Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Ačiū mielosios. O čia spintutė tokia maximinė - praeitais metais išpardavimas gal po 15 lt buvo. Ir nemaža thumbup.gif Bet... ji jau buvo beicuota ir vaškuota. Kol nuo šonų tą vašką nulupau, vidus tamsus gražiu patapo lotuliukas.gif
O tą būdą su skiestais dažais ir aš pas rusaites nusižiūrėjau - naudoju. Su vaikiškais taip darau - tik stipriai skiedžiu spalvotą dažą ir gaunasi toks kaip spalvotas beicas, tik ne toks piktas ax.gif
Džiuga, sagė labai wub.gif Man meškių periodas ax.gif
Atsakyti
[quote=kabarksta,2009 10 20, 10:23]
[quote=Ingusia31,2009 10 17, 21:51]
Nu as jau seniai besireiskiau tai jau daba kad desiu... viska ka galvoju ...
AI DAR TIESA: AS NIEKADA NEVYNIOJU ZODZIU I VATA...

Klausimelis pamastymui (grynai retorinis, ginkdie-ne grasinimas): o kaip pati noretum - ar gauti i galva astriai briaunotu akmeniu, ar kazkuo apvyniotu, ar isvis negauti? g.gif
Atsiprasau,daugiau prie sios temos negrisiu, visoms geros dienos ir kurybiniu ideju drinks_cheers.gif
[/quote]

Nu kad jau kelinta karta gryzti matyty labai svarbu ta tema...
As kritikuoju daikta, labai konkretu, jo atlikimo kokybe ir t.t. Vaiku darzelyje vaikuciu darbeliu tikrai taip nekritikuociau, paglostyciau ir padeciau. O cia renkas suauge zmones kurie rodos darbus tam kad butu vertinami kitu akimis, patirtimi, skoniu ar siaip supratimu kas yra kas (kiekviena vertina kitaip)
Man patinka motyvuota kritika, su kuria as ne visada galbut noriu sutikti bet uztat visada kitais darbais as ja butinai paneigiu. O tu pasiseiliojimu ir saldybiu nu ka as zinau man tikrai nereik schmoll.gif
Papildyta:
[quote=Crazy Daisy,2009 10 20, 12:45] Kol nuo šonų tą vašką nulupau, vidus tamsus gražiu patapo  lotuliukas.gif
[/quote]

Vo daba viskas aisku drinks_cheers.gif man irgi tep buvo, as kai tik savo namu vaistineles deze norejau juoda tureti ale kaip du kartus su vienkomponenciu negraziai suskaldziau tai patiko ir nusveisto medzio naturalus grozis lotuliukas.gif
Ai o dar... tas grazus nutrupejimas gavos del jau buvusio vasko likuciu ar tu kazka dar spec darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 20 spalio 2009 - 12:11
nuomonės yra gerai, ir patarimai gerai
bet nereikia gasdinti naujokių g.gif juk jos vis kažką naujo įneša... "senbuvės" šedevrus rodosi (tai puiku) bet leiskit ir kitiems pasireikšt ir pasidžiaugt rolleyes.gif

aš asmeniškai esu gavus per nagus nuo Ingusios mirksiukas.gif prisipažinsiu nelabai malonu buvo, bet privertė daugiau pasidomėt... kažko atsisakyt savo darbuose, kažką naujo pabandyt...

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 20, 13:09)
Vo daba viskas aisku  drinks_cheers.gif man irgi tep buvo, as kai tik savo namu vaistineles deze norejau juoda tureti ale kaip du kartus su vienkomponenciu negraziai suskaldziau tai patiko ir nusveisto medzio naturalus grozis  lotuliukas.gif
Ai o dar... tas grazus nutrupejimas gavos del jau buvusio vasko likuciu ar tu kazka dar spec darei?

lotuliukas.gif
Tryniau, bet trynėsi taip šmorais... net nežinau kaip paaiškint - tai čia spėju, kad dėl vaško taip ax.gif
Atsakyti
O tai kaip atrodo kad tos kurios ilgeliau dekupazu domisi jos kitaip pradejo? As savo pirmuosius darbus dariau isvis be jokiu kursu ir tik su forumieciu pagalba, kritika, pastabomis ir patarimais. Pimame savo darbe uzklijavau servetele ant serveteles ir net nepagalvojau kad kai isdzius vaizdas nepasikeis. O va tu laiku speces iskart pamate broka ir ji sukritikavo, plius pasake kaip tai padaryti teisingai ir graziai. Po ivairiu kursu ir issipletusiu draugiu rankdarbiautoju rato viskas einas daug lengviau ir kitu patirtis iskart moko nedaryti daugiau klaidu ta pacia linkme. Kitom isvis nereik kursu, bet tiesiog jos nori ispresti gamybos procese islendancias problemas arba kaip palengvinti sunkiuosius darbu procesus pavydziui uzklijuojant dideli serveteles vientisa plota: kas lygina, kas skalbia kas dar kokiais budais tai atlieka.
Atsakyti
as tai nzn ar bijot ar ne Ingusios31 biggrin.gif gal sia savaite idesiu savo pirma darbeli (jei kazkas doro pavyks), tai reiks nusiteikti grieztai kritikai biggrin.gif

cia offtopic
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 10 20, 14:25)
as tai nzn ar bijot ar ne Ingusios31  biggrin.gif  gal sia savaite idesiu savo pirma darbeli (jei kazkas doro pavyks), tai reiks nusiteikti grieztai kritikai biggrin.gif

cia offtopic
blush2.gif

Bijoti nereikia.. 4u.gif ..Ji gal ir griežtai savo nuomonę pasako, bet ji būna teisinga..Ir man labai patiko vienos merginos žodžiai, kad kritikuojamas yra ne asmuo, o pats daiktas..Kurį atsižvelgiant į kritiką galima padaryti tikrai gražų ir jaukų..Ir tai nereiškia, kad jei jums nepasisekė kas nors, jūs esat blogos, nevykėlės ar dar kokios nors..Paprasčiausiai visoms mums reikia stengtis, kad darbai būtų gražūs, išbaigti..ir jei yra kas pataria..ir duoda pasiūlymų, tai tik į naudą..ir kiekvienas spyris tikrai duoda postūmį į priekį..ir kartu priverčia susikaupti ir viską atlikti kruopščiai, nes bet kokie rankdarbiai reikalauja kruopštumo..Atbula ranka daromas bet koks darbas..nesusilauks pagirų..O jei bus klaidelių, bet matysis pastangos ir nuoširdus darbas..tai tikrai kritika tokiam darbeliui nebus skaudi.. 4u.gif
Atsakyti
penalas:
user posted image
Atsakyti
Nuja dezute smile.gif nuotraukos labai neryskiai gavosi schmoll.gif tik kad man ji labai asocijuojasi su india ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2009 10 20, 10:48)
dedu pirma savo "sedevra"  lotuliukas.gif  blush2.gif  biski geda, ale susikaupiu ir rodau  biggrin.gif

nu nieko sau pirmas sedevras bigsmile.gif grazus darbelis, skylinejimas kaip graziai isejes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 20, 09:23)
Artėja šaltukas, norisi kažko švelnaus ir šilto...

grazi sage,o kas ten aplink motyva? koks nors naujas efektas g.gif

QUOTE(Laura @ 2009 10 20, 09:48)
dedu pirma savo "sedevra"  lotuliukas.gif  blush2.gif  biski geda, ale susikaupiu ir rodau  biggrin.gif

man labai patiko patiko sendinimas smile.gif tikrai pavykes wink.gif buna, kad padaro didelius trukius ir motyva mazyti uzklijuoja.. bet cia, mano nuomone, viskas proporcinga rolleyes.gif tik gal tu paruzavejimu per viduri nereikejo g.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu tik nepradekit cia bijot visos mirksiukas.gif as esu GEROJI FEJA lotuliukas.gif Zinokit i pirmuosius darbus as reguoju labai normaliai su supratimu bet tada kai zmogus saves nepervertina ir tikrai stengias suprasti kas jam patariama o ne pradeda dangstytis visokiais "oriniais" dalykais.
O daba is esmes: auksine o cia tikrai tavo pirmasis darbelis? nes as kazkaip pamenu kad tu pasirodydavai forume ir seniau ar buvai tik stebetoja? biggrin.gif
Daba nu ka daryti g.gif noreciau pakomentuoti darbeli ale paskui rimtai galvosit kad kapoju galvas issijuosus per diena ax.gif . Tai tu auksine pati parasyk galiu ka sakyti ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti