Vilma, labai graži dėžutė
Bus vaistinėlė:
Kabarkštos sugėdinta, prabilsiu...
Sugėdinta jaučiuos dėl to, kad pastaruoju metu čia tik nektarą renku (ačiū Jums!), vien žiūrėdama...atidūzgiu tyliai tylutėliai, pažiūriu, pasigėriu ir - atgal į avilį...
Be jokio maivymosi, nuoširdžiai sakau - džiaugiuos kiekvienu darbu.
Sobieskai neseniai išsakiau savo mintis akis į akį, galiu garsiai pakartoti...Žaviuos ir džiaugiuos jos augimu tapybos reikaluos ir jau visai rimtai laukiu laikų, kai ji čia neturės ką rodyt, o pereis į temą "Tapyba"...Dabar gi savo drąsos vien tapyti stygių kol kas dangsto efektingais paveikslėliais. Gal laikas drįsti? Begaliniai patiko jos darbelis (arbatinė?) savo subtilumu ir naujai suskambėjusia labai populiaria servetėle.
Žaviuosi lebut precizika, baltės, džiugos (padėklas!!! ) darbais. Pastarasis baltės vaivorykštinis darbas...įdomu, kokiu būdu tapyta spalvomis, kurios besimaišydamos turėtų duoti išvestines (pvz., rausva su žalia - rudą ir t.t.). Įdomus procesas ir rezultatas.Avijacijos darbai visad skoningi ir puikiai atlikti...Lachesės darbai...Na, ką čia ir bekalbėti. Ji, kaip visad, spirga idėjomis ir gebėjimu stebinti "tobulumas paprastume" principu. Tiesa, dar buvo suoliukai, nuostabūs suoliukai .
Aha, dar Džiugos kelnės...čia imponuoja skoningas spalvų ir rašto derinys...
Ir kiti darbai...
Dėl kritikos...Man artimesnis kritikavimas, šešėliams atsukant nugarą, tačiau tuo pat metu žiūrint į saulę, t.y., pasidžiaugiant stipriosiomis pusėmis, tačiau nesustojant ties silpnomis. Išmintingas ir išmoningas žmogus, manau, turės ką veikti su teigiamų dalykų tobulinimu. Kitas dalykas, jei prašoma, tuomet galima atvirai išsakyti, kas galvojama, neperžengiant takto ribų.
Na, tarkim, toks bendras pastebėjimas...Niekada nė ties tobuliausiai atliktu dekupažu nevirptelėjo širdis, jei paveikslėlis - nuotrauka. Aplanko viena mintis tokiais atvejais, kad labai daug ir, dažniausiai, pasiaukojamo darbo įdėta, o rezultatas - šalta ir tiek... (Čia turėjau galvoje bet kokio objekto nuotrauką vietoj piešinio)...
Tiesa, toms, kurios jau "sninga" ant burbulų: tiek sniegelio taupymo, tiek kokybės sumetimais, prieš dengiant sniegelį, tikslinga po juo padažyti baltai.
Uf...Atleiskit...skrendu toliau tylėti...
O visoms norisi palinkėti: kurkim, būkim toj nuostabioj minčių tyloj, ramybėj, kūrybos dėka - kuo gražesnėj dermėj su savimi, spinduliuokim meilę ir šilumą.
Sugėdinta jaučiuos dėl to, kad pastaruoju metu čia tik nektarą renku (ačiū Jums!), vien žiūrėdama...atidūzgiu tyliai tylutėliai, pažiūriu, pasigėriu ir - atgal į avilį...
Be jokio maivymosi, nuoširdžiai sakau - džiaugiuos kiekvienu darbu.
Sobieskai neseniai išsakiau savo mintis akis į akį, galiu garsiai pakartoti...Žaviuos ir džiaugiuos jos augimu tapybos reikaluos ir jau visai rimtai laukiu laikų, kai ji čia neturės ką rodyt, o pereis į temą "Tapyba"...Dabar gi savo drąsos vien tapyti stygių kol kas dangsto efektingais paveikslėliais. Gal laikas drįsti? Begaliniai patiko jos darbelis (arbatinė?) savo subtilumu ir naujai suskambėjusia labai populiaria servetėle.
Žaviuosi lebut precizika, baltės, džiugos (padėklas!!! ) darbais. Pastarasis baltės vaivorykštinis darbas...įdomu, kokiu būdu tapyta spalvomis, kurios besimaišydamos turėtų duoti išvestines (pvz., rausva su žalia - rudą ir t.t.). Įdomus procesas ir rezultatas.Avijacijos darbai visad skoningi ir puikiai atlikti...Lachesės darbai...Na, ką čia ir bekalbėti. Ji, kaip visad, spirga idėjomis ir gebėjimu stebinti "tobulumas paprastume" principu. Tiesa, dar buvo suoliukai, nuostabūs suoliukai .
Aha, dar Džiugos kelnės...čia imponuoja skoningas spalvų ir rašto derinys...
Ir kiti darbai...
Dėl kritikos...Man artimesnis kritikavimas, šešėliams atsukant nugarą, tačiau tuo pat metu žiūrint į saulę, t.y., pasidžiaugiant stipriosiomis pusėmis, tačiau nesustojant ties silpnomis. Išmintingas ir išmoningas žmogus, manau, turės ką veikti su teigiamų dalykų tobulinimu. Kitas dalykas, jei prašoma, tuomet galima atvirai išsakyti, kas galvojama, neperžengiant takto ribų.
Na, tarkim, toks bendras pastebėjimas...Niekada nė ties tobuliausiai atliktu dekupažu nevirptelėjo širdis, jei paveikslėlis - nuotrauka. Aplanko viena mintis tokiais atvejais, kad labai daug ir, dažniausiai, pasiaukojamo darbo įdėta, o rezultatas - šalta ir tiek... (Čia turėjau galvoje bet kokio objekto nuotrauką vietoj piešinio)...
Tiesa, toms, kurios jau "sninga" ant burbulų: tiek sniegelio taupymo, tiek kokybės sumetimais, prieš dengiant sniegelį, tikslinga po juo padažyti baltai.
Uf...Atleiskit...skrendu toliau tylėti...
O visoms norisi palinkėti: kurkim, būkim toj nuostabioj minčių tyloj, ramybėj, kūrybos dėka - kuo gražesnėj dermėj su savimi, spinduliuokim meilę ir šilumą.
Craizy Daisy man ypac patiko grazus aptrynimai, tokie naturalus, patrupeje ... nes kartais su tais aptrynimais suzaidziama labai pigiai-tiesiog pratrinant skyles bet kuriose vietose be jokios logikos, ir taip sugadinamas darbelio bendras vaizdas. Tavo darbelyje man nepatiko tik vienas dalykas- sviesiu spalvu serveteles motyvus deliojai baltame fone bet viduje medi beiccavai labai tamsia spalva .Galbut gyvai tokia spalvu derme ziurisi neblogai bet siuo atveju as buciau naudojus sviesinanti varianta: baltus akrilinius dazus truputi skiedziu vandeniuku ir tuo skystimeliu nudazau medzio pavirsiu, tada iskart slapiu skudureliu nuvalau ir gaunas tarytum "balintas" medis (cia ne mamo patentuotas dalykas bet neblogai atrodo norint issaugoti naturalaus medzio grozi ir tuio paciu suteikti norima atsplavi
AI DAR TIESA: AS NIEKADA NEVYNIOJU ZODZIU I VATA, mano komentarai, isreiktos nuomones yra atviros ir tiesios ir manau kad geriau sakyti tai ka galvoji nei uz akiu "dziaugtis" kitu darbais.
AI DAR TIESA: AS NIEKADA NEVYNIOJU ZODZIU I VATA, mano komentarai, isreiktos nuomones yra atviros ir tiesios ir manau kad geriau sakyti tai ka galvoji nei uz akiu "dziaugtis" kitu darbais.
Pastebejau,kad retas postas apsieinamas be zodzio "sobieska"...nesiskundziu vadinasi kazkuom esu idomi-smagu,kai gaunu pagyru, nesiskundziu del kritikos. Aciu Bitute uz issakytas mintis , mmmm tapyba ....man dar iki jos kaip iki menulio, bet jau dabar zmones gan daznokai ir i ji pradejo skraidyt, progresuoja...tai gal ir as tskant, kada nors,kur nors bet dabar tik tepliosiu "ant virsaus" ...zinau ,kad kriminalas imti svetimus paveikslus, todel pasistengsiu kuo dazniau imti deco popieriu-nu nemoku servetelese buti savimi, arba dar tokiu nepagamino arba as ju nerandu, nors turiu begale, taciau...
Vat ir dabar dirbu darba su ...spausdintu paveiksliuku, taciau jis nufotografuotas is deco popieriaus, bet isdidintas ant paprasto...kaip si varianta pavadint
Ai...gana tauzyt, dekit darbelius ...vistiek didele tikimybe ,kad busim istrintos
Vat ir dabar dirbu darba su ...spausdintu paveiksliuku, taciau jis nufotografuotas is deco popieriaus, bet isdidintas ant paprasto...kaip si varianta pavadint
Ai...gana tauzyt, dekit darbelius ...vistiek didele tikimybe ,kad busim istrintos
Craizy Daizy - pirmakart matau, kaip mano taip nekenciamus bijunus, taip graziai pateikia super, pasirodo ir jie gali buti grazus. Beje man labai grazu tamsus vidus
vynine...
Fantastika! Man labai gražu!!!
Fantastika! Man labai gražu!!!
Artėja šaltukas, norisi kažko švelnaus ir šilto...
Ją pasaugos Rudis
Ją pasaugos Rudis
[quote=Ingusia31,2009 10 17, 21:51]
Nu as jau seniai besireiskiau tai jau daba kad desiu... viska ka galvoju ...
AI DAR TIESA: AS NIEKADA NEVYNIOJU ZODZIU I VATA...
Klausimelis pamastymui (grynai retorinis, ginkdie-ne grasinimas): o kaip pati noretum - ar gauti i galva astriai briaunotu akmeniu, ar kazkuo apvyniotu, ar isvis negauti?
Atsiprasau,daugiau prie sios temos negrisiu, visoms geros dienos ir kurybiniu ideju
Nu as jau seniai besireiskiau tai jau daba kad desiu... viska ka galvoju ...
AI DAR TIESA: AS NIEKADA NEVYNIOJU ZODZIU I VATA...
Klausimelis pamastymui (grynai retorinis, ginkdie-ne grasinimas): o kaip pati noretum - ar gauti i galva astriai briaunotu akmeniu, ar kazkuo apvyniotu, ar isvis negauti?
Atsiprasau,daugiau prie sios temos negrisiu, visoms geros dienos ir kurybiniu ideju
QUOTE(kabarksta @ 2009 10 20, 10:23)
o kaip pati noretum - ar gauti i galva astriai briaunotu akmeniu, ar kazkuo apvyniotu, ar isvis negauti?
as buciau linkusi geriau gaut svelniai nei kad but visai nepastebetai
kritikos nebijau, tik kad ji butu motyvuota, o ne pasakymas man negrazu
dedu pirma savo "sedevra" biski geda, ale susikaupiu ir rodau
! | Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas ! |
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 20, 10:23)
Artėja šaltukas, norisi kažko švelnaus ir šilto...
Kol sagytė lauks savosios šeimininkės, ją pasaugos Rudis
Kol sagytė lauks savosios šeimininkės, ją pasaugos Rudis
Kaip visada super..
QUOTE(kabarksta @ 2009 10 20, 09:23)
įsiterpsiu
Reikia išmokti priimti kritiką ir taikyti ją ne sau kaip asmeniui, o padarytam veiksmui/darbui.
Šiaip, pamąstymui
Tiesa, nepelnytas pagyras rašančias taip pat parodo ne iš geros pusės, tenka nusivilti ir jų 'pamokymus' lengva ranka šveisti į niekinius.
Dziuga+, sage super, tikrai tokia svelni ir miela