aistullka, šauni vyndėžė
balte, labai švelnus darbelis
simson, žaiminga skardinė gavosi
sobieska, - be komentarų...
Visoms, kurių nepaminėjau, po - nebespėju sekti šitos temelės
Naujas mano darbelis- maža dėžutė Geišos
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 19, 18:57)
Vilm@ - be komentaru...ne, su komentarais ...ir sugalvok tu man...galet galeciau, bet sugalvot-nei per kur Labai grazu
Aistullka-tikrai i ja makaronu nekrausi, matosi,kad vyndeze-grazi vyndeze
Balte nu taikliai Lachese apiporino-saldu, prisipazinsiu-nejauciu tam silpnybes, gal jau isaugau Bet siaip grazu
Visoms,visoms kam dar nepadekojau....BE RIBU....aciu,aciu,aciu
Vilm@ grazu, originalu, subtilu!!! man patinka
Vilma, kaip sendinta norėčiau paklausti ? man labai patinka šitas darbas.
Vilm@ labai grazus tavo darbai,tokie skoningi ir atlikti be priekaistu
aistulka daili vyndeze, tik man tie sonai su kamsciais kazkaip gal reiekjo pratest motyva toliau , man paciai taip buna sunku sugalvot ka su sonais daryt kai istisine serv naudoju, bet atlikta
aistulka daili vyndeze, tik man tie sonai su kamsciais kazkaip gal reiekjo pratest motyva toliau , man paciai taip buna sunku sugalvot ka su sonais daryt kai istisine serv naudoju, bet atlikta
sobieska, campari*, Lachese, urupeja2, ačiū labai visoms už gerus atsiliepimus
Lachese, čia sendinta su Stamperios Crackle Medium, tepta labai plonai su pirštu
Lachese, čia sendinta su Stamperios Crackle Medium, tepta labai plonai su pirštu
o sendintas visas paviršius ir įtrinta vietomis, ar sendinta tik vietomis ?
Sendintas visas paviršius, o įtrinta vietomis
ačiū už atsakymą, o aš arba apakau arba sobieska ignoruoja mano klausimą gali būti ir viena ir kita
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 19, 21:51)
ačiū už atsakymą, o aš arba apakau arba sobieska ignoruoja mano klausimą gali būti ir viena ir kita
apie ka mes cia
aaaa, tai as cia akla Žmogeliukai istraukti is Italu puslapiu, net ir pagal personas galima spresti apie ju tautybe-gali but ir ispanai, ir italai
aciu aciu visoms, kam patiko mano vyndeze
yra ten netikslumu siaip, bet manau gavosi pakankamai pavykusi
yra ten netikslumu siaip, bet manau gavosi pakankamai pavykusi