Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

aistullka, šauni vyndėžė thumbup.gif
balte, labai švelnus darbelis wub.gif
simson, žaiminga skardinė gavosi biggrin.gif
sobieska, thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif - be komentarų...
Visoms, kurių nepaminėjau, po 4u.gif - nebespėju sekti šitos temelės blush2.gif

Naujas mano darbelis- maža dėžutė Geišos user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 19, 18:57)
[/
sobieskathumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif - be komentarų...

Vilm@ thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif - be komentaru...ne, su komentarais biggrin.gif ...ir sugalvok tu man...galet galeciau, bet sugalvot-nei per kur schmoll.gif Labai grazu

Aistullka-tikrai i ja makaronu nekrausi, matosi,kad vyndeze-grazi vyndeze

Balte nu taikliai Lachese apiporino-saldu, prisipazinsiu-nejauciu tam silpnybes, gal jau isaugau g.gif biggrin.gif Bet siaip grazu

Visoms,visoms kam dar nepadekojau....BE RIBU....aciu,aciu,aciu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 19 spalio 2009 - 18:34
Vilm@ grazu, originalu, subtilu!!! man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Vilma, kaip sendinta norėčiau paklausti ? man labai patinka šitas darbas.
Atsakyti
Vilm@ labai grazus tavo darbai,tokie skoningi ir atlikti be priekaistu wub.gif thumbup.gif 4u.gif

aistulka daili vyndeze, tik man tie sonai su kamsciais kazkaip g.gif gal reiekjo pratest motyva toliau , man paciai taip buna sunku sugalvot ka su sonais daryt kai istisine serv naudoju, bet atlikta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 19 spalio 2009 - 20:00
sobieska, campari*, Lachese, urupeja2, ačiū labai visoms už gerus atsiliepimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lachese, čia sendinta su Stamperios Crackle Medium, tepta labai plonai su pirštu biggrin.gif
Atsakyti
o sendintas visas paviršius ir įtrinta vietomis, ar sendinta tik vietomis ?
Atsakyti
Sendintas visas paviršius, o įtrinta vietomis
Atsakyti
ačiū už atsakymą, o aš arba apakau arba sobieska ignoruoja mano klausimą smile.gif gali būti ir viena ir kita smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 19, 21:51)
ačiū už atsakymą, o aš arba apakau arba sobieska ignoruoja mano klausimą smile.gif gali būti ir viena ir kita smile.gif

unsure.gif apie ka mes cia

aaaa, tai as cia akla doh.gif Žmogeliukai istraukti is Italu puslapiu, net ir pagal personas galima spresti apie ju tautybe-gali but ir ispanai, ir italai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 19 spalio 2009 - 21:03
Gaivi vyndėžė. smile.gif Švarus, kruopštus darbelis smile.gif
Ir man labai patiko vilm@ dėželė smile.gif Ir įdomu pasidarė, kuo sendinta... Matau su Medium thumbup.gif
Atsakyti
aciu aciu visoms, kam patiko mano vyndeze 4u.gif 4u.gif 4u.gif
yra ten netikslumu siaip, bet manau gavosi pakankamai pavykusi blush2.gif
Atsakyti