Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(rug_gele @ 2009 10 12, 15:23)
AUKSINE grazus suoliukas tik man dar kazkokiu elementu truksta ant suoliuko koju, o siaip fainas darbelis smile.gif
P.S kur suoliuka pirkai? ax.gif gal zinot kiek jie kainuoja ERMITAZO PARDUOVESE?internetu uzsisakyti ardau kad ju kaina po 21 Lt

as pirkau ermitaze, bijau sumeluot...uz kokius 15 lt
del koju tai cia daziau perdaziau ir vistiek nelipo jokia spalva, tai palikau taip kolkas...
Atsakyti
grazus jusu darbeliai wink.gif

suoliukas fainas su ratais, bet jam kazko siek tiek truksta, nors gal ir ne, nzn 4u.gif

sobieska faina ideja lekstes sodyboj dekoruoti pacios sodybos foto wink.gif graziai ziurisi!
Atsakyti
sveikutes
liulily labai geras debiutas nuostabiai iskeltos gelytes, remelis labai idomiai ziurisi tos rozes paskendusios tame suskaldyme thumbup.gif

sobieska nu tu pavarai, kaip idomiai ziurisi, labai grazu ir originalu thumbup.gif 4u.gif

auksine labai smagus suoliukas, kazkas liks maloniai nustebintas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 10 12, 16:30)
del koju tai cia daziau perdaziau ir vistiek nelipo jokia spalva, tai palikau taip kolkas...

Man atrodo meluoji... ax.gif nebent tuos maxima litus panaudojus.... Ryt važiuosiu į Ermitažą,tai paveiziesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 10 12, 17:31)
Man atrodo meluoji... ax.gif nebent tuos maxima litus panaudojus.... Ryt važiuosiu į Ermitažą,tai paveiziesiu smile.gif

as tai maciau po 19,90 buvo,akcija lyg jiems daba
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 10 12, 16:30)

aisku aciukas 4u.gif uz info
Papildyta:
QUOTE(-barsyle- @ 2009 10 12, 17:38)
as tai maciau po 19,90 buvo,akcija lyg jiems daba

ane nu vienuzodziu apie 20 LT bet kada as i ta Vilniu papulsiu doh.gif nera, kad kas man nupirktu verysad.gif atnaujinsiu sena savo suoliuka ant kurio as dar sedejau maza.Tik serveteliu nesulaukiu verysad.gif nuklydo kazkur ir manes nepasieke.
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2009 10 12, 11:22)
Nia, shtai 3D mano darbelis, jusu kritikai.

graduoliukai darbeliai. Ta dezute labai patinka wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 10 12, 13:11)
.tu ant bangos keteros su tuo 3D, as irgi meginu, zinau kas dar" ant to dirba" Tik idomu ar gausis taip graziai kaip tau tongue.gif Liuks,saunuole thumbup.gif

As ir "pasinesiau" siai technikai.

QUOTE(sobieska @ 2009 10 12, 13:57)
Na pasirodysiu dar su darbuku,

Labai labai labai grazu wub.gif

QUOTE(rug_gele @ 2009 10 12, 17:48)
ane nu vienuzodziu apie 20 LT bet kada as i ta Vilniu papulsiu doh.gif nera, kad kas man nupirktu verysad.gif atnaujinsiu sena savo suoliuka ant kurio as dar sedejau maza.Tik serveteliu nesulaukiu verysad.gif nuklydo kazkur ir manes nepasieke.

Internete yra pirkti (Kaune), kad nereiketu vaziuoti i Vilniu.
Atsakyti
Penktadienį pirkau Ermitaže suoliuka, sumokėjau 29 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 10 12, 18:32)

nu va kiek zmoniu tiek kainu biggrin.gif tai tada apsimoka siustis, uz siuntima 7 Lt tai dar ka nors uzsisakai ir visai nebrangiai iseis
Papildyta:
QUOTE(edikun @ 2009 10 12, 18:32)
Internete yra pirkti (Kaune), kad nereiketu vaziuoti i Vilniu.

aha zinau mirksiukas.gif siaip ar taip aciu, kad paraset.
Atsakyti
[quote=sobieska,2009 10 12, 13:57]

Na pasirodysiu dar su darbuku,kur viskas yra čystai MANO:MANO sodyba, MANO geles, MANO kompozicijos,MANO fotkes, MANO ideja,MANO darbas...lekstes kita puse dazu krateriais nudekoravau, gan idomiai atrodo...
Gaila,kad nuotraukoj tikras vaizdas menkai teatsispindi, bet yra kaip yra...dar keleta padarysiu leksciu ir juos puos mano sodybos kambarius, graziai apguls palanges biggrin.gif

As tai sitam darbely kita darba matau kuris man atrodo dar labiau relealus.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 10 12, 18:32)

drinks_cheers.gif As snd buvau Ermitaze, suoliukai 29 lt. (baigesi akcija unsure.gif ), bet uztat galima susimoketi kazkiek Ermitazo pinigais (rodos 25 % nuo sumos) mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, buvau siandien Mados Silversityje - nuolaidos servetelem ax.gif Kuo daugiau perki, tuomaziau moki lotuliukas.gif As pirkau 11 stuku, tai isejo brangiausia servetka 63 ct. O pasirinkimas beveik kaip Wimely cool.gif Gave nauja siunta matyt, nes dar tik d4liojasi 4u.gif
Atsakyti