QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 19, 10:07)
Galvu cia nieks nekapoja tik issakomos vienokios ar kitokios nuomones,
Papildyta:
taip, tik vienos moka tai padaryti subtiliai, o kitos tiesiog ne
dar syki pasikartosiu - nedangstau saves. Man netrukdo tai, kad servetele plysta, ar kad kreivai uzteptas dazas
ten nera nutepliota ar dar kazin kaip tycia sugadinta, net jeigu jums pasirode taip
i dekupaza ziuriu kaip i laisva saviraiska, o ne aukstaji pilotaza. ir viskame labiau orientuojuosi i procesa, negu i rezultata, manau, turiu tam teise.
esu dariusi dezele, kur klijavau servetele 3-4 sluoksniais, ji raukslejosi, piesinys persidenge, ir man tai yra grazu nors esu tikra, kad kazkam tai taip pat pasirodytu "nukleckinta"
i sia tema savo darbu idedu tikrai labai retai, bet man miela cia uzsukti, kaip ir daugumai musu - pasigrozeti, pasisemti ikvepimo, minciu, rasti idomiu sprendimu.
Lachese tikrai yra puiki mokytoja (gaila, gyvai nesu maciusi jos dirbancios), bet butent su ja konsultuodamasi kazkada ir pradejau dekupazinti. aciu jai uz patarimus ir kantrybe
QUOTE(baltė @ 2009 10 19, 10:39)
Ziogeli, O kritika yra gerai, ne dėl to, kad kritikuojantis yra ar gali būti teisus, bet todėl, kad tai dar vienas požiūris, dar viena nuomonė, dar viena patirtis.
tik kritikuot reikia atsargiai
niekada neilisi i kito zmogaus kaili, ir negali teigti, jog yra butent taip, kaip tam zmogui atrodo. Manau, puikiai matosi, kuri kritika yra adekvati, o kuri - per griezta
Mano gelyne vasara zydi karaliskos lelijos, o greta - paprastos medetkos ir zelia laukines viksvos. kas pasakys, kuris augalas vertingesnis? ar - kad tai tobula arba negrazu? Daiktu verte sukuria ne tik estetika, bet ir tai, kas i ji sudeta. del skonio nesigincijama, o ypac pomegiuose.
siulyciau sita diskusija uzbaigti draugiskai, nes tema skirta rodyti darbelius, o ne aiskintis, kaip kuri suprantame dalykus
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2009 10 19, 12:23)
Sobieskai uz nuostabius darbelius
Parodysiu metaline skardine kaip dekoravau,
atrodo, visa pasaka is tu heroju isejo
labai linksmuoliska dezute