Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(lebut @ 2009 10 16, 10:22)
Sveikutės,
Nepabuvau penkias dieneles, ir jau nauja temukė atsiradi ir jau 18 puslapiukų spėjote spėriai prirašyti ir jau kokių šaunių darbelių pridirbote  thumbup.gif
Visoms visoms visoms po  4u.gif  wub.gif
Per ta medinukų užsakymą negalėjau su jumis sudalyvauti
Tačiau dar pasirodau su savais darbeliais, jau Kalėdoms ruošiuosi  ax.gif

nerealu wub.gif tiesiog užima kvapą wub.gif nuostabūs žaisliukia eglutei, su jais lebut[SIZE=7] tavo eglutė bus pati pačiausia 4u.gif
Atsakyti
Ingusia, ačiū wub.gif smile.gif

Sobieska, iš kur paveiksliukas ?
vaizdelis ne mano skonio, bet technika tobula.
Atsakyti
SOBIESKOS dezute BE RIBU... tiesiog be komentaru wub.gif beveik viska pritapyti nu jau ne bet kam...

o man pagalbos reikia help.gif kur galima nusipirkti taupykle, noriu rinkinuka kriksto dukrelei padaryti suoliuka turiu, taupykles noreciau, taip pat paveiksliuka gaminsiu, decoupage internetinej parduovej nera verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Sobieskai uz nuostabius darbelius

Parodysiu metaline skardine kaip dekoravau,
ax.gif

user posted image

Atsakyti
Sobieska,labai grazu 4u.gif
Simson,linksma dezike gavosi 4u.gif
Atsakyti
Joooooooooo Sobieska, kad jau trinktelėjai tai maža nepasirodė blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Simson, visai graži vaikiška dėžytė gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Na Sobieska, na ir darbasuser posted image
jau nuo dekupažo prie tapybos pereini mirksiukas.gif

simson, dežutė labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 19 spalio 2009 - 11:58
QUOTE(simson @ 2009 10 19, 11:23)
  ax.gif

Liuks, žavu, vaikiška, žaisminga ir ryšku. smile.gif Turbūt pieštukinė bus, ane?
Papildyta:
Senokai besirodžiau... ax.gif dežutė "Ryto dvelksmas"

Padariau gal dvidešimt kadrų, bet spalvų visvien nesugebu perteikti... Teks į foto kursus užsirašyti. rolleyes.gif

user posted image

Kadangi liko ryžinio popieriaus, tai dar toks va daikčiukas gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 19 spalio 2009 - 12:01
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 19, 10:07)
Galvu cia nieks nekapoja tik issakomos vienokios ar kitokios nuomones,

Papildyta:

taip, tik vienos moka tai padaryti subtiliai, o kitos tiesiog ne rolleyes.gif

dar syki pasikartosiu - nedangstau saves. Man netrukdo tai, kad servetele plysta, ar kad kreivai uzteptas dazas g.gif ten nera nutepliota ar dar kazin kaip tycia sugadinta, net jeigu jums pasirode taip g.gif i dekupaza ziuriu kaip i laisva saviraiska, o ne aukstaji pilotaza. ir viskame labiau orientuojuosi i procesa, negu i rezultata, manau, turiu tam teise.
esu dariusi dezele, kur klijavau servetele 3-4 sluoksniais, ji raukslejosi, piesinys persidenge, ir man tai yra grazu g.gif nors esu tikra, kad kazkam tai taip pat pasirodytu "nukleckinta" lotuliukas.gif
i sia tema savo darbu idedu tikrai labai retai, bet man miela cia uzsukti, kaip ir daugumai musu - pasigrozeti, pasisemti ikvepimo, minciu, rasti idomiu sprendimu.

Lachese tikrai yra puiki mokytoja (gaila, gyvai nesu maciusi jos dirbancios), bet butent su ja konsultuodamasi kazkada ir pradejau dekupazinti. aciu jai uz patarimus ir kantrybe 4u.gif

QUOTE(baltė @ 2009 10 19, 10:39)
Ziogeli, O kritika yra gerai, ne dėl to, kad kritikuojantis yra ar gali būti teisus, bet todėl, kad tai dar vienas požiūris, dar viena nuomonė, dar viena patirtis. mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif tik kritikuot reikia atsargiai rolleyes.gif niekada neilisi i kito zmogaus kaili, ir negali teigti, jog yra butent taip, kaip tam zmogui atrodo. Manau, puikiai matosi, kuri kritika yra adekvati, o kuri - per griezta g.gif

Mano gelyne vasara zydi karaliskos lelijos, o greta - paprastos medetkos ir zelia laukines viksvos. kas pasakys, kuris augalas vertingesnis? ar - kad tai tobula arba negrazu? Daiktu verte sukuria ne tik estetika, bet ir tai, kas i ji sudeta. del skonio nesigincijama, o ypac pomegiuose.

siulyciau sita diskusija uzbaigti draugiskai, nes tema skirta rodyti darbelius, o ne aiskintis, kaip kuri suprantame dalykus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(simson @ 2009 10 19, 12:23)
4u.gif Sobieskai uz nuostabius darbelius

ax.gif

atrodo, visa pasaka is tu heroju isejo thumbup.gif labai linksmuoliska dezute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 19 spalio 2009 - 12:20
4u.gif Dekoju visoms uz komentarus. Beje dezute turi ir dangteli ax.gif

user posted image
Atsakyti
balte, fantastika, už širdies sugriebė wub.gif kas čia per motyvas iš kur jis ? patinka man saldumėlis, ką aš galiu padaryti wub.gif wub.gif wub.gif
Žiogeli, ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 19 spalio 2009 - 12:37
QUOTE(baltė @ 2009 10 19, 13:07)

Senokai besirodžiau...  ax.gif dežutė "Ryto dvelksmas"

Balte, nieko nesakysiu, nes...nematau ir nesuprantu.Labai paslaptingai, sakyc uzsleptai pateikei.Dvi nuotraukytes is virsaus ir viena atidarytu virsumi....nieko nesimato,apart dezutes dydzio biggrin.gif Parodyk is keliu pusiu sonu.
Simson, ryski dezute, motyvai nematyti-zaisminga mirksiukas.gif
Atsakyti