Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

sobieska - saunu thumbup.gif vidus kiek isiurejau pritapytas o dezutes sonai? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 19, 09:58)
sobieska - saunu thumbup.gif vidus kiek isiurejau pritapytas o dezutes sonai? cool.gif

ACIU 4u.gif
biggrin.gif cia viskas,viskas tapyta...zmogeliuku rubai ir tie spalviniai keisti ax.gif

Paul@
ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 19 spalio 2009 - 09:01
QUOTE(ziogelis2 @ 2009 10 18, 22:00)
aciu uz nuomone, Ingusia31, taciau tikrai nieko nenorejau pridengti g.gif Manau, jog dekupazas, kaip pomegis, mums visoms suprantamas skirtingai, ir sekasi mums skirtingai, ir nemanau, jog sioje temoje reiketu "kapoti galvas" tokia kritika kaip sioji toms, kurioms neiseina tobulai arba kurios mato grozi kiek kitaip unsure.gif man grazus kai kurie "nucackinti" darbai, bet paciai dekupuojant man visai nesinori cackinti schmoll.gif  nevadinciau ju ir "nukleckintais", nes darau su meile ir taip, kaip mano norisi g.gif
o jei buciau norejusi kritikos, buciau pasakiusi - JUSU TEISMUI, kritikuokite ir pan.

ir laime, kad ne jus sprendziate, kokie darbai turi teise "buti", o kokie - ne blush2.gif juk tai - hobis, pomegis, o ne kazkoks konkursas  rolleyes.gif

esate visiskai teisi, jog tie darbai, kurie tikrai stulbinantys, ir susilaukia daugiausia pagyrimu. o tie, kurie ne - tai ne g.gif tai labai naturalu ir suprantama be uzuominu - kazkas suzavi dauguma, kazkas - visai nepatinka. tegu taip ir lieka. ar temos tikslas - rodyti tik pacius tobuliausius darbelius? g.gif o gal suglaudus ausis laukti kritikos?

Nera abejones kad dekupaza visos suprantam skirtingai bet kruopstuma ir kokybe manau turetume vienodai jausti ir suprasti.
Galvu cia nieks nekapoja tik issakomos vienokios ar kitokios nuomones,
Kad paciai neiseina tobulai tai matosi o jei nori pamatyti pavyzdziu tu kitu kurios "nesicackina" ir tikrai mato gro zi kiek kitaip siulau pasizvalgyti po Lacheses darbus, ji tikrai nieko necackina, bet jos darbai yra "meniskai netvarkingi", jos darbo metodas yra darbas maziau teptuku daugiau rankomis smile.gif, jos kurybine erdve pilna meniskos betvarkeles ir t.t. (teko tikrai matyti ja dirbant ir pajusti jos supratima kitoki, kuris yra tiesiog pritrenkiantis savo zavesiu.
Jei tau nepatinka kritika tai kam tu cia dedi tuos darbus? Tau Sobieska bande taktiskai pasakyti kad "netobula" o tu pradejai save dangstyti. Kita tavo vietoje sakytu, gal galite patarti kaip cia graziau uzbaigti servetele, kaipo paslepti kad ji suplyso arba kaip islyginti rauksleles, gal pasitartum kaip patobulinti ir t.t. Manau tikrai visos tau padetu patarimais is patirties, bet kadangi mato kad jautiesi padarius grazu darbeli tai ka cia bekalbeti...
Sakydama "kokie neturi buti" as negalvoju kad jus negalite taip ir toliau daryti, man jokio skirtumo, i sveikata, bile tik macytu drinks_cheers.gif taip ir toliau mirksiukas.gif
O as manau kad temos tikslas rodyti savo darbus, aptarti juos issakant sano nuomone, patarti jei prasoma patarimo ir padeti viena kitai isspresti darbu eigoje kylancias problemas ir klausimus, nes kai matai konkretu darba yra dug lengviau kazka patarti o man paciai dar patinka ir minciu neblogu pasisemti is tikrai graziu darbu. Pavyzdziui kalediniai bumbulai atlikti kai paliekama viena puse skaidri, as tiesiog kazkada buvau macius tokiu pavyzdziu bet primirsau o daba pasisavinsiu sita nuostabia atgimusia minti blush2.gif Arba Dziugos kelnes iskart nuteikia norui kazka sumastyti sau bigsmile.gif Arba kazkur maciau saldainiu medeli ir tada pamastai kad reiktu dukrai padaryti kazka panasaus per kokia svente... Va taip ziuri zmogus ir tikrai ne tik komentarus parasai bet ir pasigauni kokia gera ideja sau smile.gif. O kai matai prasta darbeli jis irgi mokina savotiskai, kuri mergaite paziures ir pasakys va ir man taip nesigauna graziai krasteliu patvarkyti ir pasitars kaip ta problema spresti

Papildyta:
Sobieska o pameni kaip pradzioje su taip pritapymais bareis ir nesutarei o daba visa paveiksliuka ir dar daugiau nupiesei is naujo 4u.gif Sauni dezute thumbup.gif tik krutine ten ne silikonione kartais lotuliukas.gif reiktu ivertinti is arciau biggrin.gif

nepamirsk pasirodyti pas many mirksiukas.gif turiu tavo uzstata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 19 spalio 2009 - 09:08
QUOTE(sobieska @ 2009 10 19, 10:01)
ACIU 4u.gif
biggrin.gif  cia viskas,viskas tapyta...zmogeliuku rubai ir tie spalviniai keisti ax.gif

Paul@
ACIU 4u.gif

Na fantasitka,esu didziausia tavo gerbeja wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

Sobieska o pameni kaip pradzioje su taip pritapymais bareis ir nesutarei o daba visa paveiksliuka ir dar daugiau nupiesei is naujo 4u.gif Sauni dezute thumbup.gif tik krutine ten ne silikonione kartais lotuliukas.gif reiktu ivertinti is arciau biggrin.gif

nepamirsk pasirodyti pas many mirksiukas.gif turiu tavo uzstata
[/quote]
lotuliukas.gif tai tavo telefoniuko nr.prie mano telefono blogos puses priklijuotas. Nu reiks apsilankyt.
Aciu 4u.gif jei patiko. Gyveni, dirbi tobuleji ...todel ir pritapymai pasidave, perkandau juos atsakanciai.Dar truputuka ir piesti pradesiu lotuliukas.gif Tikrai tepliojau daug, net ir prie mergickos plauku lindau biggrin.gif , o krutine...man jokio skirtumo silikonine ar naturali...svarbu graziai ziurisi
Papildyta:
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 19, 10:09)
Na fantasitka,esu didziausia tavo gerbeja wub.gif  thumbup.gif

biggrin.gif aciu,aciu...skambiai...as irgi turiu savus favoritus
Atsakyti
Sobieska, tikrai ir tavo stilius ir lyg kažkas naujo... Ekspresyvu, šauniai padirbėta thumbup.gif ir čia tas filcas tai jau gana gerai žiūrisi, nes raudonos yra ir viduje ir išorėje thumbup.gif

Ziogeli, na, tikrai niekas nenorėjo tau kažko prikišti, tiesiog tu patekai į tą minimą pavyzdį (tai galėjo nutikti bet kam)... O kritika yra gerai, ne dėl to, kad kritikuojantis yra ar gali būti teisus, bet todėl, kad tai dar vienas požiūris, dar viena nuomonė, dar viena patirtis. mirksiukas.gif Na, vat aš kai gaunu pastabų, tai ilgai dar jas prisimenu... Man jos padeda toliau dirbant. Padaryti taip, kad patiktų tau ir namiškiams nesunku, bet padaryti taip, kad patiktų ir kitiems dekupažintojams, jau smagu. thumbup.gif

Aš tai norėčiau, kad temoje net ir neprašant būtų dalijami patarimai, kritika, pagyros... Pati kartais nesusilaikau nepakritikavus (ot, netikša kokia, pati vos kojas apšilus doh.gif ), bet kol kas man visos padėkojo už tai. O jei kritika užgoš norą tobulėti ar toliau užsiimti dekupažu, tai vadinasi noras tą daryti buvo tiesiog per mažas. Tas antausis, kaip tik, manau, turėtų akseleruoti... "Ir aš sugebu", "ir aš galiu", "Ir aš moku geriau"... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 19, 10:39)
Sobieska, tikrai ir tavo stilius ir lyg kažkas naujo... Ekspresyvu, šauniai padirbėta thumbup.gif ir čia tas filcas tai jau gana gerai žiūrisi, nes raudonos yra ir viduje ir išorėje thumbup.gif

Aciu 4u.gif tik...jokios medziagos ten nera...vien tik akrilas
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 19, 10:01)
biggrin.gif  cia viskas,viskas tapyta...zmogeliuku rubai ir tie spalviniai keisti ax.gif

blink.gif doh.gif nu tu pavarai good.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 19, 09:43)
Aciu  4u.gif  tik...jokios medziagos ten nera...vien tik akrilas

Na, va... biggrin.gif Apsigavau vadinasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 19, 09:45)
..................BE RIBŲ..............

Sobieska, kuo toliau, tuo labiau pribloski savo darbais thumbup.gif

QUOTE(baltė @ 2009 10 19, 10:39)
Aš tai norėčiau, kad temoje net ir neprašant būtų dalijami patarimai, kritika, pagyros... Pati kartais nesusilaikau nepakritikavus (ot, netikša kokia, pati vos kojas apšilus doh.gif ), bet kol kas man visos padėkojo už tai. O jei kritika užgoš norą tobulėti ar toliau užsiimti dekupažu, tai vadinasi noras tą daryti buvo tiesiog per mažas. Tas antausis, kaip tik, manau, turėtų akseleruoti... "Ir aš sugebu", "ir aš galiu", "Ir aš moku geriau"...  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Nors kritika kartais buna ne kokia, bet uz tad leidzia susimastyti g.gif ir tobuleti.
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 10 19, 09:07)
Labas rytelis  mirksiukas.gif

.
Rug_geles vazonas su drambliukais  wub.gif ir ta dezute  thumbup.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
sobieska wauuuuuuuuu!!!!!!!
Atsakyti