grite melynieji auskariukai super !!! Tokie originalus, labai faini
O kaip faina..Ingusia apsireiske ir net 2 kartus buvau Jos didenybes pamineta...smaguma Esu gavusi keleta tokiu rimtu pastabeliu, kurios ziauriai praverte, bet atsimenu, kaip tos pastabos buvo subtiliai pateiktos..."klausyk Sobieska, nori keleta pastabu....nori, atvirai pasakysiu" kai kitam poste atrasau, nu kad noreciau, va tada ir gaudavau morala savo pacios sutikimu
Aciu,kam patiko mano arbatine ...labai istrigo dezute su kupranugariu, jau ta saulute pro piramidziu kampa ...taip ir isivaizduoji, kad viska stebiu naturoje....nostalgija afrikai nereali, tuo labiau, kad jau siuo metu pernai skrudinau sonus prie Raudonosios juros
Aciu,kam patiko mano arbatine ...labai istrigo dezute su kupranugariu, jau ta saulute pro piramidziu kampa ...taip ir isivaizduoji, kad viska stebiu naturoje....nostalgija afrikai nereali, tuo labiau, kad jau siuo metu pernai skrudinau sonus prie Raudonosios juros
QUOTE(sobieska @ 2009 10 18, 19:02)
radau paskutine tavo zinute, tai prisiminus tavop arbatine subtile pagirsiu, man labai graziai dera tie spalvoti drugeliai, visa darbeli pagyvina
Kitu net neisvardinsiu, nepykit ,(sirguliuoju) net neskaiciau komentaru, tik darbelius perzvelgiau , visom po
mamukai su klausimu ateinu: esu pradziamoksle tai labai daug klausimu iskyla. darau dabar dezute medine. ji gan didele tad kad nesunaudoti labai daug dazu prima sluoksni mastau patengti gruntu. o kokiu sluoksniu ji reiketu dengti? labai plonai kaip daza ar storiau kaip pvz sendinimo laka?
Urupeja2,aciu vargsiuke- sveik
Campari* jauki pjaustymo lentele ir patrynimai labai jai tinka, o vat prie dezutes truputuka prisikabinsiu, nu nelabai grazu, kai matosi medzio struktura. Reiktu pirmiausia gerai pasveisti, o tada pries dazant pagruntuoti. Visai visai kitaip darbelis ziuretusi, net i ranka jaukiau butu paimt.
Grite kazkaip prasokau pro tavo mini dekupaziuka, nenuostabu, juk "mini"...balsa atiduodu melyniesiems auskariukams, manau priezastis visoms nepaslaptis
Millamia grunta tepi naturaliai, taip ,kad teptum dazus.
Campari* jauki pjaustymo lentele ir patrynimai labai jai tinka, o vat prie dezutes truputuka prisikabinsiu, nu nelabai grazu, kai matosi medzio struktura. Reiktu pirmiausia gerai pasveisti, o tada pries dazant pagruntuoti. Visai visai kitaip darbelis ziuretusi, net i ranka jaukiau butu paimt.
Grite kazkaip prasokau pro tavo mini dekupaziuka, nenuostabu, juk "mini"...balsa atiduodu melyniesiems auskariukams, manau priezastis visoms nepaslaptis
Millamia grunta tepi naturaliai, taip ,kad teptum dazus.
Labas vakarėlis.
Va... Kai bus pilna, pirksim "majiti"
ir "tiuliuja"
Arklio nepirksim - daug valgo
Va... Kai bus pilna, pirksim "majiti"
ir "tiuliuja"
Arklio nepirksim - daug valgo
QUOTE(sobieska @ 2009 10 18, 17:57)
kai matosi medzio struktura.
O man tai kaip tik gražu... Nesakau, kad visada ir visur, bet būtent šiai dėžutei, tai man visai tinka. Ir man būtent šis aspektas pastebimas Džiugos darbeliuose (ne visuose), kaip tik toks natūralaus... nemokau pasakyt, na, kaip tik toks fainas. Matosi, kad medis... Kaip tik esu padarisu neseniai tokia dėželę, tik nušveičiau kaip reikiant ir nepalikau tų rievyčių, tai man jų net trūksta
O aš naudoju Akrilano gruntą, kuris susigeria, net nesimato jo kažkokio sluoksnio...
QUOTE(baltė @ 2009 10 18, 19:37)
bet būtent šiai dėžutei, tai man visai tinka.
O man butent TAI dezutei tai ir nesiziurejo
QUOTE(campari* @ 2009 10 17, 20:10)
Lachese aciu, bet cia viena pjaustymo lentele, su skirtingai dekoruotom abiem pusem ta zalioji puse man ir patinka, o tai kur pomidorai nesugalvojau ka dadet, kad butu ispildyta, tai palikau taip
ir man ta zalioji puse
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 17, 21:51)
YPAC NEPATIKO "rozine svaja". Sitoje dezuteje grazus tik vardas bet visa kita tiesiog geras pavyzdys kokiu darbu neturetu buti Nesamone kai kvejuojanciu medziu norima pridengti nekruopstuma ir net sakyciau nevalyvuma-nugrauztus serveteles krastus, apterliotus dazais kampus, plysusia servetele ir t.t. Sita dezute ne "nenucackinta" bet NUKLECKINTA
As nebusiu kukli ir nenoredama deti kitu nuostabiu autoriu kuryniu idesiu savo kuklesnius pavyzdelius kur "KVEPUOJA MEDIS" Nors as nedaznai megstu saugoti medi bet tiesiog ji visada galima issaugoti svariai ir subtiliai
NATURALUS MEDIS
BEICUOTAS MEDIS
As nebusiu kukli ir nenoredama deti kitu nuostabiu autoriu kuryniu idesiu savo kuklesnius pavyzdelius kur "KVEPUOJA MEDIS" Nors as nedaznai megstu saugoti medi bet tiesiog ji visada galima issaugoti svariai ir subtiliai
NATURALUS MEDIS
BEICUOTAS MEDIS
aciu uz nuomone, Ingusia31, taciau tikrai nieko nenorejau pridengti Manau, jog dekupazas, kaip pomegis, mums visoms suprantamas skirtingai, ir sekasi mums skirtingai, ir nemanau, jog sioje temoje reiketu "kapoti galvas" tokia kritika kaip sioji toms, kurioms neiseina tobulai arba kurios mato grozi kiek kitaip man grazus kai kurie "nucackinti" darbai, bet paciai dekupuojant man visai nesinori cackinti nevadinciau ju ir "nukleckintais", nes darau su meile ir taip, kaip mano norisi
o jei buciau norejusi kritikos, buciau pasakiusi - JUSU TEISMUI, kritikuokite ir pan.
ir laime, kad ne jus sprendziate, kokie darbai turi teise "buti", o kokie - ne juk tai - hobis, pomegis, o ne kazkoks konkursas
esate visiskai teisi, jog tie darbai, kurie tikrai stulbinantys, ir susilaukia daugiausia pagyrimu. o tie, kurie ne - tai ne tai labai naturalu ir suprantama be uzuominu - kazkas suzavi dauguma, kazkas - visai nepatinka. tegu taip ir lieka. ar temos tikslas - rodyti tik pacius tobuliausius darbelius? o gal suglaudus ausis laukti kritikos?
NATURALUS MEDIS - labai dailu
BEICUOTAS MEDIS - nekomentuosiu
Papildyta:
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2009 10 18, 10:21)
ypac padeklas!
Labas rytelis
daug darbeliu padaret per savaitgali
Avijacijos sege labai patiko
Sobieskos arbatine su pauksciais - nuostebi , tokia lengva, nors visiskai nesobieskiska, bet
Gandriukes faini darbeliai, tik arbatinei noretusi paveiksliuka pabaigti iki galo, kazkaip kalnas nukirstas, bet siaip ciskas saunu.
Rug_geles vazonas su drambliukais ir ta dezute
Juraciuko2 padeklas patiko.
daug darbeliu padaret per savaitgali
Avijacijos sege labai patiko
Sobieskos arbatine su pauksciais - nuostebi , tokia lengva, nors visiskai nesobieskiska, bet
Gandriukes faini darbeliai, tik arbatinei noretusi paveiksliuka pabaigti iki galo, kazkaip kalnas nukirstas, bet siaip ciskas saunu.
Rug_geles vazonas su drambliukais ir ta dezute
Juraciuko2 padeklas patiko.
QUOTE(campari* @ 2009 10 18, 15:41)
O tos pjaustymo lenteles,tik puosmena bus,ar ir pjaustymui skirtos
QUOTE(sobieska @ 2009 10 19, 09:45)
..................BE RIBŲ..............
nu tikrai pavadinimas tikslus Labai grazu,saunuole