Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

grite melynieji auskariukai super !!! Tokie originalus, labai faini wink.gif
Atsakyti
O kaip faina..Ingusia apsireiske ir net 2 kartus buvau Jos didenybes pamineta...smaguma biggrin.gif Esu gavusi keleta tokiu rimtu pastabeliu, kurios ziauriai praverte, bet atsimenu, kaip tos pastabos buvo subtiliai pateiktos..."klausyk Sobieska, nori keleta pastabu....nori, atvirai pasakysiu" kai kitam poste atrasau, nu kad noreciau, va tada ir gaudavau morala savo pacios sutikimu lotuliukas.gif
Aciu,kam patiko mano arbatine 4u.gif ...labai istrigo dezute su kupranugariu, jau ta saulute pro piramidziu kampa wub.gif ...taip ir isivaizduoji, kad viska stebiu naturoje....nostalgija afrikai nereali, tuo labiau, kad jau siuo metu pernai skrudinau sonus prie Raudonosios juros
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 18, 19:02)
radau paskutine tavo zinute, tai prisiminus tavop arbatine subtile pagirsiu, man labai graziai dera tie spalvoti drugeliai, visa darbeli pagyvina thumbup.gif  4u.gif

Kitu net neisvardinsiu, nepykit ,(sirguliuoju) net neskaiciau komentaru, tik darbelius perzvelgiau , visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mamukai su klausimu ateinu: esu pradziamoksle tai labai daug klausimu iskyla. darau dabar dezute medine. ji gan didele tad kad nesunaudoti labai daug dazu prima sluoksni mastau patengti gruntu. o kokiu sluoksniu ji reiketu dengti? labai plonai kaip daza ar storiau kaip pvz sendinimo laka? g.gif
Atsakyti
Urupeja2,aciu 4u.gif vargsiuke- sveik

Campari* jauki pjaustymo lentele ir patrynimai labai jai tinka, o vat prie dezutes truputuka prisikabinsiu, nu nelabai grazu, kai matosi medzio struktura. Reiktu pirmiausia gerai pasveisti, o tada pries dazant pagruntuoti. Visai visai kitaip darbelis ziuretusi, net i ranka jaukiau butu paimt.
Grite kazkaip prasokau pro tavo mini dekupaziuka, nenuostabu, juk "mini"...balsa atiduodu melyniesiems auskariukams, manau priezastis visoms nepaslaptis biggrin.gif

Millamia grunta tepi naturaliai, taip ,kad teptum dazus.
Atsakyti
Labas vakarėlis.
Va... Kai bus pilna, pirksim "majiti"
user posted image
ir "tiuliuja"
user posted image
Arklio nepirksim - daug valgo biggrin.gif
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 18, 17:57)
kai matosi medzio struktura.

O man tai kaip tik gražu... ax.gif Nesakau, kad visada ir visur, bet būtent šiai dėžutei, tai man visai tinka. Ir man būtent šis aspektas pastebimas Džiugos darbeliuose (ne visuose), kaip tik toks natūralaus... nemokau pasakyt, na, kaip tik toks fainas. Matosi, kad medis... smile.gif Kaip tik esu padarisu neseniai tokia dėželę, tik nušveičiau kaip reikiant ir nepalikau tų rievyčių, tai man jų net trūksta blush2.gif

O aš naudoju Akrilano gruntą, kuris susigeria, net nesimato jo kažkokio sluoksnio... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 18, 19:37)
bet būtent šiai dėžutei, tai man visai tinka.

O man butent TAI dezutei tai ir nesiziurejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 10 17, 20:10)
Lachese aciu, bet cia viena pjaustymo lentele, su skirtingai dekoruotom abiem pusem wink.gif ta zalioji puse man ir patinka, o tai kur pomidorai nesugalvojau ka dadet, kad butu ispildyta, tai palikau taip tongue.gif

ir man ta zalioji puse thumbup.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 17, 21:51)
YPAC NEPATIKO "rozine svaja". Sitoje dezuteje grazus tik vardas bet visa kita tiesiog geras pavyzdys kokiu darbu neturetu buti  schmoll.gif Nesamone kai kvejuojanciu medziu norima pridengti nekruopstuma ir net sakyciau nevalyvuma-nugrauztus serveteles krastus, apterliotus dazais kampus, plysusia servetele ir t.t. Sita dezute ne "nenucackinta" bet NUKLECKINTA  g.gif
As nebusiu kukli ir nenoredama deti kitu nuostabiu autoriu kuryniu idesiu savo kuklesnius pavyzdelius kur "KVEPUOJA MEDIS" Nors as nedaznai megstu saugoti medi bet tiesiog ji visada galima issaugoti svariai ir subtiliai

NATURALUS MEDIS
BEICUOTAS MEDIS

aciu uz nuomone, Ingusia31, taciau tikrai nieko nenorejau pridengti g.gif Manau, jog dekupazas, kaip pomegis, mums visoms suprantamas skirtingai, ir sekasi mums skirtingai, ir nemanau, jog sioje temoje reiketu "kapoti galvas" tokia kritika kaip sioji toms, kurioms neiseina tobulai arba kurios mato grozi kiek kitaip unsure.gif man grazus kai kurie "nucackinti" darbai, bet paciai dekupuojant man visai nesinori cackinti schmoll.gif nevadinciau ju ir "nukleckintais", nes darau su meile ir taip, kaip mano norisi g.gif
o jei buciau norejusi kritikos, buciau pasakiusi - JUSU TEISMUI, kritikuokite ir pan.

ir laime, kad ne jus sprendziate, kokie darbai turi teise "buti", o kokie - ne blush2.gif juk tai - hobis, pomegis, o ne kazkoks konkursas rolleyes.gif

esate visiskai teisi, jog tie darbai, kurie tikrai stulbinantys, ir susilaukia daugiausia pagyrimu. o tie, kurie ne - tai ne g.gif tai labai naturalu ir suprantama be uzuominu - kazkas suzavi dauguma, kazkas - visai nepatinka. tegu taip ir lieka. ar temos tikslas - rodyti tik pacius tobuliausius darbelius? g.gif o gal suglaudus ausis laukti kritikos?
NATURALUS MEDIS - labai dailu
BEICUOTAS MEDIS - nekomentuosiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2009 10 18, 10:21)
Ir aš norėčiau parodyti savo naujausius darbelius.

http://public.fotki..../manodarbeliai/

thumbup.gif ypac padeklas!
Atsakyti
Labas rytelis mirksiukas.gif

daug darbeliu padaret per savaitgali 4u.gif 4u.gif
Avijacijos sege labai patiko wub.gif
Sobieskos arbatine su pauksciais - nuostebi wub.gif , tokia lengva, nors visiskai nesobieskiska, bet thumbup.gif
Gandriukes faini darbeliai, tik arbatinei noretusi paveiksliuka pabaigti iki galo, kazkaip kalnas nukirstas, bet siaip ciskas saunu.
Rug_geles vazonas su drambliukais wub.gif ir ta dezute thumbup.gif
Juraciuko2 padeklas patiko.

Atsakyti

..................BE RIBŲ..............

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 10 18, 15:41)

O tos pjaustymo lenteles,tik puosmena bus,ar ir pjaustymui skirtos g.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 10 19, 09:45)
..................BE RIBŲ..............