Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(Jūračiukas2 @ 2009 10 18, 10:21)
Ir aš norėčiau parodyti savo naujausius darbelius.

http://public.fotki..../manodarbeliai/

Man patiko pjaustymo lentele salotoms wink.gif
Atsakyti
labuka, atsiklausus BABYZES ikeliu ir as savo suoliuka, tiesiog man labai jis patiko ir as padariau savo suneliams.Aisku jis ne lygiai toks pats, bet vistiek nukopintas blush2.gif
user posted image

user posted image

vazonelis
user posted image

user posted image
dezute komplektukui
user posted image

vazona derinau prie savo dramblio smile.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazus darbeliai wink.gif
Atsakyti
aciu campari 4u.gif tavo paziurejau ir labai grazus... :)ypac remeliai man visi mieli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 18 spalio 2009 - 13:34
Vazonelis super!!!! thumbup.gif
Atsakyti
dekui wink.gif
Atsakyti
rug_gele, ant Tavo suoliuko daugiau karvyčių šoka biggrin.gif
vazonas patiko wink.gif
dar patiko campari* pjaustymo lentelės brokolinė pusė biggrin.gif 4u.gif
Ir labai miela sobieskos arbatinė (pataikė į mano nuotaiką) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 18 spalio 2009 - 14:54
QUOTE(bambyze @ 2009 10 18, 15:51)
rug_gele, ant Tavo suoliuko daugiau karvyčių šoka  biggrin.gif
vazonas patiko wink.gif

aha, kad man vos tilpo ta didesne karvyte tai turejau ja traukti i krasta kur siek tiek platesnis suoliukas, tada kazkaip nesiziurejo reikejo dar trecia karvyte isokdinti biggrin.gif
aciu uz pagyrimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 18, 14:56)
Vazonelis super!!!! thumbup.gif

aciu ORCHIDEJA 4u.gif
Atsakyti
Aš mini dekupažiuką pasirodysiu.Naudota servetėlės,akriliniai dažai, modelinas, antika 1 ir antika2 ,lakas.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 18, 12:42)
labuka, atsiklausus BABYZES ikeliu ir as savo suoliuka, tiesiog man labai jis patiko ir as padariau savo suneliams.Aisku jis ne lygiai toks pats, bet vistiek nukopintas blush2.gif

Ir vis tiek tie suoliukai nerealūs- iš karto nuotaiką kelia keliolika laipsnių
Atsakyti
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif o jau darbų darbelių... vos spejau visus apžiūrėti. Nugi gražu, saunuolytės, mergaitės 4u.gif

Įstrigo kažkieno dežutė pakelta iš numirusių (čia gal net dar iš praeitos temos, net nepamenu), sobieskės arbatine, labai dailutė irgi mirksiukas.gif Žodžiu saunuolės esat. Pas mane dešimt darbų galvoje, vienuoliktą pradedu, dvyliktą baigiu lotuliukas.gif kai pabaigsiu ką nors rimtesnio ateisiu pasirodyt. ax.gif Gero vakarėlio, darbštuolės
Atsakyti
Noriu pagirti arbatines: Pacios ir Sobieskos... Tikrai fainuolės thumbup.gif

campari*,patiko man visi darbeliai, tokie estetiški...
O dar noriu pagirti tą mamyte, ar koks ten nikas, kur siuvinėti paveiksliukai. Na, man toje dėžutėje (su magnolija), tai nieko netrūksta, labai graži ir spalvos... thumbup.gif Ir ypač kompozicija. Jos murzinti tikrai nereikia, nebent švelnaus kokio šešėliuko... bet ir tai nebūtinai. smile.gif

grite, mėlynieji auskariukai thumbup.gif

Džiugos kelnės thumbup.gif Aš noriu tokiais trafaretais medines duris dekoruoti, bet pačių durų paruošimas reikalauja daug laiko ir t.t., tai trafaretukai ir laukia... Tikrai jie panaudotini daug kur thumbup.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 18, 09:04)
mirksiukas.gif na cia jei teisingai pastebejau tai nekokybisku darbu tikrai nieks negiria bet apsimeta kad ju nera  biggrin.gif ir nei viena nepastebi tarytum  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti