Kiek daug nauju ir graziu darbeliu saunuoles!!!
GANDRIUKE fainas rinkinukas kur taupykles perkat?
campari*, man įstrigo žalioji daržovių lentutė , nei ko pridėsi, nei atimsi.
o gandriukės... noriu pasiteirauti, iš kur paveiksliukas su kupnugariu ?
Lachese aciu, bet cia viena pjaustymo lentele, su skirtingai dekoruotom abiem pusem ta zalioji puse man ir patinka, o tai kur pomidorai nesugalvojau ka dadet, kad butu ispildyta, tai palikau taip
Nu as jau seniai besireiskiau tai jau daba kad desiu... viska ka galvoju apie bent jau naujaja temuke paanalizuot
Labai patiko kedute su boruzelem -NUOSTABYBE , SIMFONIJA- nuostabi bet visgi raudonas filcas iskrenta, meskinuku laikrodukas labai graziai gyvas atrodo , gervuokiu dezute sidabriskame fone labai graziai spalviskai pasirode , kalediniai bumbulyciai irgi labai jaukus, dziugos kelnes aiksu be konkurencijos , ypac nustebino sobieskos vslnioji dezute- nepaprastai subtilia servetele pagyvinti taip deranciai gyvomis detalemis nepatiko suskaldytas berniukas ant dezutes-man tai nepriimtina skaldyti mazu vaiku grazias spalvotas gyvas nuotraukas
YPAC NEPATIKO "rozine svaja". Sitoje dezuteje grazus tik vardas bet visa kita tiesiog geras pavyzdys kokiu darbu neturetu buti Nesamone kai kvejuojanciu medziu norima pridengti nekruopstuma ir net sakyciau nevalyvuma-nugrauztus serveteles krastus, apterliotus dazais kampus, plysusia servetele ir t.t. Sita dezute ne "nenucackinta" bet NUKLECKINTA
As nebusiu kukli ir nenoredama deti kitu nuostabiu autoriu kuryniu idesiu savo kuklesnius pavyzdelius kur "KVEPUOJA MEDIS" Nors as nedaznai megstu saugoti medi bet tiesiog ji visada galima issaugoti svariai ir subtiliai
NATURALUS MEDIS
http://public.fotki....picture344.html
BEICUOTAS MEDIS
http://public.fotki....picture436.html
Labai patiko kedute su boruzelem -NUOSTABYBE , SIMFONIJA- nuostabi bet visgi raudonas filcas iskrenta, meskinuku laikrodukas labai graziai gyvas atrodo , gervuokiu dezute sidabriskame fone labai graziai spalviskai pasirode , kalediniai bumbulyciai irgi labai jaukus, dziugos kelnes aiksu be konkurencijos , ypac nustebino sobieskos vslnioji dezute- nepaprastai subtilia servetele pagyvinti taip deranciai gyvomis detalemis nepatiko suskaldytas berniukas ant dezutes-man tai nepriimtina skaldyti mazu vaiku grazias spalvotas gyvas nuotraukas
YPAC NEPATIKO "rozine svaja". Sitoje dezuteje grazus tik vardas bet visa kita tiesiog geras pavyzdys kokiu darbu neturetu buti Nesamone kai kvejuojanciu medziu norima pridengti nekruopstuma ir net sakyciau nevalyvuma-nugrauztus serveteles krastus, apterliotus dazais kampus, plysusia servetele ir t.t. Sita dezute ne "nenucackinta" bet NUKLECKINTA
As nebusiu kukli ir nenoredama deti kitu nuostabiu autoriu kuryniu idesiu savo kuklesnius pavyzdelius kur "KVEPUOJA MEDIS" Nors as nedaznai megstu saugoti medi bet tiesiog ji visada galima issaugoti svariai ir subtiliai
NATURALUS MEDIS
http://public.fotki....picture344.html
BEICUOTAS MEDIS
http://public.fotki....picture436.html
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 17, 21:51)
Nu as jau seniai besireiskiau tai jau daba kad desiu... viska ka galvoju apie bent jau naujaja temuke paanalizuot
<...>
<...>
O man tavęs trūko šiame skyrelyje.. ..Vis pagalvodavau, kur Ingusia dingo, kodėl nebesirodo..Prašom dažniau..
Na istikruju jei vien tik girdi zmogu nebus stimulo tobuleti man patinka isgirsti tikra nuomone, aisku ne visiem tiesa patinka, tad kaip sakant merginos bukit teisingos, bet nebukit zewrios
QUOTE(campari* @ 2009 10 17, 17:17)
man ant remelio ir taupykles gal paseseliavimo truksta lygtais, na tokio didesnio isiliejimo i fona, o seip fain
ačiū už patarimus kitakart pasinaudosime
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 17, 17:47)
GANDRIUKE fainas rinkinukas kur taupykles perkat?
taupykle pirkau lyg decupage.lt Aštuoni litau su trupuciu kainavo
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 17, 19:00)
iš žurnalo Burėja Užmačiau pas kolege darbe tai leido išsikirpt
QUOTE(campari* @ 2009 10 17, 23:34)
Na istikruju jei vien tik girdi zmogu nebus stimulo tobuleti man patinka isgirsti tikra nuomone, aisku ne visiem tiesa patinka, tad kaip sakant merginos bukit teisingos, bet nebukit zewrios
na cia jei teisingai pastebejau tai nekokybisku darbu tikrai nieks negiria bet apsimeta kad ju nera ir nei viena nepastebi tarytum o va grazus darbai iskart sulaukia keliu puslapiuku demesio O teisinga tkrai stengiuos buti, nuomone issakyti motyvuotai o ne siaip kazka sudirbti... patarti, pateikti pavyzdeliu ir t.t.
Salne as jau issimiegojau tai daba prisijungsiu po truputuka
Ingusia31,sveika issimiegojusi...
QUOTE(simson @ 2009 10 16, 20:26)
Lentynele kuria padare sunus, o as dekoravau
Dar nelakuota. Sugadinau puse serveteles kol graziai priklijavau
Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !
Dar nelakuota. Sugadinau puse serveteles kol graziai priklijavau
Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !
Idedu mazesne