Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(rug_gele @ 2009 10 17, 11:49)
SOBIESKA labai garzi arbatine,

Aciu 4u.gif
As niekada nieko nekarpau (turiu pmeny serveteles) visada plesau, o paskui pritapau....vargas butu tiek iskarpyt biggrin.gif
Atsakyti
RUG GELE dekoju uz komplimenta:) mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2009 10 17, 12:05]
Aciu 4u.gif
As niekada nieko nekarpau (turiu pmeny serveteles) visada plesau, o paskui pritapau....vargas butu tiek iskarpyt biggrin.gif

Gera ir džiugu kai žmogus turi tiek gabumų. O vat man su tapyba prastokai, todėl net ir smulkius motyvus tenka iškirpti. Kai aš bandau tapyti gaunasi murzalinė verysad.gif
Atsakyti
baltai juk nesunku užtapyti,tarkime kaip čia smile.gif
Atsakyti
vat vat su tapymu ir man ne kas doh.gif manau tam jau pasaukima reikia tureti, o dekupaza padaryti manau kiekvienam iseitu tik reikia kruopsuto, kantrybes ir aisku noro, as ir karpau kiekviena detalyte doh.gif o plesyti man nesuvokiama doh.gif kaip gali gautis, man servetele dreskiasi plysta kaip ji nori, o ne kaip as noriu biggrin.gif va taip va...reiketu pamatyti kaip tai daroma tai gal kas ir iseitu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 17 spalio 2009 - 14:26
kažkam visai neseniai rašiau, kaip plėšyti servetėles, dekupažo temoje paskaityk, su vandeniu ir be vandens yra būdai.
Atsakyti
Na pasirodau ir as, cia mano paskutiniai darbeliai blush2.gif

Darzoviu pjaustymo lentele
user posted image
user posted image

Dezute kavai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Rodausi pora savo paskutiniu darbelių 4u.gif
Taupyklė ir rėmelis sūneliui

Arbatinė sesei

! 
Nuotraukoas pašalintos dėl perdidelio formato, kuris iškraipo forumo langą. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 spalio 2009 - 16:13
gandriuke labai mielas rinkinukas vaikuciui, sako varles nesa laime bei pinigus wink.gif

man labai patiko arbatine sesei, su tuo kupranugariu wub.gif labai grazu!! thumbup.gif

P.S.
Avijacija, grazi sage bigsmile.gif
Atsakyti
daugybe nuotrauku istrinta del per didelio formato sad.gif gal galetumet sumazint ir pakartoti, darbstuoles? blush2.gif
Atsakyti
Sumazinau foto 4u.gif
arbatine
user posted image
taupykle ir remelis
user posted image
user posted image
Atsakyti
man ant remelio ir taupykles gal paseseliavimo truksta lygtais, na tokio didesnio isiliejimo i fona, o seip fain wink.gif
Atsakyti