Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(Vedda @ 2009 10 16, 20:00)
nebegaliuuu  lotuliukas.gif prisijuokiau , net diedas kreivai paziurejo  lotuliukas.gif

cia jau gaunasi off topic, bet tikrai pakele nuotaika thumbup.gif as pati nedrisau klausti, apie ka cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 16, 21:11)
cia jau gaunasi off topic, bet tikrai pakele nuotaika thumbup.gif as pati nedrisau klausti, apie ka cia lotuliukas.gif

Aš net ėjau ieškoti lėkščių.. lotuliukas.gif ..Kitoj temoje pagalvių ieškojau.. lotuliukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 16, 20:16)
Aš net ėjau ieškoti lėkščių.. lotuliukas.gif ..Kitoj temoje pagalvių ieškojau.. lotuliukas.gif ..

as irgi bigsmile.gif cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Stai ir mano sedevriukas smile.gif

! 
Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 spalio 2009 - 14:10
įdėsiu ir čia savo tokį pabandymą. sunkiai sekes čia man nufotografuot, nes pati sagute lyg truputuką pasendinta, ir antroji jos pusė. bet kažko labai viskas blizgėjo net nuėmus blicą g.gif

Sagė plaukam, viskas daryta rankutėm, tik sagtelę turėjau.

user posted image
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Labai aciu uz grazius zodeliu mano dezutei,vakar neturejau laiko padekoti-tai
siandien dekoju visoms... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uzsakymukas, todel be pavadinimo...savininke pati susigalvos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sobieska, graži arbatinė....bet mano nuomone tau tokia nebūdinga blink.gif Spalviškai ir taip t.t.Per daug rami man rodos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 10 17, 11:02)
Sobieska,  graži arbatinė....bet mano nuomone tau tokia nebūdinga blink.gif  Spalviškai ir taip t.t.Per daug rami  man rodos blush2.gif

Taip, tu teisi, nebudinga...bet ...reikejo kazka tokio nekalto, romantisko sukurt, tai ir buvo pasirinkta si servetele...bet pirmadieni parodysiu mmmmmm sobieskisko tai jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
na sobieska tikrai grazu, bet iskart matosi, kad ne tavo, nesobieskiska tokia biggrin.gif nors tikrai grazi, romantiska kaip kad ir reikejo 4u.gif grazus darbeliai tavo!

P.S.
Norejau pagirti, nes ne visi zmones sugeba pereiti jei taip galima pasakyti per save, ir padaryti kazka ko nori kitas ir taip kad jam butu grazu, nors realiai daiktas yra ne tavo skonio... tikiuosi supratai ka norejau pasakyti 4u.gif taigi, saunuole, saunus darbelis! Ir - labai lauksim kazko tikrai sobieskisko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 10 17, 11:44)
na sobieska tikrai grazu,

Nu aciu ax.gif , taip issamiai ...
Atsakyti
SOBIESKA labai garzi arbatine, ale kiek laiko uzima iskarpyti tiek lapeliu doh.gif smulkiu.As ir karpau, o ka darysi jei nori kazka su tokia servetele dekupazuoti ale tiek daug iskarpyti dar neprisiruosiau viena kita smulkia detale tik panaudojau savo darbeliuose.Bet reiks ryztis kazkada ir tokiam darbui... g.gif

DALITAVIT labai garzi sege wub.gif ta ruda thumbup.gif
Atsakyti