Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(ziogelis2 @ 2009 10 16, 16:43)
SPECIALIAI SOBIESKAI: hihihi.gif ten viduje ne gaurai schmoll.gif  lotuliukas.gif tik gal taip atrodo nuotraukose lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as busiu bjauri ,bet pasakysiu...nu ir tu dezuciu vidus man nesiziuri nors tu ka: arba nedazai vidaus visai arba, dazai visa-o dabar nei lupta nei skusta...Jei dezutes kantus nudazysi, tai nesimatys jokiu iskandziojimu..vnz.neisbaigta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 16 spalio 2009 - 16:09
QUOTE(Giagute @ 2009 10 16, 12:20)

o tu į Kauną per kur važiuoji ? irgi renkiesi kelią per aplinkui ? cool.gif tongue.gif na bet jeigu gražūs vaizdai pakelėse, tai pateisinimama...

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 16, 17:07)
lotuliukas.gif  as busiu bjauri ,bet pasakysiu...nu ir tu dezuciu vidus man nesiziuri nors tu ka: arba nedazai vidaus visai arba, dazai visa-o dabar nei lupta nei skusta...Jei dezutes kantus nudazysi, tai nesimatys jokiu iskandziojimu..vnz.neisbaigta  rolleyes.gif

aciu, Sobieska, tu nebjauri mirksiukas.gif tu kaip J. Smoriginas - ka matai, ta sakai thumbup.gif
Žinok labai suprantu, ką nori man pasakyti, priimu tą kritiką, bet man dažyti VISĄ dėžutę rankos nekyla schmoll.gif tiesiog norisi man to medžio ir tiek... man taip atrodo įdomiau, natūraliau, na, nežinau. dėl išbaigtumo - gal iš tiesų toks įspūdis lieka g.gif sutinku, kad "nenušlifuoju" tobulai detalių. Bet man asmeniškai dekupažas būtent ir gražus tuo "netobulai" blush2.gif gražu net ir kai matosi teptuko dryžiai kartais... priduoda tokio tikrumo. tai gal todėl ir mano dėželės tokios "nenucackintos" blush2.gif ko gero, nesu nė vienos visos uždažiusi hihihi.gif vis palieku spragas medžiui kvėpuoti blush2.gif

peržvelgiau visa temą, pricitavau, ir dingo viskas sad.gif taigi, paminiu tik tai, ką atsimenu: Džiugos "išskirtiniai" auskarai mane labiau sužavėjo, negu kelnės. Aišku, labai stilingos, ir netipiškos, bet turbūt stilius ne mano lotuliukas.gif o štai ta Klimto arbatinė - tikras šedevras thumbup.gif
dar labai patiko visi vaikiški suoleliai, ir tas iš numirusiųjų prikeltas wub.gif
o su buteliais tai suintrigavote mane galutinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2009 10 16, 18:08)
dar labai patiko visi vaikiški suoleliai, ir tas iš numirusiųjų prikeltas  wub.gif

aciukas 4u.gif aha buvo jau tas suoliukas nurasytas, atidavem seneliams tai dabar pasidejo virtuveje ir grozisi, sueina anukeliai pasedi, o seneliams tiek dziaugsmo wub.gif
Atsakyti
nuostabios lekstes, ryskios ekspresyvios, zaismingos:)pakelia nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalitavit @ 2009 10 16, 20:09)
nuostabios lekstes, ryskios ekspresyvios, zaismingos:)pakelia nuotaika smile.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 16, 19:24)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blush2.gif Lentynele kuria padare sunus, o as dekoravau g.gif

Dar nelakuota. Sugadinau puse serveteles kol graziai priklijavau doh.gif

! 
Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 spalio 2009 - 14:12
QUOTE(Salne @ 2009 10 16, 20:24)

QUOTE(efauto @ 2009 10 16, 20:24)

oi mergiotes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 16, 19:54)
oi mergiotes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kas belieka biggrin.gif vis paziuriu i salnes zinute ir nebegaliu sustoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 16 spalio 2009 - 19:57
nebegaliuuu lotuliukas.gif prisijuokiau , net diedas kreivai paziurejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 10 16, 20:26)
blush2.gif  Lentynele kuria padare sunus, o as dekoravau  g.gif

Dar nelakuota. Sugadinau puse serveteles kol graziai priklijavau  doh.gif

kaip miela blush2.gif wub.gif
Atsakyti