Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

nu Lachese... kaip čia taip... gi būtų per paprasta ax.gif
mamučiuk - pasiimi plauko storumo teptukėlį ir vedžioji - prie pat su tamsesne spalvyte, tada su platesniu teptukėliu šviesesne spalvele toliau nuo gėlės.. ir dirbi dirbi kol viską aptapai. O čia mat užklijuot siūlo tongue.gif

QUOTE(mamučiukas @ 2009 10 16, 08:26)
Giagute
o kuom tapai, ar teptuku, ar kempinėlė g.gif Kad labai jau gėlytės aiškių kontūrų, nes tapant visitek jos turėtų apsitepti? Kiap pavysta taip gražiai palei paveksliuko kraštelį blink.gif Atskleisk dar paslaptį aciuks.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 10 16, 08:40)
spej,kad gėles priklijavo ant tapymo smile.gif

kvikte, sobieska, Vilm@, edikun, efauto - 4u.gif smagu vienok pirmai dėžutei taip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 16, 13:19)
kur tokio galima isigyti pvz internetu? blush2.gif

Internetu, nežinau, pirkau silver city
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lebut: 16 spalio 2009 - 12:21
Sobieska, tai kad ir nemoku tamsinti, vat ir užsirašiau į "murziukų" pamokėlę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2009 10 16, 12:45)
Pasirodau  blush2.gif

man sita servetele labai grazi,tai ir darbelis pasakiskas wub.gif

QUOTE(lebut @ 2009 10 16, 13:11)
Va radau:
Šerkšnas Hobby line firmos

aciu,ieskosiu ir serksnuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 10 16, 12:21)
Internetu, nežinau, pirkau silver city

o ten tie patamsejimai, na trupiniukai, tai blizguciai? ar jis su granulytem?
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 16, 13:11)
Pozavau cia as  biggrin.gif as taip vaikstau kasdien beveik apsirengusi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tu cia apie mane, tik mano ne tokios grazios, dar ir klecku galima atrast lotuliukas.gif
Atsakyti
mmjooooooo... atnešiau didižiulę puokštę balionų (baisu nenuskrist biggrin.gif)
Kaip pakvipo Kalėdom wub.gif burbulai labai gražūs, norisi pačiupinėt tongue.gif
Ir dėžutės patiko. Nepykit, neįsimenu dar visų vardų, tai nevardinsiu blush2.gif

help.gif
Kas darėt komodėles. Ar tikrai jos tokios miniatiūrinės? Realiai jų nemačiau, noriu įsigyti, bet suabejojau, ar telpa ten kas nors į vieną stalčiuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 16, 13:45)
lotuliukas.gif  tu cia apie mane, tik mano ne tokios grazios, dar ir klecku galima atrast lotuliukas.gif

Kiba repere irgi busi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 16, 14:34)
Kiba repere irgi busi?  bigsmile.gif

Ne , tik patinka apdribe rubai, kaip ir haremo kelnes bei sijonai...smagu laukti-nukris,nenukris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 16, 13:29)
o ten tie patamsejimai, na trupiniukai, tai blizguciai? ar jis su granulytem?

Vieni blizgučiai iš parduotuvės timari
Kiti iš Drogo

Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2009 10 16, 14:31)
Kaip pakvipo Kalėdom  wub.gif burbulai labai gražūs, norisi pačiupinėt  tongue.gif

mirksiukas.gif reikia ruoštis jau, laikas bėga.
Ačiukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lebut: 16 spalio 2009 - 14:51
Džiuga+, jėgiškos kelnės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
ROŽINĖ SVAJA

user posted image
user posted image

viduje šonai išklijuoti baltu veltiniu, ir dugnas viduriniuose skyreliuose (tik neklijuota, o išklota) sendinta dvikomponenčiu, paprastuoju būdu ax.gif jokių įmantrybių blush2.gif
viduje SĄMONINGAI neapdoroti krašteliai (man labai patinka palikti kažkiek natūralaus medžio blush2.gif žinau, kad tai patinka ne visiems, bet man patinka, tai aš ir dekoruoju taip ax.gif

o čia dar viena, didesnė dėžutė, KVEPIA KAVA
SPECIALIAI SOBIESKAI: hihihi.gif ten viduje ne gaurai schmoll.gif lotuliukas.gif tik gal taip atrodo nuotraukose lotuliukas.gif

du stalčiukai dugne iškloti veltiniu, vidurinis - dekupuotu dugnu smile.gif

user posted image

user posted image

na, bėgu žiūrėti tų Džiugos kelniu blink.gif kas per stebuklas - paskutiniuose puslapiuose tiek pagyrimų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 16 spalio 2009 - 15:49