Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(cola @ 2009 10 12, 13:24)
Monika, super  wub.gif

lotuliukas.gif ten ne Monikos22 o *NOLLOS*, bet nieko tokio,mes zinom kas yra kieno jau is seniau mirksiukas.gif
Papildyta:
Na pasirodysiu dar su darbuku,kur viskas yra čystai MANO:MANO sodyba, MANO geles, MANO kompozicijos,MANO fotkes, MANO ideja,MANO darbas...lekstes kita puse dazu krateriais nudekoravau, gan idomiai atrodo...
Gaila,kad nuotraukoj tikras vaizdas menkai teatsispindi, bet yra kaip yra...dar keleta padarysiu leksciu ir juos puos mano sodybos kambarius, graziai apguls palanges biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 12, 12:57)
lotuliukas.gif  ten ne Monikos22 o *NOLLOS*, bet nieko tokio,mes zinom kas yra kieno jau is seniau mirksiukas.gif

ai, pamaciau, na ten citavimas buvo ne taip ikeltas biggrin.gif

siaip akys apraibo nuo visu groziu, ir sena tema ir sia perziurejus wub.gif
nerealu thumbup.gif

Atsakyti
Dėkui už pagyras mano sagoms. Dirbančioms 3D taip ir toliau. Man tai iki tokio lygio dar labai toli. thumbup.gif
Sobieska- va čia tai tikrai išskrtinis darbelis niekas tokio neturės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 10 12, 12:24)
Monika, super  wub.gif

Oj, čia *NOLLAI* visi nuopelnai biggrin.gif Aš tik pagyriau šitą gražų darbelį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2009 10 12, 11:22)
Nia, shtai 3D mano darbelis, jusu kritikai.

niu kaip grazu wub.gif graziai suskilo dazai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2009 10 12, 12:56)
niu labai malonu girdet tiek pagyru uz mano kedute  blush2.gif
sita servetele man dziuga gavo is kriese, bet yra jinai ir wimelyje

siandien i wimelio uzsakyma idejau dar labai graziu serveteliu is sitos serijos, su princesem ir arkliukais, undinem ir zuvimis, su kosmosu yra, dar truputuka kitokias boruzes labai grazias.. tai galit griebti ir pradziuginti savo vaikucius.

sitos serveteles labai labai kokybiskos, ryskios labai. mazai raukslejasi.

p.s. labai greit ju albume mazeja, tai paskubekit  mirksiukas.gif

puse pakio jau as pasiemiau  lotuliukas.gif

Truputi poster_offtopic.gif Isduokit paslapti kurioj temukej daromas wimel uzsakymas? Nu niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
Nuosirdus DEKUI mergytes uzh pagyrimus! blush2.gif
Atsakyti
[quote=liullie yu,2009 10 12, 11:22]
Nia, shtai 3D mano darbelis, jusu kritikai.
Manau nebaigtas dar.

Man labai rėmelis gražus - tokia subtili rožytė kampelyje... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 10 12, 15:21)
Truputi poster_offtopic.gif Isduokit paslapti kurioj temukej daromas wimel uzsakymas? Nu niekaip nerandu doh.gif

persikraustem i auksarankes.com saita ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
KAip mano dukryte sako jetau jetau,koks grazuolis tas suoliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Negaliu atsigereti jusu darbeliais, as irgi jau padariusi kelis darbeliusbelikojuos tik nufotografuoti smile.gif ir laukti jusu teismo smile.gif smile.gif

Nuotaikinga , maciau kaip praeitoje temoje rasetes kad LT nera pirkti tu grazuoliu mieganciu meskiuku, as kaip tik toki dekupazini lapa nusipirkau Kaune uz 12Lt. bandysiu daryti dukrytei dezute smile.gif
Atsakyti
sveikos, na negaliu net atsizavet po visu jusu darbeliu, ypac susizavejus esu Mamuko Indriuko stilium, taip pat vis akyse stovi sobieskos remelis vaikiskas...na tikrai turi talenta 4u.gif
va o as pasirodau su RATU personazais smile.gif pagaliau kazka savo mazajam padariau ax.gif
user posted image
Atsakyti
AUKSINE grazus suoliukas tik man dar kazkokiu elementu truksta ant suoliuko koju, o siaip fainas darbelis smile.gif
P.S kur suoliuka pirkai? ax.gif gal zinot kiek jie kainuoja ERMITAZO PARDUOVESE?internetu uzsisakyti ardau kad ju kaina po 21 Lt
Atsakyti