Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Vedda, vilma, monika, labai gražu... thumbup.gif
Šiaip visi suoliukai tikrai gražūs thumbup.gif
kvikte, dėžutė tikrai thumbup.gif Tik motyvo labai nedaug teišlindo ant apatinės dalies, būtų ko gero dar geriau, jei ties dangteliu ir pasibaigtų, arba užliptų daugiau ant šoniuko (arba šen arba ten biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 15, 16:17)
nu gera tu man ir pataikyk, suoliuku uzderejo kol keliau kaip atsidariau tema dar ne vieno nebuvo biggrin.gif

Nu taip...suoliuku puslapiukas biggrin.gif ...kad dabartinis suoliukas grazesnis/ geresnis negu buvo tai faktas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 10 15, 16:14)
tai kad nemoku doh.gif perėjimu, šešėliavimų ar kapi ten, pribaksnoju, kaip išmanau...
O kad ūkininkas tai joooo, vis kaulija, kad nori gyvūnėlį laikyti - karvytę  blink.gif  lotuliukas.gif

fainutis suoliukas wub.gif ir as nemoku jokiu pritapymu ar spalvu perejimu, lengva kalbeti cia musu profesonalems, man dar toli iki ju...
SOBIESKA ir as taip manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilma - meškiai labai labai wub.gif

QUOTE(raganele @ 2009 10 15, 16:04)
Į nesibaigiančią suoliukų kolekciją - mano antrajam nupeckinau, kad būtų ir traktorių ir karvyčių biggrin.gif

Geras, darau tokį pat suoliuką, su ta pačia servetėle lotuliukas.gif Dabar mislysiu, ką keist doh.gif
Atsakyti
Oi,mergaites,kiek pasakisku darbeliu jus sukuret,tiesiog akys pamalonintos wub.gif wub.gif Jus visos nerealios 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2009 10 15, 18:10)
Vilma - meškiai labai labai  wub.gif

Geras, darau tokį pat suoliuką, su ta pačia servetėle  lotuliukas.gif  Dabar mislysiu, ką keist  doh.gif

biggrin.gif na ko stebėtis - iš ten pat, dar ir tikslu tuo pačiu, matyt smile.gif vaikui tai labai jo karvytės patiko, o kaip išdėliot ir sukomponuot geriau gal patars, kurios dekupažą gerai įvaldžiusios ax.gif
Atsakyti
Na viskas, nebegaliu nebesirodyt ir aš... ax.gif

user posted image

ryžinis popieriukas, akriliniai dažiukai, artmanijos dvikomponentis.. ir ačiū Nuotaikingai už dėželę wub.gif

dabar dar ir pasididina paspaudus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 15 spalio 2009 - 19:41
Giagute, labai gražu wub.gif Spalvytės fainos wub.gif
Atsakyti
Monika, 4u.gif

pamiršau paminėt - čia swapinis toks daiktelis - turėjom paletę spalvų ir teko dėliot viską pagal jas..
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 10 15, 22:37)
pamiršau paminėt - čia swapinis toks daiktelis - turėjom paletę spalvų ir teko dėliot viską pagal jas..

o kaip dariai , kad nepersimusa tamsi spalva per ryzini, padaziai po apacia sviesiai? g.gif labai grazi spalvine gama, ir skilimas , tiesiog dezute verta 100 balu thumbup.gif 4u.gif

visu nebeisvardinsiu , tiesiog saunuoles ir po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Giagute, na, man tai patinka tavo darbeliai, ypač sagės. Toks kruopštumas ir skoningumas. thumbup.gif Dėžutė superinė, išdėstymas ir dar kas man gražu joje - neįprasti spalvų deriniai, įtrinta baltai... rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Giagute - laabai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti