Vedda, vilma, monika, labai gražu...
Šiaip visi suoliukai tikrai gražūs
kvikte, dėžutė tikrai Tik motyvo labai nedaug teišlindo ant apatinės dalies, būtų ko gero dar geriau, jei ties dangteliu ir pasibaigtų, arba užliptų daugiau ant šoniuko (arba šen arba ten )
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 15, 16:17)
nu gera tu man ir pataikyk, suoliuku uzderejo kol keliau kaip atsidariau tema dar ne vieno nebuvo
Nu taip...suoliuku puslapiukas ...kad dabartinis suoliukas grazesnis/ geresnis negu buvo tai faktas
QUOTE(raganele @ 2009 10 15, 16:14)
tai kad nemoku perėjimu, šešėliavimų ar kapi ten, pribaksnoju, kaip išmanau...
O kad ūkininkas tai joooo, vis kaulija, kad nori gyvūnėlį laikyti - karvytę
O kad ūkininkas tai joooo, vis kaulija, kad nori gyvūnėlį laikyti - karvytę
fainutis suoliukas ir as nemoku jokiu pritapymu ar spalvu perejimu, lengva kalbeti cia musu profesonalems, man dar toli iki ju...
SOBIESKA ir as taip manau
Vilma - meškiai labai labai
Geras, darau tokį pat suoliuką, su ta pačia servetėle Dabar mislysiu, ką keist
QUOTE(raganele @ 2009 10 15, 16:04)
Į nesibaigiančią suoliukų kolekciją - mano antrajam nupeckinau, kad būtų ir traktorių ir karvyčių
Oi,mergaites,kiek pasakisku darbeliu jus sukuret,tiesiog akys pamalonintos Jus visos nerealios
QUOTE(Crazy Daisy @ 2009 10 15, 18:10)
Vilma - meškiai labai labai
na ko stebėtis - iš ten pat, dar ir tikslu tuo pačiu, matyt vaikui tai labai jo karvytės patiko, o kaip išdėliot ir sukomponuot geriau gal patars, kurios dekupažą gerai įvaldžiusios
Monika,
pamiršau paminėt - čia swapinis toks daiktelis - turėjom paletę spalvų ir teko dėliot viską pagal jas..
pamiršau paminėt - čia swapinis toks daiktelis - turėjom paletę spalvų ir teko dėliot viską pagal jas..
QUOTE(Giagute @ 2009 10 15, 22:37)
o kaip dariai , kad nepersimusa tamsi spalva per ryzini, padaziai po apacia sviesiai? labai grazi spalvine gama, ir skilimas , tiesiog dezute verta 100 balu
visu nebeisvardinsiu , tiesiog saunuoles ir po
Giagute - laabai grazu