Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(sobieska @ 2009 10 14, 22:25)
Norejau ta pati atsakyti...bet dabar tik parodysiu biggrin.gif  Butelaitis-tiesioginis ir atvirkstinis dekupazas

super labai grazu SOBIESKA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 07:53)
Labas rytas, visoms darbštuolėms po  4u.gif
Jūs padarot tiek darbelių, kad net pagirti visas nespėju doh.gif . Kad man tokį produktyvumą g.gif .
Parodysiu ir aš porą naujų darbukų vaikiška tematika biggrin.gif

koks mielas rinkinukas, skylinejimas koks grazus nu man taip neiseina nors tu ka schmoll.gif ir as noreciau tokio rinkinuko savo vaikuciams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 14, 22:49)
Sobieskute , nius fainai cia apgaudinejam. Kau jau nebesivaldysiu vėl ka nors įdėsiu smile.gif

Nu taip subalamutinot su tais buteliais bigsmile.gif
Lachese, baik valdytis ir dazniau rodyk ka paslepusi turi mirksiukas.gif

QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 07:53)
Jūs padarot tiek darbelių, kad net pagirti visas nespėju doh.gif . Kad man tokį produktyvumą g.gif .
Parodysiu ir aš porą naujų darbukų vaikiška tematika biggrin.gif

nu saunus rinkinukas bigsmile.gif thumbup.gif
tai ie as nebespeju doh.gif , nei girti, nei ziureti...kiekviena diena vis nauju vardu pasirodo, visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ta proga, kad jau prisedau pasirodysiu blush2.gif po ilgos pertraukos, pagaliau pasidariau reikalinga virtuveje daikta ax.gif
user posted image
servetele, dazai,patrynimai, kur dapaisinejau jau nei pati nebesusigaudau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 15, 14:19)
Ta proga, kad jau prisedau pasirodysiu  blush2.gif

oho bigsmile.gif nutrynimai kokie bigsmile.gif gerai atrodo kedutes po asele rolleyes.gif tikrai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Vilm@, labai gražus rinkinukas wub.gif
Vedda, fainas ir mielas darbelis 4u.gif

O aš atnešu savo suoliuką...Šilkinis popierius. Trinta kempinėle.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika 22: 15 spalio 2009 - 14:45
QUOTE(Vedda @ 2009 10 15, 15:19)

Ta proga, kad jau prisedau pasirodysiu  blush2.gif po ilgos pertraukos, pagaliau pasidariau reikalinga virtuveje daikta  ax.gif

Vedda, radai kam parodyt biggrin.gif ...kaip grazu...zinai kada mano gimimo diena biggrin.gif ...kur gavai servetka tokiaaaaa...as tuoj lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(monika 22 @ 2009 10 15, 15:44)

O aš atnešu savo suoliuką...Šilkinis popierius. Trinta kempinėle.

Nugis grazu...ir tie patrynimai visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražus suoliukas.. 4u.gif

Čia šiek tiek ne į temą: šiandien ermitaže mačiau yra vaikiškų baldelių dekupavimui..staliukas ir dvi kedutės - komplektukas.. rolleyes.gif ..
Atsakyti
Nu pas jus čia ir aukštasis pilotažas thumbup.gif

Į nesibaigiančią suoliukų kolekciją - mano antrajam nupeckinau, kad būtų ir traktorių ir karvyčių biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Salne @ 2009 10 15, 14:56)
Gražus suoliukas.. 4u.gif

Čia šiek tiek ne į temą: šiandien ermitaže mačiau yra vaikiškų baldelių dekupavimui..staliukas ir dvi kedutės - komplektukas.. rolleyes.gif ..

ir aš ten užmačiau tinkamų naujienų - laipteliai pasilipimui jau pas mane, bus į vonią. Dar užvežta visokių padėklų, įvairesnių dėželių pušinių.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 10 15, 16:04)

Į nesibaigiančią suoliukų kolekciją - mano antrajam nupeckinau, kad būtų ir traktorių ir karvyčių biggrin.gif

Tai sakai jaunaji ukininka augini biggrin.gif Siaip ideja suoliuko grazi, bet man taip norisi tolygesniu spalvyciu perejimu...sakyk,pasislepk su tais savo norais lotuliukas.gif
Atsakyti
as pabaigau suoliuka vaikuciams, senas senuciukas jis buvo dar as mazyte ant jo sedejau, nera jis tobulas, zinau reikejo ji spakluoti islyginti duobutes, nes dazai buvo apsilupineje nezinia kiek kartu dazytas, na bet vistiek dabar mielesnis nei buvo.
cia palyginimui koks buvo pries
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 15 spalio 2009 - 15:39
QUOTE(sobieska @ 2009 10 15, 15:07)
Tai sakai jaunaji ukininka augini biggrin.gif Siaip ideja suoliuko grazi, bet man taip norisi tolygesniu spalvyciu perejimu...sakyk,pasislepk su tais savo norais lotuliukas.gif

tai kad nemoku doh.gif perėjimu, šešėliavimų ar kapi ten, pribaksnoju, kaip išmanau...
O kad ūkininkas tai joooo, vis kaulija, kad nori gyvūnėlį laikyti - karvytę blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu gera tu man ir pataikyk, suoliuku uzderejo kol keliau kaip atsidariau tema dar ne vieno nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Oho, vieni suoliukai čia pas mus temoje bigsmile.gif Geras ir praktiškas daiktas thumbup.gif

raganele, labai spalvingas suoliukas, gražu 4u.gif
rug_gele, man patinka, kai atgaivinami seni daikčiukai wub.gif
Atsakyti