Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Ačiū, mergaitės 4u.gif . Džiaugiuos, jei patiko biggrin.gif
Džiuga+, čia ne servetėlė- paveiksliukai spausdinti- nemažai maketuota kompu- nes veidrodėlis iš trijų skirtingų paveikslėlių, o laikrodžio viršutinė paveiksliuko dalis "nupiešta" kompu- buvo namelio, kuris matosi pro langą, tik pirmas aukštas- vaizdelis aukščiau mano primaketuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 09:13)
Ačiū, mergaitės 4u.gif . Džiaugiuos, jei patiko biggrin.gif
Džiuga+, čia ne servetėlė- paveiksliukai spausdinti- nemažai maketuota kompu- nes veidrodėlis iš trijų skirtingų paveikslėlių, o laikrodžio viršutinė paveiksliuko dalis "nupiešta" kompu- buvo namelio, kuris matosi pro langą, tik pirmas aukštas- vaizdelis aukščiau mano primaketuotas  mirksiukas.gif

Tai va, kad viskas super ir iskart matosi biggrin.gif nesinorejo tiketi, kad cia servetele...
Papildyta:
QUOTE(gloss @ 2009 10 15, 09:06)
ne jau ne viena nenori man pagelbeti?  verysad.gif  as juk neprasau uz dyka  ax.gif

Ka reikia padeti? Gal kazka praleidau...
Papildyta:
Jau pamaciau... nagi Kaunietes, ko snaudziat? biggrin.gif Gaila as is Vilniaus... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 08:53)
Labas rytas, visoms darbštuolėms po  4u.gif .
Parodysiu ir aš porą naujų darbukų vaikiška tematika biggrin.gif

oi vilm@ bigsmile.gif pasakiskai grazu,is kart pamaniau, kad spausdintas pav.kiek darbo ideta vien maketuka kol sukonstravai, bet vertejo, grozis gavosi, tokie jaukus ir silti darbeliai, noreciau net prigaulst pas save smile.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 09:13)
čia ne servetėlė-

Nu tada isvis super... wub.gif
Atsakyti
Vilm@ labai labai puiku wub.gif meškiai visad paliečia mano širdį, o tavieji tiesiog tobuli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 15 spalio 2009 - 08:52
Labas rytas

Lachese, butelys superinis. Ziurejau ir taip, ir taip....... thumbup.gif

QUOTE(PACIOS @ 2009 10 14, 21:56)
Ziuriu,ziuriu i ta buteli ir suprantu,kad vidurys ispjautas,ar cia man vaiduoklenasi...... ax.gif

man ir tas pats doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 10 14, 22:25)
Norejau ta pati atsakyti...bet dabar tik parodysiu biggrin.gif  Butelaitis-tiesioginis ir atvirkstinis dekupazas

nu grazu, klausyk thumbup.gif

QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 07:53)
Parodysiu ir aš porą naujų darbukų vaikiška tematika biggrin.gif
Laikrodžio skaičiai man nepatinka  schmoll.gif  , jau nulupau, bandysiu užrašyti, jei pavyks  ax.gif

nuostebus darbliai, o man tie skaiciai visai gerai ax.gif
Atsakyti
Visų pirma norėčiau pagirti Lacheses butelaitį......nu grožis superinis wub.gif thumbup.gif
Dar patiko labai Vilm@ rinkinys vaikiškas thumbup.gif
Atsakyti
nu butelaitis tai super, vogsiu idėją biggrin.gif tik kada spėsiu ją įgyvendint, čia jau kita kalba lotuliukas.gif

pribaigsit mane su tais meškiais, eisiu jaučiu ir aš dėžutę ruošt doh.gif
Atsakyti
Idėja ne mano smile.gif ir jau ką rodau tai kaip sakant, visos gali turėti smile.gif

Vilm@, viskas puiku, o kaip su paveiksliuko autorium ???
Atsakyti
Lachese, autorius paklydęs interneto platybėse, deja
Atsakyti
Vilm@, labai grazus darbliai wink.gif tik skaiciukai galetu buti kitokie wink.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau ir aš pasirodyti su savo pirmuoju blynu blush2.gif Toks truputį prisvilęs, bet sekantys bus geresni 4u.gif
Nuotraukos čia įkelti negaliu, tai tik įdėsiu nuorodą.

http://public.fotki....upazas/ros.html
http://public.fotki....rbatin-ros.html

Atsakyti