Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

tikrai negalvojauu, kad gausis mulkinimas.... kažkaip pasirodė,kad visos turi iš karto suprasti,... doh.gif blush2.gif AČIŪ! už pagyrų dozę rolleyes.gif vėl galėsiu laikytis kurį laiką.
Atsakyti
visai cia ne mulkinimas smile.gif tik, kas nesusidure, tai ir nezino wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 14, 22:10)
visai cia ne mulkinimas smile.gif tik, kas nesusidure, tai ir nezino wink.gif

va būtent ,- aš niekad nebandžiau dekupažo ant stiklo, tai ir atrodo kaip abra-kadabra, kai nežinau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 10 14, 23:27)
va būtent ,- aš niekad nebandžiau dekupažo ant stiklo, tai ir atrodo kaip abra-kadabra, kai nežinau... 4u.gif

o as stikla jau ivaldziau wink.gif

Kadangi Lacheses darbeli maciau "gyvai", ir net jo "gimimo" procesa - galiu pasakyti kad darbelis - SUPERINIS!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 14 spalio 2009 - 22:31
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 14, 23:58)
tikrai negalvojauu, kad gausis mulkinimas.... kažkaip pasirodė,kad visos turi iš karto suprasti,...  doh.gif  blush2.gif  AČIŪ! už pagyrų dozę  rolleyes.gif vėl galėsiu laikytis kurį laiką.

o as taip pat kaip efauto pamaniau ax.gif , labai grazi forma butelaicio , o pats atlikimas ir motyvas kaip dera . tiesiog tobula wub.gif 4u.gif thumbup.gif

sobieska thumbup.gif

edikun grazu, tik ta foto ilieti kazkaiplabiau norisi 4u.gif

dziuga fantastiskas padeklas gavosi, sita servet turiu vis zadu pasidaryt su ja sau padekla ant kojeliu wub.gif thumbup.gif 4u.gif

rednex man gal geliu koteliai nukapoti stringa ir siek tiek truksta gal geliu ar kokio seselio, sendinimo, isbandyk dvikomponenti sendintoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 14 spalio 2009 - 22:54
Labas rytas, visoms darbštuolėms po 4u.gif
Jūs padarot tiek darbelių, kad net pagirti visas nespėju doh.gif . Kad man tokį produktyvumą g.gif .
Parodysiu ir aš porą naujų darbukų vaikiška tematika biggrin.gif
user posted image
user posted image
Laikrodžio skaičiai man nepatinka schmoll.gif , jau nulupau, bandysiu užrašyti, jei pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 07:53)

Labai jaukūs ir šlti darbeliai.. wub.gif
Atsakyti
Vilm@,labai jau grazus darbeliai,taip graziai viskas sudeliota thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gal kas galetu padeti dekupazuoti plakata , man dar toli iki megejos , o cia net nezinau nuo ko pradeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 07:53)

Meškiai veža thumbup.gif ...man labai grazu ir tas sendinimo isryskinimas, ir isdeliojimas/susodinimas i vietas biggrin.gif Parinkta tobula servetele siems mediniams daiktams, vnz-vykes tvarinukas wub.gif
Atsakyti
Vilm@ super, labai jauku. Jei cia servetele, kaip tokios noreciau. bigsmile.gif
Atsakyti
ne jau ne viena nenori man pagelbeti? verysad.gif as juk neprasau uz dyka ax.gif
Atsakyti