tikrai negalvojauu, kad gausis mulkinimas.... kažkaip pasirodė,kad visos turi iš karto suprasti,... AČIŪ! už pagyrų dozę vėl galėsiu laikytis kurį laiką.
visai cia ne mulkinimas tik, kas nesusidure, tai ir nezino
QUOTE(efauto @ 2009 10 14, 22:10)
visai cia ne mulkinimas tik, kas nesusidure, tai ir nezino
va būtent ,- aš niekad nebandžiau dekupažo ant stiklo, tai ir atrodo kaip abra-kadabra, kai nežinau...
QUOTE(versus* @ 2009 10 14, 23:27)
va būtent ,- aš niekad nebandžiau dekupažo ant stiklo, tai ir atrodo kaip abra-kadabra, kai nežinau...
o as stikla jau ivaldziau
Kadangi Lacheses darbeli maciau "gyvai", ir net jo "gimimo" procesa - galiu pasakyti kad darbelis - SUPERINIS!!!!!!!!
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 14, 23:58)
tikrai negalvojauu, kad gausis mulkinimas.... kažkaip pasirodė,kad visos turi iš karto suprasti,... AČIŪ! už pagyrų dozę vėl galėsiu laikytis kurį laiką.
o as taip pat kaip efauto pamaniau , labai grazi forma butelaicio , o pats atlikimas ir motyvas kaip dera . tiesiog tobula
sobieska
edikun grazu, tik ta foto ilieti kazkaiplabiau norisi
dziuga fantastiskas padeklas gavosi, sita servet turiu vis zadu pasidaryt su ja sau padekla ant kojeliu
rednex man gal geliu koteliai nukapoti stringa ir siek tiek truksta gal geliu ar kokio seselio, sendinimo, isbandyk dvikomponenti sendintoja
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 07:53)
Parodysiu ir aš porą naujų darbukų vaikiška tematika
Labai jaukūs ir šlti darbeliai..
Vilm@,labai jau grazus darbeliai,taip graziai viskas sudeliota
Merginos gal kas galetu padeti dekupazuoti plakata , man dar toli iki megejos , o cia net nezinau nuo ko pradeti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 10 15, 07:53)
Meškiai veža ...man labai grazu ir tas sendinimo isryskinimas, ir isdeliojimas/susodinimas i vietas Parinkta tobula servetele siems mediniams daiktams, vnz-vykes tvarinukas
Vilm@ super, labai jauku. Jei cia servetele, kaip tokios noreciau.
ne jau ne viena nenori man pagelbeti? as juk neprasau uz dyka