Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(rug_gele @ 2009 10 14, 20:59)
aciu uz nuraminima, siandien ryte atveze viskas ok, tik prekes ne visas idejo doh.gif skambinau vadybininkui, oi atsiprasom sako klaida ivyko, isisusim likusias prekes rytoj gausit.Nu vienu zodziu...

IKEA nuostabi arbatine wub.gif dar tokios grazios nebuvau macius, labai labai jau grazi ir is abieju pusiu gali pagal nuotaika pasideti.

aciu uz pagyrimus 4u.gif kai taip darbeli ivertina bus ramiau ji dovanojant ax.gif nes jau po truputi kaledines dovaneles ruosiu blush2.gif
Atsakyti
Lachese, wow thumbup.gif
Atsakyti
Lachese labai idomus darbas. thumbup.gif Ziuriu,ziuriu i ta buteli ir suprantu,kad vidurys ispjautas,ar cia man vaiduoklenasi...... ax.gif
Atsakyti
Lachese, tikrai labai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
butelis buvo pilnas skysčio smile.gif ir manęs visi klausė , kaip aš tą paveikliuką ten įkišau smile.gif lotuliukas.gif doh.gif na, kas pasakys , kaip čia padaryta ?
beje, kraštelis su porceliano konturu padarytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 spalio 2009 - 21:04
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 14, 22:00)
butelis buvo pilnas skysčio smile.gif ir manęs visi klausė , kaip aš tą paveikliuką ten įkišau smile.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  na, kas pasakys , kaip čia padaryta ?
beje, kraštelis su porceliano konturu padarytas.

optinė apgaulė arba butelio forma tokia ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 14, 21:00)
na, kas pasakys , kaip čia padaryta ?

klijuota ant butelio, o toje vietoje papildomas stiklas pridėtas ir kontūriukas slepia kraštus unsure.gif ?

labai dailus darbas wub.gif
Atsakyti
gal priklijavai paveiksliuka motyvu i prieki, na, kad i priekine butelio puse ziuretu, paskui nudazei nugarele ir tada visa buteli dekoravai jau kaip reikia. kadangi tik viena foto, biski sunkoka tiksliai pasakyti, kas ir kaip. o motyvas ikistas atrodo, manau, del butelio lenktos formos ir del vandens. cia kazkas su sviesos luzimu ir vaizdo iskreipimu, na cia as taip manau g.gif
Atsakyti
TAIP, Efauto, tu teisi smile.gif ačiū visoms už smagią viktoriną smile.gif Saulele, malonu sulaukti tavo žinutės. Čia atvirkštinis ir tiesioginis dekupažas viename, nepagalvojau iš karto parašyti. Tiesiog butelį rodžiau.
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai dziuga+ ir Lachesė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 14, 21:19)
TAIP, Efauto, tu teisi smile.gif ačiū visoms už smagią viktoriną smile.gif Saulele, malonu sulaukti tavo žinutės. Čia atvirkštinis ir tiesioginis dekupažas viename, nepagalvojau iš karto parašyti. Tiesiog butelį rodžiau.

ax.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 14, 22:19)

Nerealus butelis.. bigsmile.gif ..Na bet ir sugalvok tu man taip..Optinė apgaulė..kol Efauto aprašymo kelis kartus neperskaičiau, tol neįsikirtau, kas ir kaip..Nemažai darbelio..Ir kaip kruopštu.. rolleyes.gif
Atsakyti