Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(edikun @ 2009 10 14, 16:24)
Parodysiu ka tik padaryta deze vianam berniukui. laukiu komentaru  ax.gif

labai daili dezute bigsmile.gif ir man asmeniskai tas sendinimas ant nuotraukos cia visai tinka, juo labiau kad pats veidukas nesendintas, tik krastai. Ir gaunasi toks kaip savotiskas perejimas i dezutes sendinima ( tikiuosi supratot ka norejau pasakyt bigsmile.gif blush2.gif ) zodziu - man patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 10 14, 18:12)
Avijacija,papuosalai kaip visuomet dailus ir originalus  biggrin.gif

Tik perskaitykit pirmą eilutę, ten mano koleges, ne mano darbai biggrin.gif tik šiem tiek nuopelnų prisimsiu ir aš, nes ją mokinau blush2.gif
Atsakyti
Aviacija,pamatai tavo dailia figura ir net skaityti nebereikia... lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos as pas jus su klausim ax.gif as pati apie dekupaza nieko nenusimanau, taciau turiu grazu paveiksla, bet man jo remai nepatinka (jie mediniai, baltai nudazyti) ar butu galima juos pakeist spalva? pasendint? gal kuri is Kaunieciu noretu man pagelbeti? Manau susirartume ... blush2.gif
Atsakyti
tiek daug visko gražaus, papuošalai dėžės
Džiuga nespėjau tavo padėklo pažiūrėt, įmesk dar kartą su reikiamu kiekiu pixeliu mirksiukas.gif jei gali ax.gif
Atsakyti
Prasom 4u.gif as visada dedu tokio dydzio, nzn ko cia nepatiko.
user posted image

user posted image

Atsakyti
Aciu, kam patiko deze 4u.gif 4u.gif

QUOTE(campari* @ 2009 10 14, 17:50)
edikun grazi dezele, norejau paklausti kaip tu nuotrauka suskeldejai?? taip dar nemaciau, nes kiek suprantu cia su vienkomponenciu daryta ar as klystu? ir temele dezutes ziema ar lietus? smile.gif

cia yra paprasciausias dvikomponentis Artmanijos Antika. Visiskas lietutis ir dar su vejo gusiais hihihi.gif

QUOTE(ikea @ 2009 10 14, 18:21)
labai daili dezute  bigsmile.gif ir man asmeniskai tas sendinimas ant nuotraukos cia visai tinka, juo labiau kad pats veidukas nesendintas, tik krastai. Ir gaunasi toks kaip savotiskas perejimas i dezutes sendinima ( tikiuosi supratot ka norejau pasakyt bigsmile.gif  blush2.gif ) zodziu - man patiko  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Tai va as ta ir norejau padaryti, nes nuotrauka temsi.
Atsakyti
o man papuosalai pasakiskai zavingi biggrin.gif ziuriu
Atsakyti
Sobieska, wooow smile.gif "kalis'" kaip ant spausdinto paveiksliuko sugebejai 3d padaryt? ar cia servetka g.gif ?

Dziuga, tikra seniena 4u.gif

Avijacija, ka gi puiki tamsta mokytoja thumbup.gif su kriauklem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 10 13, 21:27)
Nepergyvenk, as jau ne syki is ju esu uzsisakius, jau ir nuolaida turiu  blush2.gif , bet tai ne esme  lotuliukas.gif Jei siandien paskambino vadyb, tai rytoj tikrai gausi. Gali atvezti pastp pasiuntiniai. Arba rasi lapeli pasto dezutej. Tai, kad ramiai miegok.

aciu uz nuraminima, siandien ryte atveze viskas ok, tik prekes ne visas idejo doh.gif skambinau vadybininkui, oi atsiprasom sako klaida ivyko, isisusim likusias prekes rytoj gausit.Nu vienu zodziu...

IKEA nuostabi arbatine wub.gif dar tokios grazios nebuvau macius, labai labai jau grazi ir is abieju pusiu gali pagal nuotaika pasideti.
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 10 14, 20:56)
Sobieska, wooow smile.gif "kalis'" kaip ant spausdinto paveiksliuko sugebejai 3d padaryt? ar cia servetka  g.gif ?

Aciu 4u.gif Cia 3D popierius jau toks, tik paskui pritapymai jau mano parinkti
Atsakyti
labai užsimaniau pasigirti blush2.gif turiu pilną kompą darbų, kam nervai išlaikytų nepasirodžius..?

user posted image
Atsakyti