Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(kvartetas @ 2009 10 14, 15:34)
tis kurios nespejote pamatyti padeklo imetu nuorodele kur reikia nukeliauti ir pasigrozeti
http://www.supermama...?...1380&st=564 4u.gif

dabar pati isitikinau kad padeklas vertas visu iki vieno pagyrimu drinks_cheers.gif pati mielai toki pas save priglausciau wub.gif
Atsakyti
Parodysiu ka tik padaryta deze vianam berniukui. laukiu komentaru ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jeigu leisite, norėčiau pasirodyti su šiuo savo "pirmu blynu" cool.gif

http://public.fotki....intel-bend.html
Atsakyti
Labai gražus padėklas, nu tiesiog super. Aš pati tą servetėlę mąsčiau naudoti padėklui, tik nemanau kad sugebėsiu taip tobulai įkomponuot ax.gif

Graži dėželė edikun, tik va aš turbūt nebūčiau naudojus sendintojo...... tiesiog vaiko foto man sendinimui atrodo nepasiduoda nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rednex @ 2009 10 14, 16:39)
Jeigu leisite, norėčiau pasirodyti su šiuo savo "pirmu blynu"  cool.gif
http://public.fotki....intel-bend.html

gerai visai.

QUOTE(Avijacija @ 2009 10 14, 16:53)
Graži dėželė edikun, tik va aš turbūt nebūčiau naudojus sendintojo...... tiesiog vaiko foto man sendinimui atrodo nepasiduoda nors tu ką  biggrin.gif

Aciu. Uzsakove norejo, kad butu apsendinta. O siaip nuotrauka normaliai apsisendina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 10 14, 17:11)
gerai visai.
Aciu. Uzsakove norejo, kad butu apsendinta. O siaip nuotrauka normaliai apsisendina. ax.gif

tai suprantu kad pasisendina tik man vaikučių foto niekad nesinori sendint smile.gif bet čia matyt labai jau aš konservatyvi tuo požiūriu. Na o jei užsakovei dar taip norėjos, tai ką jau bepadarysi 4u.gif aš ir vis dar svajoju rast laiko ir padaryt mažąjam dėžutę su meškiais.
Atsakyti
Džiuga, padėklas tikrai murziukas ir puikiai pavykęs thumbup.gif

edikun, labai faina dėžė, ir sendinimas man visai gražus, nes spalva tokia vaikiška, nekalta (žydra)... Tik nuotraukos kontūrus kažkaip norėtūsi labiau įlieti į visumą... Kaip buvo pas kvartetas (ta dėžė su pūkais wub.gif )
Atsakyti
nelabai kas rodos su mini dekupažu tai įdėsiu savo kolegės darbelius:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 14, 17:22)
edikun, labai faina dėžė, ir sendinimas man visai gražus, nes spalva tokia vaikiška, nekalta (žydra)... Tik nuotraukos kontūrus kažkaip norėtūsi labiau įlieti į visumą... Kaip buvo pas kvartetas (ta dėžė su pūkais wub.gif )

Aciux. Su ta nupotrauka tai is vis doh.gif . Ji yra per tamsi...ir taip bandziau ir krastu sviesint. Prasiau, kad padarytu vienaip, bet uzsimane taip ir viskas doh.gif O spauzdinau ant pabasaus kaip kepimo popierius, tai is viso gavosi juodas blynas. Tai va taip....
Atsakyti
edikun grazi dezele, norejau paklausti kaip tu nuotrauka suskeldejai?? taip dar nemaciau, nes kiek suprantu cia su vienkomponenciu daryta ar as klystu? ir temele dezutes ziema ar lietus? smile.gif

aviacija papuosalai nuostabus!! pamalonina ne tik akis bet ir sirdi!!! be proto grazu biggrin.gif
Atsakyti
pritariu Avijacijai, vaikų nuotraukų nesendinčau nė už ką... jokia užsakovė nepriverstų smile.gif Bet jeig nežiūrime į tai kad čia nuotrauka, tai man trūksta šonuose apibeendrinimo, gal ir šonus būtų galima pasendinti.

spėju,kad čia sendinta su akrilano (perfeto) lietuvisku stambiu sendintoju.

Avijacija, papuošalai tobuli!
Atsakyti
Avijacija,papuosalai kaip visuomet dailus ir originalus biggrin.gif
Atsakyti