Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Olinda @ 2009 10 11, 21:11)
Sukuriu naują temą, kad galėtume dalintis informacija ir savo patirimais toliau  smile.gif

SENA TEMA

Sveiki visi..
Gal kam idomu - kita savaite vyks Alos prokofjevaites seminaras Vilniuje.. Mielai atsakysiu visiems susidomejusiems.
Jei Jums idomu, apie sia asmenybe galite rasti info per Google
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2010 05 06, 18:07)
bet ji tik rusiskai kalba ? lietuviskai ne ?  g.gif  nes rusu as nemoku 4u.gif

Nu ne, jinai lietuviskai sneka ir ima 60lt.
Atsakyti
Noriu paklausti apie Genadiju, ar teko kam pas ji lankytis? Perskaiciau temas ir nei vieno pasisakymo neradau. Bet esu girdejus daug gero apie ji, kad ir gydo ir uzkalbejimus nuima.
Atsakyti
Merginos gal kas zino kiek ima Svetlana? Burimas kortomis.
Atsakyti
Sveikos merginos. As esu buvusi pas Jurgita, antakalnyje. Man labai patiko. Buria ivairiom kortom ir mazdaug pusantros valandos. Visu pirma pasako praeiti, man pasake 100 proc., tada deda ateiti. Sako, jei "kalba" praeitis tai ir ateity gali pasakyti, o jei ne tai baigia burima ies pirmu praeities isdejimu. Pas ja nera nustatyto atlygio, kas kiek palieka tiek, Man laabaai patiko ir jau daug issipilde. Ji dar tada ziurejo pagal zvaigzdyna partneriu suderinamuma. Nu zodziu man super ji. Bet pas ja reikia uzsiregistruoti el pastu arba telefonu. Turiu islikusi tik el pasta valdyk.savo.likima@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 05 08, 12:55)
Merginos gal kas zino kiek ima Svetlana? Burimas kortomis.

SVIETLANA NESAKO KAINOS,PALIEKI KIEK NORI,SIAIP UZ STIKLO UZDETA NUO 30-50LT,BET DUODI KIEK NORI,SUPER JI thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, 4u.gif
mane labai sudomino Alod Prokofjievaites seminaras Vilniuje, gal jus galetumete padeti man i ji uzsiregistruoti. Parasykite i AZ
Pagarbiai,
Atsakyti
QUOTE(Ievuzele19800 @ 2010 05 08, 12:19)
Draugę reklamuojat, ar save? g.gif

QUOTE(dvictoria @ 2010 05 09, 06:58)
mane labai sudomino Alod Prokofjievaites seminaras Vilniuje, gal jus galetumete padeti man i ji uzsiregistruoti. Parasykite i AZ
Į paštą gavau šitos Alos seminarus reklamuojantį spamą. Jeigu parašytumėt meilą, galėčiau permesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 09 gegužės 2010 - 10:21
QUOTE(shrutenecka @ 2010 05 03, 07:00)
sveika.labai reike pagalbos. doh.gif noriu kad vyras mane pamyltu.myliu ji.o jis manes ne pastebi jau metus.reike burejos kuri pagal jo nuotrauka galetu jega ji priversti mane pmilti wub.gif .jejgu turyte kokius kontaktus bureju rasykite.busiu dekinga
verysad.gif

Sveika, puikiai tave suprantu verysad.gif Man irgi labai norejosi, kad vyras gryztu pas mane. Jis pasake, kad susirado kita, kuri geresne uz mane ir ja myli. Ko as tik nedariau, laksciau per burejas, aiskiareges, kad tik vyras namo gryztu, bet deja...niekas nepadejo. Vyras taip ir liko su ta moterim... verysad.gif Bet po dideliu kanciu as nusprendziau JI paleist. Jis nevertas manes ir mano pastangu. Tegu sau buna laimingas.
Tad, ir jums patariu neeikvoti savo laiko jokiems uzkalbejimams ir burtams. Jei tikrai jusu nebemyli, jus bejege verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzele19800 @ 2010 05 08, 12:19)
Sveikos merginos. As esu buvusi pas Jurgita, antakalnyje. Man labai patiko. Buria ivairiom kortom ir mazdaug pusantros valandos. Visu pirma pasako praeiti, man pasake 100 proc., tada deda ateiti. Sako, jei "kalba" praeitis tai ir ateity gali pasakyti, o jei ne tai baigia burima ies pirmu praeities isdejimu. Pas ja nera nustatyto atlygio, kas kiek palieka tiek, Man laabaai patiko ir jau daug issipilde. Ji dar tada ziurejo pagal zvaigzdyna partneriu suderinamuma. Nu zodziu man super ji. Bet pas ja reikia uzsiregistruoti el pastu arba telefonu. Turiu islikusi tik el pasta valdyk.savo.likima@gmail.com

Viska,ka cia susakei,skamba daugiau nei sarlataniskai ...."jei kalba praeitis,tai ir ateiti gali pasakyti"...-sitaip nenusisneketu net Taro pirmokas...."Buria ivairiom kortom"-tam nera nei maziausios butinybes-eilinis klijento mulkinimas ir atitinkamos mistines aplinkos kurimas....Na ir reklamuotoja supermamu naujoke (1 zinute)....Vienu zodziu-pries darydami reklama savo draugems,gerai pamastykite ar nedarote joms meskos paslaugos....Juk gali buti,kad "valdyk savo likima" visai normali tarologe,bet po tokios reklamos....
Atsakyti
Gal kas kontaktus burejos is grigiskiu turit? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
noriu nueit pas svetlana ar vida is pasilu,nezinau pas kuria cia nueit,abi tuoj pacioj net gt gyvena,gal patarsit pas kuria geriau eit? g.gif
Atsakyti