QUOTE(pilnatve @ 2010 04 24, 22:42)
Dvarcionyse yra moteris,kuri labai daug kam padejo
Na, jei kalbame apie ta pacia moteriske is Dvarcioniu, tai man ji tikrai nieko nepadejo... Labai gera ispudi paliko, bet tik tiek - ispudi
o jei kas ir pildosi tai isvis - atvirksciai, bet visai visai atvirksciai, na taip, viena dalyka ji atpejo, kai sake, kad bus kazkokia bloga zinia is uzsienio, sakau, kad neturi nieko uzsieni... tai viskas baigesi tuo, kad mire M. JACKSON' as
zinia bloga ir is uzsienio
vat kaip as susiejau viska
Na, ji net nepamate, kad esu istekejusi... Zodziu, labai ja tikejau, o gavosi snipstas...
Galiu pasakyti tik tiek, kad iki siol kiek esu buvusi pas visokias burejas, tai labiausiai patiko LIUBA is GRIGISKIU. Pas ja buvau pries 3 metus, dabar kazkaip neseniai buvau uzsirasiusi, nuvaziavau, o ji - tiesiog neatidare duru... tai is pykcio istryniau visus kontaktus, o dabar aisku gailiuosi... Matyt kazkas zmogui nutike, nes toks neatsakingumas... Na, bet aplamai tai labai gerai viska ji ten nusake, viskas issipilde 100 %. Tik turiu pastebeti, jog tada ejome kartu su draugu, tai jam kaip pradejo burti ir viska sakyti,nors jis ir nelabai norejo, bet... Tai ka jam sake - viskas issipilde, viskas, na o kai bure man - tik pasake, viskas pas tave gerai, baigsi mokslus, apginsi darba, istekesi, o i detales daugaiu nesileido, kad ir kaip as prasyciau pasismulkint... Tai dabar, kai matau, kad viskas pildosi, man kyla klausimas, ar cia mano gyvenime nieko gero nenusimato, ar kazkas labai blogo, kad taip, galima sakyti, nieko nepasake... Gal kas zino, kaip tokia situacija traktuoti???
dekinga