QUOTE(*rasa* @ 2010 03 30, 09:48)
Labas rytas
na ka, galiu papasakoti ispudzius apie Virginija
Pas ja buvau 2 valandas, tai kai isejau - galva net skaudet pradejo nuo visos informacijos
Siaip ka galiu pasakyti, nors cia mano pirmas apsilankymas pas burejas, bet likau labai maloniai nustebinta, kadangi is sono paziurejus - atrodytu, kad ji mane pazysta kaip nulupta
apie praeiti ir dabarti pasake viska, kaip is tikruju yra/buvo, net tokias smulkmeneles, apie kurias jau net pamirsus buvau
o apie ateiti - tai laikas parodys, tikiuosi viskas bus gerai, kaip ir sake
mane taip pat domino pora klausimu apie du zmones - taip pat likau labai nustebinta, kad apie juos pasake irgi taip, kaip yra, net ju savybes blogas ir geras pasake.. Tai net nezinau, ar cia koks sutapimas, ar visos gyvena toki pati gyvenima, kaip ir as, nes pasake tikrai viska, belieka laukti ir paziureti, kas bus ateityje
Na as, tai likau labai patenkinta
Sveikos, buvau as irgi pas Virginija 6dieni.Pirma karta lankiausi tokioje vietoje,taigi neturiu su kuo palyginti,taciau atsiliepimai patys geriausi.Visu pirma,ji man labai patiko kaip zmogus,tokia su nuomone ir poziuriu i viska,feministe:) Ir siaip,moteriske issilavinusi,ne siaip kokia vos rastinga bobute. Dvi valandos ziauriai greit praejo,bet irgi isejau su galvos skausmu-sunku tiek daug informacijos priimt man buvo. Tiksliai apie praeiti,na tarkim apie ivykius,mazai kalbejo,taciau apie seima,charakteri mano-kaip pirstu i aki.Turiu minciu apie nekilnojamo turto pirkima-dave patarimu,nors nesakiau,kad sitas klausimas man miegot neduoda.Del sveikatos nuramino ir uztikrino,kad senmerge neliksiu
Nezinau,kiek apskritai tame yra tiesos,taciau,duok die,kad viskas (na,isskyrus pora nelaimingu ivykiu)pildytusi