Sveikos.
Na dabar papasakosiu ir apie Regina is antakalnio ir apie Margarita
) Zodziu pas regina as buvau pries 4 metus, po mamos netekties, bet nebuvo jokiu zenklu aprangos del gedulo, na ji man liepe ateiti vienai, o kai atidare duris ji mane apreke kodel as ne viena atejau...tik paskui paaiskino savo elgesi, nes mat atsivedziua ir mama...gasdinantis dalykas, bet kas be ko, kas idomiausia, kad pries kelias dienas lankiausi pas Margarita, tai ji daug ka panasiai pasake kaip ir regina: del ateities, del vaiku skaiciaus ir lyties , del gyvenimo ateityje, del zmoniu aplinkui ir panasiai..sutapimu buvo tiek is sios tiek is reginos speliojimu...Tiesa aplinka pas Margarita mane pritrenke: padevetu rubu parduotuves sandelyje, kaip ji issireiske - kambariuka turi...tas kambariukas ir yra tas sandelys...Kortas mete taip lyg zaistu su jomis, bet i jas net ir neziurejo, o kai paklausiau kad reiskai viena ar kita korta, atsakymo kaip ir neisgirsdavau...tik peciais traukydavo ir mazdaug :"yra kaip sakau"...nieko labai isismintino nebuciau isgirdusi ir isiminusi, jei ne pries keturis metus pasakyti dalykai ir ju sutapimas..Siaip gal tie 30 lt ir nedaug, bet geriau buciau 50 litu ismetusi ir daugiau , bet isgirdusi kazaka konkretaus.. net nezinau kaip pavadinti savijauta siuo metu , ar nusivylimas ar suvokimas kazkoks ateina , jog nieko ypatingo ir tiketis nereikejo
) va tokie ispudziai:)