QUOTE(xde @ 2009 10 14, 16:54)
aisku,kad jos gyvenimo patirtis gali itakoti sakomus zodzius...
Kazkaip prisiminiau tokia jau mirusia bureja is Minsko plento...Eiles pas ja nuo 6 ryto budavo,visas Vilnius ir is aplinkiniu rajonu suvaziuodavo pas ja puikiausiomis masinomis...O laukdavome jos pasirodant tarp vistu ir slankiojanciu kaciu ,kol ji, kaip ragana, isslinks is sukezusios pasiures...Cia pries 10 -15 metu buvo...Tai ji kaip didziausia laime pasakydavo rusiskai-pamils tave kariskis
ir ka pamilo kariskis?
girdejus as apie ta is minsko pl.bet neteko but,sake ji ten su xarakteriu buvo,sako kol eilei lauki nuvaziuok man to ar to atvezk,tipo pinigais neimdavo,ar tiesa?
o del valios,pasidariau nuomone kad visom ta pati panasiai isdesto vienai pasako kad MB istikimas kitai ne,bet mes ju nesekam gi,tai gali prisneket ko nori,o kad grisiu i darba tai atsakimas taip ar ne,irgi ka atspeja gal,a wdrug v tocku,man ji keiista kazkokia isvis,atejau sedejo namie su striuke,aisku salta buvo namuose,bet tamsu jau buvo,as jau kortu neizvelgiau,tai tik poto ijunge sviesa,o kaip ji piktai matiugavosi i ju seniuna kad tipo neijunge sildimo,ten visokiais zodziais ant jo vare,tai man jau tas nepatiko,atejau 17.55,o ji pasake 6,tai laukiau kol ji daziures kazkoki seriala,tai sedejau irgi ziurejau
na man ji kazkokia suvaikiejus gal jau,as garsei sneku visada,o ji glosto svo juoda katina ir sako,"ispugalas maja maliska,prisla zdes neznakomaja i kricit na tvaju xaziajku da??"man taip nepatogu pasidare,ka as padarisiu,kad mano balsas garsus-skambus
nu keista kazkokia,man visai patinka zoja ,ji mato ir praeiti,ir xarakteri tiek mano tiek MB,brolio bedas pamate net,perpeja kas gali atsitikt,ar verta pasirasinet svarbia sutarti ar ne,kazka blogo mato,sako galima gal kazka pakeist,o cia tai tik kaip sakant DA,NET,nei man ji apie praeiti ka pasake,na pasake kad yra toks kuris tave devina,ar tu ju daug turejei kodel jo nepasirinkai,tai manau sie zodziai tiks visoms,visi mes turejom,ir liko tokiu kuriems mes rupim,bet mum ne