QUOTE(Chiromante @ 2010 02 18, 17:56)
Esu tikra,kad gluosnis ne toki primityvu "bloguma",-nes nepatiko" ,turejo galvoje...Galeciau pakomentuoti placiau,bet rysium su tuo,kad puikiai pazystu minima tarologe ir zinau jos sugebejimus bei patirti,turbut nebutu labai grazu is mano puses.....Ir dar-nereikia buti baisiai dideliai zinovei,jog is oriles pasisakymo galima butu suprasti,jog tai jauna ir dazniausiai
viskuo nepatenkinta mergina....Beje,jos pacios pamineta korta "kardu 7", kuri istiesu buvo kardu 9, duoda itin idomios informacijos apie klijenta....Galina per daug taktiska ir per didele geriete,kad pasakytu tai orilei...
Kadangi šiuo konkrečiu atveju tai liečia ir mane, labai norėčiau, kad pakomentuotumėt. Ir apie tą kardų 9, jei galima. Galite ir į AŽ. O, kad Jums dar aiškiau būtų galiu pasakyti, kad nesu nei labai jauna, nei viskuo nepatenkinta. Tiesiog turiu klausimų ir ieškau į juos atsakymų. Jei man tikrai reikia, aš juos išsikasu iš po žemių. Informaciją priimu tokią, kokia ji yra pateikiama, o ne nutylima ir išvadas darau iš to kas yra pasakoma ir padaroma, o ne nutylima, numykiama ar kitaip retušuojama.
Per savo gyvenimą jau esu patyrusi ir išgirdusi ne vieną dalyką, kuris man nepatiko. Labiausiai vertinu, kai man yra sakoma, nes iš to galiu padaryti išvadas ir pasimokyti. Deje, užuot gavusi informacijos, kuri man tikrai svarbi, gavau dozę tokis, kurią sąmoningai savo gyvenime nustūmiau į sąrašo galą, o jos iškėlimas mane išbalansavo keletui dienų
Manau, kad mano nenoras nagrinėti tam tikrus klausimus turėjo teisę būti gerbiamas...
Taigi, pasidalinau savo subjektyvia nuomone...o priimti ar nepriimti ir galvoti apie mane ką tik susuka vaizduotė - čia jau kiekvieno asmeninis reikalas...
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2010 02 21, 16:59)
Na kaip idomu, neks nezino
. Gal kazkas i AZ parasys
tel. 861538560