QUOTE(gretuse @ 2010 01 18, 14:33)
Buvau pas Vladimira Azanova du kartus, abu kartus po jo vizitu iseidauvau kaip ir nelabai susipratusi ir dviprasmiskai nusiteikusi, bet galiu pasakyti, kad zmogus turi sugebejimu. Pritariu ankstesniems pasisakymams, kad ten turi eiti siek tiek stipresniu nervu zmones
Abu kartus pasake labai daug tiesos. Viena karta buvo gerai nusiteikes, tai paziurejo ir mano asmenini horoskopa, is kurio labai daug pasake apie mane kaip asmenybe, kokioje srityje tureciau save realizuoti, apie asmenini gyvenima ir uz tai nepaeme papildomai, nors ejau burtis taro kortomis. Pas ji reikia eiti su labai konkreciais klausimais, tada ir gausi atsakymus.
as matyt pataikiau, kai jis ne nuotaikoj buvo...
Is esmes tai ejau pas ji su gana konkreciu klausimu, uzdaviau klausima, ismete kortas, greitai permete jas akim, pasake, kad galimybes realizuotis bus kovo menesi? Suslave kortas ir klausia, "kas dar domina"? nezinau, kazkaip pasimeciau
paklausinejau dar siek tiek ir baigesi musu seansas. Viskas truko apie 15 min, dar is knygos paskaite apie sveikata, ko saugotis, i ka atkreipti demesi.
Zodziujis man pasake, ka as ir pati labai gerai zinojau, jei noriu pasiekti savo tiksla turiu deti laaaaabai daug pastangu, nes ji pasiekti tikrai nera lengva. Bet visa tai as ir pati zinojau, o va norejau suzinoti, kaip geriau elgtis, ka daryti, kad realizuoti savo nora... tai taip ir likau be atsakymo.
Ka gi belieka, deti visas pastangas.
Mano patarimas butu toks, pries einant pas Azanova, gerai apmastykit ko klausite, cia ne bobute nuo turgaus kuri iskleidzia kortas ir pradeda pasakoti kad juodaplaukis vaikinas jus myli ir jusu nori. Pries einant pas Azanova, geriausiai susirasyti visus klausimus ir juos tureti su savimi. As ejau su tam tikru tikslu, apmascius savo problema, bet jis gana savotiskas zmogus, bent jau mane tai siek tiek ismuse is veziu ir as pamirsau visa savo konkretuma. Tai mano vizitas pas ji man is esmes nedavo jokiu atsakymu i man rupima klausima, matyt pati pateikiau gana placius klausimus tai tokius atsakymus ir gavau.