Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Buvau aš pas Galiną visai neseniai, gal prieš gerą savaitę. Skambino jai telefonas, bet TIKRAI nekelė schmoll.gif

P/ S. lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip tai juokinga,zinoma.....bet is kitos puses-juk paliesta itin svarbi itin subtilios paslaugos puse bigsmile.gif
Atsakyti



QUOTE(Chiromante @ 2009 11 18, 04:33)
Pas V.Azanova siulyciau eiti tik isskirtinai stiprioms asmenybems.Del etiniu sumetimu negaliu leistis i detales....Belieka patiketi arba NE....



o galit priezastis parasyt i az? man idomu pasidare, nes pas azanova buvau 2x, tai kazkur 2001-2002 ir 2008. tai kai buvau pirma karta, bure pats, nepamenu kokiom kortom, bet taip idomiai, sako pvz matau tave dzipe, vazinesi su dzzipu, as tada apsidziaugiau va sakau uzdirbsiu (tada dar mokiausi buvo 19m, buvau nekalta), turesi daug gerbeju, su vienu is ju liksit draugais, nes jum nelemta but kartu, turesi problemu su moteriskais organais,.dar pamoke kaip pagydyt astigmatizma, nors negydziau, ir numesti svorio, kad busiu liekna.
pagalvojau, kaip faina, na moteriskos gal sirgsiu kuo ir t.t. na interpretavau visai savaip...aj, dar paklausiau ar liksiu senmerge, tai pasake savo 25gimt svesi su vyru ir vaiku, dar ziojosi kazka sakyt, bet sakau nereikia, neidomu bus gyvent.
na va, tai issipilde, bet ne taip kaip as interpretavau, su dzipu vazinejau, net ne savo, o turejau gerbeja, ilgai draugavom, issiskyrem, kuri laika bandem but tiesiog draugais bet nieko neisejo. del organu- labai kudinausi, vaziauvau su dviraciu, griuvau ir susitrenkiau ta viecike, na teko ginekologiniam su trauma pagulet, tiesa sake bet vel gi savaip interpretavau.svorio buvau numetusi, ir gerbeju buvo.ir likus menesiui iki 25gimt pagimdziau berniuka, na ir tikrai 25gimt sventem as vyras ir vaikas.
kai buvau 2008m vasara, vaikui buvo metai. tai sake kad vaiko galva saugociau nuo traumu, kad mokysis jis negerai ir t.t negalejau net nuspeti kad po 10menesiu mes vazinesim i vrc ir mano vaikui nustatys ivairiapusi raidos sutrikima. sake kad vyras mane labai myli, kai klausiau apie mokslus, sake baigsi jei per 4m istosi, kol kas finansai neleidzia istoti, bet dar turiu 2.5metus. del pinigu klausiau, sake jei vyras iki 2009m neisvaziuos i uzsieni seksis nekaip, taip ir sekasi, klausiau ar pavyks i darba po dekreto gryzt, sake jo, bet nieko ten neuzdirbsi dar apie metus - na taip ir yra, vaikas vis serga...dar pasake kad pas mano mama akmenys, ji slepe, bet va suzinojau, nes jaudinausi del jos sveikatos, aj dar apie anyta pasake kad ji jau ne zmogus ar pns, na anyta mano po insulto, tai gal ta prasme, sake si situacija nesekmiu ir pns tesis iki 4m kol nemirs anyta. na nezinau kaip tai susije.
jusu noreciau patarimo, ar galiu eiti pas azanova, ar tiesiog nesufiltruoju tai ka jis man sako? na man jo tas zvilgsnis labai toks saldantis, bet zmogus is esmes tiesa sako. ar man eiti pas kita bureja? gal pas jus galima? tiesiog jauciuosi esanti duobej, mano vaikui itaria autizma, bet na su tais itarinejimais dar ilgai gyvent, nes autizma tvirtina 3-4m, o jam tik 2.4m.as tiesiog noriu suzinot teisybe, gal kazkokiu patarimu, dar noriu klausimo apie turta, nes cia giminej suirute, ir nezinia kaip viskas bus, apie darba, sveikata, vyra, ir pinigus. na tokie butu mano pagrindiniai klausimai, visi susije vienas su kitu, bet gyvent su ta nezinia, kas yra mano vaikui as negaliu, as stoviu vietoj, nezinau ka daryt, ar i uzsieni ar kaip, na man reikia tiesiog kad nors siek tiek parodytu mano potencialu likima, pakalbetu, nes psichologais nepasitikiu, baznycia man nepadeda, pati saves susitvarkyti negaliu.
busiu labai dekinga uz atsakymus, nes man jusu nuomone labai svarbi. jei nenorit viesa, atsakykit i az, labai laukiu
Atsakyti
Sveikutes ,aš čia tik naujokė, daug atsiliepimų prisiskaičiau apie būrėjas.
Manau ,kad kiekviena randa pagal save. Kas patiks vienai ,gali nepatikti kitai.
Pas Azanova daugiausiai eina kai reikia išsirinkti kur studijuoti ,kiokia sritis tau daugiau tinka ir pan. Kaip apie asmenybe gali daug papasakoti.
Galina irgi nebloga , taip per viduri.
Svetlana iš Pašilaičiu man nepatiko.
Silvija daug nepataiko .
Senai kas rašė apie Zoja .Ar dar vis geros nuomones apie ją išliko.
Galvoju nueiti pa ją. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklausti, ar kuri nors buvote pas bureja is Paberzes g.? kaip ji jums? ar padejo nuimti uzkalbejimus?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 11 02, 15:14)
Dauguma bureju tiesiog pataikauja klijentu poreikiams ir tiek...
Jos paprasciausiai  speja ir daznai pataiko,kas visai naturalu biggrin.gif Taro galimybes beveik neribotos, bet ATEITIES NEGALI ZINOTI NIEKAS.....kas sako kitaip-meluoja arba patys nezino,ka kalba.
O kokia prasmė tada eiti pas būrėją? Kas buvo ir taip visi žinom, kas dabar yra - irgi žinom (arba bent nujaučiam, jeigu neįvardinam), o va kas bus - smalsu žinoti. O kai būrėja apie praeitį ir dabartį pasakoja, tai lyg sertifikatą, kad teisybę mato, pateikia.


QUOTE(orile @ 2009 11 13, 21:27)
Aišku, tuo momentu optimizmo banga užplūdo, kad viskas susitvarkys ir bus ok, bet visgi po valandos protelis parėjo namo ir parsivedė visas buvusias mintis kartu su nerimu ir nežinia, ir galbūt dar pasikvietė draugelį nusivylimą.
...
...o mano geriausi draugai Protas ir Logika mane metė
thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2009 12 10, 16:13)
jusu noreciau patarimo, ar galiu eiti pas azanova, ar tiesiog nesufiltruoju tai ka jis man sako? na man jo tas zvilgsnis labai toks saldantis, bet zmogus is esmes tiesa sako. ar man eiti pas kita bureja?
busiu labai dekinga uz atsakymus, nes man jusu nuomone labai svarbi. jei nenorit viesa, atsakykit i az, labai laukiu


jeigu matot, kad teisybę sakė, nors pati ir ne taip interpretavote, aš siūlyčiau pas jį toliau ir eiti. Kam Jums kita būrėja? Kad iliuzijom apšertų bigsmile.gif nuo gražiū pasakaičių palengvėja tik tam kartui, o po to reikia arba spjovus į visas burėjas kažką pačiam daryti, arba tęsti maratoną ieškant kitų guodėjų. o tarp kitko, psichologų nereikia bijoti, gal netgi vaistai ar tam tikros procedūros padėtų susigrąžinti mąstymo aiškumą mirksiukas.gif

o dėl vaikiuko...aš jūsų vietoj ne pas būrėjas lakstyčiau bandydama sužinoti bus jis autistas ir visgi ne, o domėčiausi lavinimo programomis, nes kiek žinau jos labai padeda mirksiukas.gif


o pas azanovą gal net ir norėčiau nueiti mastau.gif reikia, kad kas iš šalies padėdų su savo vidiniu jovalu išsirazborinti g.gif Bent jau, kad kokių užuominų duotų...
Atsakyti
Apie Azanovą aš irgi galvoju.. g.gif
tikrai praverstų.. unsure.gif
Atsakyti
mano mama prieš kelis metus buvo pas Azanovą. Tada ji man nieko nepasakojo, o va atėjo momentas, kai ji turėjo išsikalbėti. Sako jis pradėjo vesti rankomis ir pasakoti. Reziume-mama mirs nuo plaučių ar širdies ligų, mano tėvukui greitai amen, mano dukra gyvens tik tris metus o aš pati turėsiu 6 vaikus-sūnus. Nuo tokių tiesų net supurtė. Pasirodo, mama visą tą laiką šventai įsitikinus jo tiesa ir buvo. Jai šiuo metu deagnozuotas plaučių vėžys, mano dukra yra neįgali (turi visišką negalią) ir mama, tai žinodama, tarytum kas dieną laukią kada ji užsibaigs. Gal samoningai , o gal ir ne..išrašiau glėbį velnių, pasakiau, kad jei ir toliau sėkmingai galvos apie mano vaiko mirtį, tai pirmiausiai taip ir nutiks, o antra, ji savo ligą pati įsikalbėjo... Žinote, seku temą, norėjau eiti pati pas būrėją dėl savo vaiko, bet kad taip pasakytų žmogus, kuris yra išsilavinęs, turi proto puodynę ant pečių..ne tai kad nusivyliau, bet atšoko fantazija.. o labiausiai gaila mamos, kad taip tiki viskuo ir net nemėgina nieko keisti sad.gif
Atsakyti
Po sito pasakojimo jau nebegaliu tyleti-eikit pas Azanovus,kad norit kuo greiciau pabaigti savo dienas....vienaip ar kitaip.Sugebejimai tikrai dideli...su jais po to ne bet kas gali "kovoti".
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 12 20, 00:37)
Po sito pasakojimo jau nebegaliu tyleti-eikit pas Azanovus,kad norit kuo greiciau pabaigti savo dienas....vienaip ar kitaip.Sugebejimai tikrai dideli...su jais po to ne bet kas gali "kovoti".
Nori pasakyti, kad jis "užkoduoja"? blink.gif Tai kaip jis iki šiol dar ne už grotų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 12 20, 01:37)
Po sito pasakojimo jau nebegaliu tyleti-eikit pas Azanovus,kad norit kuo greiciau pabaigti savo dienas....vienaip ar kitaip.Sugebejimai tikrai dideli...su jais po to ne bet kas gali "kovoti".



Tai kokie jo/jų (kiek jų ten iš viso yra g.gif ) sugebėjimai? Psichologiškai sugniuždyti ir nuvaryti taip jau bėdų turintį žmogų į kapus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orile: 20 gruodžio 2009 - 11:19