Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

labas vakaras smile.gif gal galit parasyti bureju kontaktus? is pasilaiciu ir virsuliskiu smile.gif kokios kainos? labai aciu nes skubiai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 10 12, 14:00)
Kad negalima tai aš žinau šitą, ta prasme girdėjau... smile.gif Tik klausiu ar kas buvo dėl įdomumo.. ax.gif

AS BUVAU KAI MAN BUVO 1.5MEN NESTUMAS,nepasakiau burejai kad nescia,tik poto ji suprato kad esu nescia,ir atejau butent del nestumo nezinojau ar gimdyt,nes ginekologe pasake patariu kol nevelu valyma padaryt,nes gali gimt apsigymes vaikas(nes nezinodama kad nescia praeidinejau medicinke darbui,ir rentgena dare,tai tipo spinduliai galejo pakenkt)tai bureja pasake kad iki 2men nestumo tai gali dar paburt,ir pasake kad gims sveika mergaite,ir aisku gimdik..na po jos zodziu nuejau dar pas genetikus ir tikrai jokios gresmes nebuvo,va jau mum greit metukai ir tikrai mergaite gime thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zwezda0702: 13 spalio 2009 - 00:16
Gal kas galit parasyti telefono numeri Svetlanos kur per tv rode?Buciau begalo dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, esu naujas zmogeliukas SM bigsmile.gif .
Perskaiciau visa tema ir labai sudomino senelis is zaliuju ezeru nuimantis prakeikimus. Gal kas galetumet atsiusti jo numeri i az, buciau labai dekinga blush2.gif .
Atsakyti
laba, gal kas girdėjote ar žinote tokią būrėją Ina iš Lazdynų (Architektų g. 74)?
Sako, kad nuima juodą magiją, kerus visokius, buria taro kortomis..
minėjo, kad pagyvenusi tokia... čia apie ją nerandu jokios informacijos, nors
sakė, kad priima tik pagal rekomendacijas tų kurie pas ją buvo... g.gif
Nežinau an kiek čia tos tiesos... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2009 10 13, 10:22)
Gal kas galit parasyti telefono numeri Svetlanos kur per tv rode?Buciau begalo dekinga bigsmile.gif

As ir noreciau gauti minetos Svetlanos kotaktus.. ax.gif biggrin.gif
Beje gal kas zinot kiek kainuoja pas ja paslaugos? g.gif

Aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 10 13, 12:56)
As ir noreciau gauti minetos Svetlanos kotaktus.. ax.gif  biggrin.gif

Aciu rolleyes.gif

na jau nepatingekit ir paskaitikit pora lapu atgal,kainos tikrai buvo minetos,o gal ir tel.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 10 13, 12:56)
As ir noreciau gauti minetos Svetlanos kotaktus.. ax.gif  biggrin.gif

Aciu rolleyes.gif

Mačiau tą laidą.. Kas liečia dėl kainų, tai buvo minima, kad kainos ji neturi, kiek duosi tiek.. Dainininkė Eva ypač pabrėžė tai, kad tai suteikia pasitikėjimo tokiu žmogumi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 10 13, 13:03)
na jau nepatingekit ir paskaitikit pora lapu atgal,kainos tikrai buvo minetos,o gal ir tel.. 4u.gif

jau radau 4u.gif

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 13, 13:14)
Mačiau tą laidą.. Kas liečia dėl kainų, tai buvo minima, kad kainos ji neturi, kiek duosi tiek.. Dainininkė Eva ypač pabrėžė tai, kad tai suteikia pasitikėjimo tokiu žmogumi...  g.gif

aciu uz info. 4u.gif
gaila as tos laidos nemaciau...
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 10 13, 13:30)
jau radau  4u.gif
aciu uz info.  4u.gif
gaila as tos laidos nemaciau...

Galite pažiūrėti pakartojimą http://www.tv3.lt/ eiti į WEB TV, ten susirasit laidą "GYVENIMAS YRA GRAŽUS" rodytą 2009-10-05
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 spalio 2009 - 12:35
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 13, 13:34)
Galite pažiūrėti pakartojimą http://www.tv3.lt/ eiti į WEB TV, ten susirasit laidą "GYVENIMAS YRA GRAŽUS" rodytą 2009-10-05

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2009 10 13, 12:25)
laba, gal kas girdėjote ar žinote tokią būrėją Ina iš Lazdynų (Architektų g. 74)?
Sako, kad nuima juodą magiją, kerus visokius, buria taro kortomis..
minėjo, kad pagyvenusi tokia... čia apie ją nerandu jokios informacijos, nors
sakė, kad priima tik pagal rekomendacijas tų kurie pas ją buvo...  g.gif
Nežinau an kiek čia tos tiesos... unsure.gif
buvau as pas sita bureja, net 2 kartus. Man ji bure tikrai ne taro kortomis, bet ir nepaprastomis, dar is nuotraukos pasako apie zmogu. taip, nuima visokius nuziurejimus, kerus, amuletus gamina ir pan. bet kadangi ejau burti, tai apie ta jos veikla nieko nezinau. Dabar net nepasakysiu kaip ji man isbure ir ar issipilde kazkas, seniai tas buvo. Bet mano manymu yra geresniu bureju, Ina kazkaip viska labai apstrakciaui nupasakojo, bet tai tik mano nuomone, kitiems ji gal gera bureja.
Atsakyti