QUOTE(cangoroo @ 2009 11 24, 13:59)
As pries metus buvau, 30 lt berods mokejau. Reikejo nemazai info jai suteikti, kad galetu kazka paskui delioti... Kiek nustebino keli griezti nemalonus teiginiai apie tolima ateiti. O siaip, maciau, kad moteriske nelabai turi ka papasakoti, tai eme mane aukleti
Pasijauciau taip, lyg buciau jai kazka laaabai blogo padariusi, nes taip apsauke uz tai, kad labiausiai koncentruojuosi i mokslus siuo metu. Cia didziausias blogis, anot jos
Ai, dar liepe butinai keisti sukuosena
Ispudziai tikrai ne kokie - gal ir idomi taktika - nieko kortose nesuprantu, o kazkaip reikia ta pusvalandi pratempti
Mane labai nustebino, kad forume itin geri atsiliepimai apie Regina, o mano patirtis nekokia
Nu taip, manes irgi labai daug issiklausinejo, koks vardas, amzius, keliu kambariu butas, koks darbas ir pan. Vienintelis faktas, kuris ja domino, buvo kodel, pasak jos, tokia grazi moteris dar netekejusi, kad vyruose as ieskau stabilumo, seimos, vaiku. O kad as vaika jau turiu, tai ji nepamate
Beje, prasove pro sali ir su mano draugo vaiku - pasake, kad mergaite, nors is tikruju berniukas
Ui, kazkaip man ne koki ispudi paliko.
Beje, kas eisite pas sia bureja, nepamirskit sumoketi ne maziau 50 litu, priesingu atveju busite nesuprasta