Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(mackis @ 2009 11 23, 11:23)
Kunigų 20:27: Vyras ar moteris, kurie užsiima mirusiųjų dvasių iššaukimu ir žyniavimu, turi mirti; juos užmuškite akmenimis; jie patys kalti dėl savo mirties.

Toks nusisnekejimas neatleistinas net jeigu tau tik 14.....
Atsakyti
QUOTE(mackis @ 2009 11 23, 13:23)
Kunigų 20:27: Vyras ar moteris, kurie užsiima mirusiųjų dvasių iššaukimu ir žyniavimu, turi mirti; juos užmuškite akmenimis; jie patys kalti dėl savo mirties.

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mackis @ 2009 11 23, 11:23)

Jei pats esi be nuodėmės, taip ir padaryk ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite suteikti informacijos apie senuką iš Žaliųjų ežerų kuris nuima prakeiksmus? Iš anksto labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikxxx @ 2009 11 22, 14:58)
Bureja Margarita is pilaites? Gal kas zinote jos kontaktus,ji gyvena pilaiteje ,Karaliaučiaus 15-71( radau ankstesniuose forumose) ? is anksto aciu

kiek žinau, tai ji išvykusi iš Lietuvos
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 11 23, 12:27)
Toks nusisnekejimas neatleistinas net jeigu tau tik 14.....

Kur nusišnekėjimas? Jeigu jus vaikštote pas burėjas ar pati tokia esate, tai yra labai blogai ir nepriimtina Dievui, bei krikščionims. O dėl metuku, tai gal jums 14, jei taip rašote? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mackis @ 2009 11 23, 19:44)
Kur nusišnekėjimas? Jeigu jus vaikštote pas burėjas ar pati tokia esate, tai yra labai blogai ir nepriimtina Dievui, bei krikščionims. O dėl metuku, tai gal jums 14, jei taip rašote? biggrin.gif

lotuliukas.gif nieko smagesnio neesu girdejus....ypac ta dalis apie krikscionis......

Kaip ten bebutu-tuscia kalba....Cia tema apie Vilniaus burejas, todel savo svietejiskai misijai pasirinkote ne visai tinkama vieta...Yra temos apie krikscioniskasias mamytes,ar seimas-nepamenu,yra apie biblija,apie nuodemes,vienuolynus,sakramentus......Kam kyla noras pasisakyti siais klausimas-pasirinkimas daugiau nei didelis....Ten ir papsakokite apie tai kas priimtina dievui ir krikscionims...ir jums.
Atsakyti
QUOTE(laur @ 2009 11 23, 11:17)
Labas visoms mergaitems,
idomu butu pasiteirauti, gal kuri buvote pas bureja Regina is Antakalnio?

As pries metus buvau, 30 lt berods mokejau. Reikejo nemazai info jai suteikti, kad galetu kazka paskui delioti... Kiek nustebino keli griezti nemalonus teiginiai apie tolima ateiti. O siaip, maciau, kad moteriske nelabai turi ka papasakoti, tai eme mane aukleti doh.gif Pasijauciau taip, lyg buciau jai kazka laaabai blogo padariusi, nes taip apsauke uz tai, kad labiausiai koncentruojuosi i mokslus siuo metu. Cia didziausias blogis, anot jos doh.gif Ai, dar liepe butinai keisti sukuosena lotuliukas.gif
Ispudziai tikrai ne kokie - gal ir idomi taktika - nieko kortose nesuprantu, o kazkaip reikia ta pusvalandi pratempti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
[SIZE=1] laba, o gal kam nors teko susidurti su juodaja magija,t.y. ar gali buti,kad vyras isejo ne visai savo valia, o su burtu pagalba g.gif
Papildyta:
labas, ar tikite,kad vyra galima juodaja magija paveikti tiek,kad jis paliktu seima ir atiduotu viska, ka tik gali atiduoti tai, kitai, kuri ir panaudojo magija
Papildyta:
o pas Vaiva kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia63 @ 2009 11 24, 15:02)
[SIZE=1] laba, o gal kam nors teko susidurti su juodaja magija,t.y. ar gali buti,kad vyras isejo ne visai savo valia, o su burtu pagalba g.gif
Papildyta:
labas, ar tikite,kad vyra galima juodaja magija paveikti tiek,kad jis paliktu seima ir atiduotu viska, ka tik gali atiduoti tai, kitai, kuri ir panaudojo magija
Papildyta:
o pas Vaiva kaip smile.gif

Mano viena pazystama paliko vyras.. sake, kad juodoji magija panaudota buvo.. Bet nesusikloste jam gyvenimas su ta moterim , kuri panaudojo magija.. nes ir pas seima gryzt norejo, bet ir tos palikt nesugebejo.. metesi metesi kol tapo alkoholiku ir vienisu..
nzn kiek ten tiesos su ta magija.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugė @ 2009 11 24, 14:18)
Mano viena pazystama paliko vyras.. sake, kad juodoji magija panaudota buvo.. Bet nesusikloste jam gyvenimas su ta moterim , kuri panaudojo magija..  nes ir pas seima gryzt norejo, bet ir tos palikt nesugebejo.. metesi metesi kol tapo alkoholiku ir vienisu..
nzn kiek ten tiesos su ta magija..  smile.gif

Tai kad aprasei tiesiog klasikini varianta....su magijos poveikiu kitaip ir nebuna,tik detales keiciasi...galeciau tokiu istoriju pripasakoti bent desimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2009 11 24, 13:59)
As pries metus buvau, 30 lt berods mokejau. Reikejo nemazai info jai suteikti, kad galetu kazka paskui delioti... Kiek nustebino keli griezti nemalonus teiginiai apie tolima ateiti. O siaip, maciau, kad moteriske nelabai turi ka papasakoti, tai eme mane aukleti  doh.gif Pasijauciau taip, lyg buciau jai kazka laaabai blogo padariusi, nes taip apsauke uz tai, kad labiausiai koncentruojuosi i mokslus siuo metu. Cia didziausias blogis, anot jos  doh.gif Ai, dar liepe butinai keisti sukuosena  lotuliukas.gif
Ispudziai tikrai ne kokie - gal ir idomi taktika - nieko kortose nesuprantu, o kazkaip reikia ta pusvalandi pratempti  lotuliukas.gif  doh.gif

Mane labai nustebino, kad forume itin geri atsiliepimai apie Regina, o mano patirtis nekokia sad.gif Nu taip, manes irgi labai daug issiklausinejo, koks vardas, amzius, keliu kambariu butas, koks darbas ir pan. Vienintelis faktas, kuris ja domino, buvo kodel, pasak jos, tokia grazi moteris dar netekejusi, kad vyruose as ieskau stabilumo, seimos, vaiku. O kad as vaika jau turiu, tai ji nepamate smile.gif Beje, prasove pro sali ir su mano draugo vaiku - pasake, kad mergaite, nors is tikruju berniukas smile.gif Ui, kazkaip man ne koki ispudi paliko.
Beje, kas eisite pas sia bureja, nepamirskit sumoketi ne maziau 50 litu, priesingu atveju busite nesuprasta smile.gif
Atsakyti