Chiromante, nekantriai lauksime visos įspūdžių, tik labai nenutempk į ateitį, dar būrėja pavargs laukti
Taip laukiau, ka i ta skelbima atsakys Chiromante
Ir man bus be galo idomu suzinoti "egzamino" isvadas
Sekmes
Ir man bus be galo idomu suzinoti "egzamino" isvadas
Sekmes
QUOTE(dominyka3 @ 2009 11 04, 13:40)
gal dar kas nors buvot pas Svetlaną
Jeigu ką tai aš kalbėjau ne apie Setlaną iš Pašilaičių
Sveikutes
Gundaus ir as pas bureja nueiti
Jau kelios paszistamos buvo pas bureja Vievyje (deja vardo nepamenu). Jos liko labai patenkintos . Gal kas nors dar buvo ir galit pakomentuoti kaip Jums sekesi.
Aciu
Jau kelios paszistamos buvo pas bureja Vievyje (deja vardo nepamenu). Jos liko labai patenkintos . Gal kas nors dar buvo ir galit pakomentuoti kaip Jums sekesi.
Aciu
QUOTE(Janulia @ 2009 11 08, 12:59)
Aciu
Aciu
Valentina.
"Gerai" sekėsi - daugiau tikrai niekada pas ją nevažiuosiu.
QUOTE(Gytarė @ 2009 11 08, 13:57)
O kas nepatiko?
QUOTE(Janulia @ 2009 11 08, 15:49)
O kas nepatiko?
Na, kai pasako artimo žmogaus mirties datą...
Neišsipildė, beje...
QUOTE(Gytarė @ 2009 11 08, 15:08)
Kiek zinau burejos tikrai negali tokios informacijos klientams sakyti, bet jau is etiskos puses.
Labai aciu uz nuomone ir patirti
QUOTE(Janulia @ 2009 11 08, 12:59)
Sveikutes
Aciu
Aciu
Labas, eigu domina zmogus kuris gali ne tik kortomis pasakyt kas buvo, yra ir bus, bet ir diognozot kuna ir siela, nuvalit karma maldu pagalba ir balta magija galit paskambint tel. 861037178 (vyras, dirba rusu kalba)
QUOTE(Laimute1001 @ 2009 11 08, 16:44)
Labas, eigu domina zmogus kuris gali ne tik kortomis pasakyt kas buvo, yra ir bus, bet ir diognozot kuna ir siela, nuvalit karma maldu pagalba ir balta magija galit paskambint tel. 861037178 (vyras, dirba rusu kalba)
Aciu uz rekomendacija
O kurioje vietoje tas vyras dirba? kokios kainos?
AS neseniai buvau pas Svetlana is Pasilaiciu. Del ateities nezinau, bet del praeities tai kaip sako pataike pirstu i aki. Nezinau ar gali tiksliau esminius dalykus pasakyti. O ateitis parodys ar atspejo.
QUOTE(Laimute1001 @ 2009 11 08, 15:44)
Bėgu- tegul nuvalo tą mano karmą