Įkraunama...
Įkraunama...

Kurie tyrimai nėštukėms NEMOKAMI?

na kaip ziuriu db eidama pas gine ir litu reikia pasimt nes gali paprasyt...ot laikai atejo doh.gif idomu kaip man db bus ..nuejus pirma kart na gal neprasis doh.gif smile.gif
Atsakyti
Ka tik dare man echoskopija VGN, aisku laukti reikejo pusvalandi o procedura truko viena minute, nes neberode man ji mano vaiko kai tik paklausiau apie nuotrauka pasake kad neturi popieriaus. Kita karta eisiu kartu su vyru jis nori jai pasiulyti gal nupirkti popieriaus ar jai i kisene ideti. Is tiesu labai supykau, gal ir kvailai skamba, bet issejus ir apsiverkiau, nes maciau ekrane savo vaikuti, ryskus vaizdas ir norejau parodyti vyrui ir parodydama nuotraukele pranesti tevams, kad tures pirma anukeli. Toj VGN jau ne pirmas toks atvejis, kad neduoda nuotraukos, bet as uz dyka ir neprasau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika! @ 2008 04 03, 14:07)
Ka tik dare man echoskopija VGN, aisku laukti reikejo pusvalandi o procedura truko viena minute, nes neberode man ji mano vaiko kai tik paklausiau apie nuotrauka pasake kad neturi popieriaus. Kita karta eisiu kartu su vyru jis nori jai pasiulyti gal nupirkti popieriaus ar jai i kisene ideti. Is tiesu labai supykau, gal ir kvailai skamba, bet issejus ir apsiverkiau, nes maciau ekrane savo vaikuti, ryskus vaizdas ir norejau parodyti vyrui ir parodydama nuotraukele pranesti tevams, kad tures pirma anukeli. Toj VGN jau ne pirmas toks atvejis, kad neduoda nuotraukos, bet as uz dyka ir neprasau verysad.gif

taigi nueik kur privaciai thumbup.gif dabar atrodo brangu, bet po kazkiek laiko manau gailesies kad neturi nuotraukeles.... nenuleisk ranku drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tikrai ir nenuleisiu ranku, nes taip elgtis negalima. Ne as pirma ir paskutine kuriai nera popieriaus, nes atejo jauna studencioke dzinsiukai kedukai pamane aj is tos pinigu negausiu tai ir neduosiu jai nuotraukytes, kita karts gal reiktu auksiniu grandiniu tris ant kaklo ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi reikejo uz echoskopa susimoketi. Nustebau, nes anksciau nereikedavo. Nuotraukytes deja irgi nedave.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2008 04 17, 17:44)
Man irgi reikejo uz echoskopa susimoketi. Nustebau, nes anksciau nereikedavo. Nuotraukytes deja irgi nedave.

sveiktutes, kur jus cia mokat?juk nemokama viskas//as tai va pavelvau su echoskopu, tai privaciai dariaus,na pamokejau, bet patikekit verta 4u.gif kiek nuotraukyciu su maziuko veiduku wub.gif
Atsakyti
na man db nesenai dare tyrimus tai nereikejo moket mirksiukas.gif nezinau kaip bus toliau smile.gif bet jei reiktu tai nesamone uz ka tada valstybei tiek atskaiciuoja is algos doh.gif
Atsakyti
gal kuri lankosi SILAINIU SEIMOS SVEIKATOS CENTRE?????as ten per pazystama papuoliau,buvau viena karta,aisku be eiles ir i kisene pinigeliu idejau,kita savaite vel einu,sake reikes daryti tyrumus,kazin kainuos ar ne g.gif ,bet as toje klinikoje isejus uzsiregistravau?
Atsakyti
sveikutes! davau siuntima i Kauna ir nekainuos! Darys pati pirma genetini,kai vaisius tik 10 savaiciu rolleyes.gif Lankausi pas privacia ginekologe. Tiesa,gal man priklauso jau del amziaus rizikos,nes 35 m. doh.gif Zodziu- bet paklauskit-nepamaisys! smile.gif
Atsakyti
Laba,

o gal kas esat susidūrusios su štai tokia situacija. Šiaip lankausi pas privačią ginekologę. Ji man prirašė krūvą tų pradinių-esminių tyrimų. Tuo tarpu pas šeimos daktarę esu prisiregistravusi ne kokioj nors poliklinikoj, o tokios kaip dabar būna pusiau private klinikos- ale sveikatos namai ir pan.

Klausimas. Ar tuose sveikatos namuose taip pat turi daryti tuos tyrimus nemokamai ar nemokamai tik polikllinikose?

Dėkinga už pasidalinimą patirtimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaka @ 2008 06 03, 23:32)
Laba,

o gal kas esat susidūrusios su štai tokia situacija. Šiaip lankausi pas privačią ginekologę. Ji man prirašė krūvą tų pradinių-esminių tyrimų. Tuo tarpu pas šeimos daktarę esu prisiregistravusi ne kokioj nors poliklinikoj, o tokios kaip dabar būna pusiau private klinikos- ale sveikatos namai ir pan.

Klausimas. Ar tuose sveikatos namuose taip pat turi daryti tuos tyrimus nemokamai ar nemokamai tik polikllinikose?

Dėkinga už pasidalinimą patirtimi  blush2.gif

Mano nuomone, jeigu esate prisirasius pas seimos gydytoja, tai toje klinikoje turetu pagrindinius tyrimus daryti nemokamai (taip pat kaip ir poliklinikoj), nes juos kompensuoja Ligoniu kasos...Aisku, visada galima paskambinti ir tiksliai viska issiaiskinti mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau kaip jums bet man uz viska teko moket
Atsakyti