Aš noriu patarti visom
neštukem pačioms dometis savo būkle, pasitikrinti darytų tyrimų rezultatus visas normas rasit internete. Daktarei esat viena is daugelio.
Aš nuo pradzios niestumo jauciau silpnuma, sake normalu taip buna jug laukiates. Dare privalomus bendrus kraujo tyrimus ir sake viskas gerai. Vistiek jauciau silpnuma ir kaskart apie ji uzsimindavau. Po kiek laiko pakartojo kraujo tyrima ir jau buvo mažakraujyste liepe gert geležį. Geriau visa menesį, kraujo tyrimas šiek tiek pagerejo bet vis dar ties apatine riba.
Gimdyti turiu po savaites todel pradejau dometis radau ir normos kokios turi but susiziurejau ir pamaciau, kad jau nuo gruodzio menesio turejau gert aš ta geleži, po pat pirmo kraujo tyrimo buvo viskas netoli apatines ribos, o gydytoja pamate tai tik geguzes gale kai jau buvo gerokai zemiau normos.
Beabejo iki gimdymo nepagers labai, todel gresia stipriau nukraujuot, o to pasekoje zinoma vel kraujo parametrai gerokai zemiau normos. Jei buciau susiziurejusi pati savo tyrimo rezultaus nuo pradziu buciau iki dabar jau isspredusi sia beda.
Kai mazai eritrocitu kraujyje tai ir aprupinimas deguonimi prastesnis, todel buna silpna ir vaikelis negauna pakankamai deguones, arba gauna jis truksta jums. Tai nera labai jau baisu, bet vistiek galima to išvengt. Mažakraujyste niestumo metu labai dažna, nes jusu organizme prisigamina labai daug kraujo ir kitaip tariant jis prasiskiedzia.
http://www.sveikaszm...amp;strid=35885 čia rasite visas normas. O neštukiu korteles gale bus kraujo tyrimu rezultatai surasyti.