pasirinkau privačią priežiūrą, bet tai mane stebina valdiškos įstaigos.
kol kas dariausi tik kraujo tyrimus, nes dar neužvesta forma, tai už bendrą, TPHA, RPR, ŽIV, TOXO IG IgG, CMV IgM IgG sumokejome 245 Lt.
QUOTE(daiva_z @ 2010 12 14, 11:29)
As galiu eiti, tik tada reikia moketi uz apziura po 80 lt
tu seimos centre, taip? As tai stebejausi, kad uz pirma apziura pas gine nestumo metu (turejau seimos gyd. siuntima), vistiek sumokejau 80 lt... Man paaiskino, kad siuntimas "galioja" tik nuo 12 sav...
Bet po to kiek ejau, jau be jokiu siuntimu, tai tik po 50 lt mokedavau..
QUOTE(Orma @ 2010 12 15, 00:59)
pasirinkau privačią priežiūrą, bet tai mane stebina valdiškos įstaigos.
kol kas dariausi tik kraujo tyrimus, nes dar neužvesta forma, tai už bendrą, TPHA, RPR, ŽIV, TOXO IG IgG, CMV IgM IgG sumokejome 245 Lt.
Oh my God
Papildyta:
[B]Galiu parašyti, kokius tyrimus daro ir priklauso nemokamai daryti nėščioms:
BKV - bendras kraujo tyrimas
RPR - sifilis
ŽIV
GLIKEMIJA - cukrus
ŠLAPIMO TYRIMAS
KRAUJO GRUPĖ IR RH FAKTORIUS
NUO PASIRINKTOS KLINIKOS:
MOKAMAS ARBA NEMOKAMAS ŠLAPIMO PASĖLIO TYRIMAS
MOKAMAS ARBA NEMOKAMAS B HEMOLIZINIO STREPTOKOKO TYRIMAS
Daugiau visi tyrimai pagal situaciją, norus. Tokie kaip citomagalo viruso tyr., hepatitai, raudoniukės antikūnai. Yra keli šimtai tyrimų, visus galima darytis jeigu yra noras, bet ar reikia.....[/B]
Man minetus tyrimus padare nemokamai
QUOTE(Silver Felis @ 2010 12 15, 20:13)
Oh my God
Papildyta:
RPR - sifilis
ŽIV
GLIKEMIJA - cukrus
ŠLAPIMO TYRIMAS
Daugiau visi tyrimai pagal situaciją, norus. Tokie kaip citomagalo viruso tyr., hepatitai, raudoniukės antikūnai. Yra keli šimtai tyrimų, visus galima darytis jeigu yra noras, bet ar reikia.....[/B]
Papildyta:
RPR - sifilis
ŽIV
GLIKEMIJA - cukrus
ŠLAPIMO TYRIMAS
man visus tuos pagrindinius dare nemokamai, tik už TAXO ir dar kazkoki mokėjau.
Bet keista, kad nepaskyrė šlapimo tyrimo. Nebutinas jis?
QUOTE(saulute85 @ 2011 01 10, 11:40)
man visus tuos pagrindinius dare nemokamai, tik už TAXO ir dar kazkoki mokėjau.
mano gine kaip tik iskart siunte slapimo, nes jis labai labai svarbus..
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 10, 11:49)
mano gine kaip tik iskart siunte slapimo, nes jis labai labai svarbus..
Šlapimo tyrimas daromas. Bet dabar daromas šlapimo pasėlis ir jeigu jis neigiamas, tuomet šlapimo tyrimai neatliekami kartą į mėnesį, nebent atsiranda įtarimų, nusiskundimų ir t.t
O man irgi nedare slapimo tyrimo,net neuzsimine apie ji ir toxo sake nereikia nors as ir auginu katyte
QUOTE(dzemute @ 2011 01 13, 22:12)
O man irgi nedare slapimo tyrimo,net neuzsimine apie ji ir toxo sake nereikia nors as ir auginu katyte
o anksciau niekada toxo nesidarei? nes gali buti, jog kazkada persirgai ir dabar tiesiog turi imuniteta, todel pakartotinai tyrimu nebedaro
QUOTE(Silver Felis @ 2011 01 13, 22:02)
Šlapimo tyrimas daromas. Bet dabar daromas šlapimo pasėlis ir jeigu jis neigiamas, tuomet šlapimo tyrimai neatliekami kartą į mėnesį, nebent atsiranda įtarimų, nusiskundimų ir t.t
joa, man slapima del instu buvo neseniai tada dare, tai gine pamasius iskart nusiunte paselio daryti, nes sake tai labai svarbu nestukems
o toxo as pati pasidariau, kad zinociau, kokia padetis? tai esu prasirgus kazkada, o siuo metu esu sveika
QUOTE(gerberiuke @ 2011 01 14, 09:04)
o anksciau niekada toxo nesidarei? nes gali buti, jog kazkada persirgai ir dabar tiesiog turi imuniteta, todel pakartotinai tyrimu nebedaro
ne niekada, iki nestumo net nezinojau kas cia per daiktas
QUOTE(dzemute @ 2011 01 14, 12:04)
ne niekada, iki nestumo net nezinojau kas cia per daiktas
tuomet keista... nes siaip ganetinai svarbus tyrimas... gal reiketu pakluasti gines?