Aš mokėjau tik už streptokoko tyrimą , 8,70 Lt. ,kiti tyrimai ir echoskopijos buvo nemokamos.
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 28, 20:46)
O man idomu, ar kainuoja Prisca tyrimas, jei turi siuntima Gal susiduret kas nors?
Su siuntimu nezinau, bet be siuntimo pas mus kainuoja 145 + 5 Lt (pirmasis) ir 120 + 5 (antrasis). Nezinau, ar tikrai daro nemokamai.
Papildyta:
QUOTE(zorzet @ 2010 05 31, 07:19)
SORPO kainuoja 40 lt. Tik kokia prasmė daryti, jei nematuoja kaklo raukšlės?
Papildyta:
O blogai parašiau - 140 LT
Papildyta:
O blogai parašiau - 140 LT
Kad Prisca sake, kad matuoja (man 2 gydyt. tai sake net neklaustos)
Papildyta:
QUOTE(VAKARIOmama @ 2010 03 16, 12:11)
Toksoplazmozės tyrimas, kaip ir citomegalo tyrimas nėra būtini (taip man mano ginekologė sakė), bet besilaukiančioms moterims patariama juos pasidaryti. Aš asmeniškai dariausi. Man atrodo svarbiausia yra kudikėlis. Ir nieko ten baisaus nėra, tiesiog paima kraują iš venos, susimoki pinigėlius ir lauki rezultatų. O schema veikia visur, gali vykti tyrimo darytis kitur, jei piktybiškai nenori savo gydytojai pinigų padėti užsidirbti, bet kiek teko domėtis kainos visur panašios.
Man sake, kad is ju naudos nera, nes nestumo metu ir toksoplazmoze yra negydoma...
QUOTE(rasuole20 @ 2005 10 26, 11:38)
as esu studentė ir lankaus valdiskoje poliklinikoje, bet mane echoskopui siuntė i privatų. bet man vis viena buvo nemokamai. iki siol dar nei cento niekas nekainavo . ir eiliu jokiu nera. mane ta pacia diena apziurejo
O studijuoji dieniniame ar neakivaizdiniame?
Uz taksoplazmozes tyrima 106 pinigus sumokėjau, bet gi dėl negaila nors kai pagalvoji jei tik sužinosi sergi ar ne tai kam ir tirtis
sveikos busimos ir esamos mamytes as labai noreciau suzinoti ar daro nemokama echoskopa panevezyje.as lankausi kniaudiskiu poliklinikoje,tai mane echoskopui pasiunte i nemuno pol,ten 60 teko susimoketi.gal kuri nors is jusu zino kainas kitur.mums dar tik desimta savaite,kazkur skaiciau,kad jei mamytes kraujo grupe rezusas,reikia kazkokius vaistus naudot,gal ir situo klausimu galite padeti
QUOTE(MazyteFeja @ 2010 08 09, 07:05)
Uz taksoplazmozes tyrima 106 pinigus sumokėjau, bet gi dėl negaila nors kai pagalvoji jei tik sužinosi sergi ar ne tai kam ir tirtis
Na ir brangiai As regis mokejau 24lt
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 08 25, 10:15)
Na ir brangiai As regis mokejau 24lt
Kažkokius 3 tyrimus dėl tos taksaplazmozės darė: ar sergu,jei sergu tai kada susirgau ir dar kažkokį. Žodžiu kai pati užklausiau ar nereik jo pasidaryti, tai prirašė visus kiek žinojo
sveikos visos auginancios pilvukus
kazkokia nesmone su tais nemokamais/mokamais tyrimais. Seimos daktare pareiske, kad jei ji priziures niestuma, tai visi tyrimai nemokamai, o jei pasirenki ginekologa kazkur kitur (nes toj pacioj poliklinikoj niekas niestumu nepriziuri), tada uz tyrimus reikia moketi net toje poliklinikoje, kur esi prisirases...
nuo kada seimos gydytojai kompetetingi priziuret niestuma ar taip ir priziuri, kad pati paskui i ligonine vaziuoji
ar kitoms irgi ta pacia pasaka pasakoja?
kazkokia nesmone su tais nemokamais/mokamais tyrimais. Seimos daktare pareiske, kad jei ji priziures niestuma, tai visi tyrimai nemokamai, o jei pasirenki ginekologa kazkur kitur (nes toj pacioj poliklinikoj niekas niestumu nepriziuri), tada uz tyrimus reikia moketi net toje poliklinikoje, kur esi prisirases...
nuo kada seimos gydytojai kompetetingi priziuret niestuma ar taip ir priziuri, kad pati paskui i ligonine vaziuoji
ar kitoms irgi ta pacia pasaka pasakoja?
QUOTE(MazyteFeja @ 2010 08 25, 13:10)
Kažkokius 3 tyrimus dėl tos taksaplazmozės darė: ar sergu,jei sergu tai kada susirgau ir dar kažkokį. Žodžiu kai pati užklausiau ar nereik jo pasidaryti, tai prirašė visus kiek žinojo
Bet logikos tame tai nera, juk pirmiausia tegul padaro, tyrima ar serga, o jau tik paskui kada susirgo ir t.t. Na cia eilini karta ziuri kaip pinigus nuplest
Sveikutes
Norejau jusu paklausti: einu pas ginekologe privaciai, bet man ji pasiule iskaita uzsiregistruot poliklinokoj kur esu registruota, kad nemokami tyrimai butu...
tai negi as turesiu per dvi skirtingas gydytojas eiti (nes nenoriu privazios gines palikti ) ir ar tikrai tie visi tyrimai nemokami? kiek man susitaupytu toki dviguba zaidima zaidziant? o gal taip dauguma darot ir nera ten ko bijot.. poliklinikos ginei sakot kad atejot tik tyrimus pasidaryt ir at kedes perziurai elipsit? Mergaites, kurios su tuo susidurete, parasykite.. nes man tik dabar laikas tvarkytis visus tyrimus ir registruotis nesciuju iskaitai atejo... o as pasimeciau kaip man elgtis...
Norejau jusu paklausti: einu pas ginekologe privaciai, bet man ji pasiule iskaita uzsiregistruot poliklinokoj kur esu registruota, kad nemokami tyrimai butu...
tai negi as turesiu per dvi skirtingas gydytojas eiti (nes nenoriu privazios gines palikti ) ir ar tikrai tie visi tyrimai nemokami? kiek man susitaupytu toki dviguba zaidima zaidziant? o gal taip dauguma darot ir nera ten ko bijot.. poliklinikos ginei sakot kad atejot tik tyrimus pasidaryt ir at kedes perziurai elipsit? Mergaites, kurios su tuo susidurete, parasykite.. nes man tik dabar laikas tvarkytis visus tyrimus ir registruotis nesciuju iskaitai atejo... o as pasimeciau kaip man elgtis...
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 08 27, 19:14)
Bet logikos tame tai nera, juk pirmiausia tegul padaro, tyrima ar serga, o jau tik paskui kada susirgo ir t.t. Na cia eilini karta ziuri kaip pinigus nuplest
Visur verslas dabar...
Gavau siuntimą pas infektologą ar kažkokį panašų gydytoją dėl tos toksoplozmozės, tai jei dar ten lieps tirtis, tai siaubas...
ir turint socialini draudim Kinuoja echoskopija,pas mus telsiuose 10litu pasityciojimas