Išties keista, mokėjau tik už toksoplazmozės tyrimą (18lt), o kiti tyrimai ir echoskopijos buvo nemokamos, net vaikelio nuotraukytę padarė nemokamai.
O mano kadangi rezusas minusinis, tai vakar sake poliklinikoje, kad jeigu netures to antiglobulino, tai ji irgi reikes nusipirkti.. nes tipo jeigu nori, kad suleistu, tai turi pati pasirupinti, nes cia ne poliklinikos kalte, kad va tuo metu kai tau reikia, tai jie neturi globulino.. Taip supratau, kad teisybes cia ir neverta pradet ieskot
QUOTE(laurrike @ 2005 11 04, 10:28)
O mano kadangi rezusas minusinis, tai vakar sake poliklinikoje, kad jeigu netures to antiglobulino, tai ji irgi reikes nusipirkti.. nes tipo jeigu nori, kad suleistu, tai turi pati pasirupinti, nes cia ne poliklinikos kalte, kad va tuo metu kai tau reikia, tai jie neturi globulino.. Taip supratau, kad teisybes cia ir neverta pradet ieskot
nu geras. plauna pinigus kiek valioja. net ir tokioj istaigoj, kur taip maziausiai turėtų buti:blink: . o paskui dar sako, kad gimstamumas mazas ir tt. mano rezusas irgi minusinis, bet daktare sakė, kad lyg nemokamai bus kiek supratau
QUOTE(angeliuke78 @ 2005 10 15, 22:09)
kazkaip klaipedoje idomiai:o gal mane durnina?esu R.KRYZIAUS polilklinikoje uzsiregistravusi -kodel echoskopo tyrimai mokami?ar visur taip?man kapeiku negaila-nu bet valstybe galetu bent aju nesciomis pasirypinti.pirma karta gyvenime dariausi echoskopa,18 sav. ir 40 LT. nuplese....kur valstybes politika dingo del gimstamumo?ka jyus mergytes manote?
Paprastai mokami tyrimai būna konsultacinėse poliklinikose, kur reikia siuntimo (pvz. santariskese be siuntimo makami tyrimai), arba jei nenori laukti eilėje, t.y. mokančioms pinigėlius pirmenybė
Arba poliklinika turi privatų echoskopų kabinetą, kaip kažkas minėjo
Reikėjo nebijoti paklausti gydytojos
Aš valstybinėj nieko už nieką nemokėjau
Man tai Kaune reikėjo tik už toksiplosmozės tyrimą mokėti (su siuntimu į 2 ligoninę). Tik nervuoja, kad neįspėjo prieš tai, kad mokamas, tai reikėjo dar iki bankomato trenktis ir sugaišti visą dieną
Už kitus kraujo tyrimus tai neteko mokėti.
Už kitus kraujo tyrimus tai neteko mokėti.
As lankausi privacioje klinikoje, tai uz echoskopa visada moku 50 Lt. ir dar mokejau uz kraujo gupes nustatymo tyrima 20 Lt. (anksciau nezinojau ), daugiau man visai niekas nekainuoja. Viska daro nemokamai, na dar galetu echoskopas maziau kainuot , tai is vis butu gerai !
As pati prisirasius seimos medicinos centre,tai pas mus nėščiai priklauso 4 echoskopijos nemokamai.O jei nori daugiau pasidaryti,tai jau mokamos.Visi kiti tyrimai nemokami,išskyrus toksaplazmozės.
O man visus tyrimus padarė nemokamai, bent jau kol kas ir echo, ir toksiplazmozės bei kitus. Nežinau, kaip toliau, bet tikiuosi, tai kas priklauso, tą ir gausiu
o as mokejau uz toksiplazmozes tyrimus...
QUOTE(indrutee @ 2006 06 25, 09:19)
o as mokejau uz toksiplazmozes tyrimus...
As irgi kol kas uz nieka nemokejau,o ir genetinis tyrimas cia nemokamas.O kas cia per tyrimas? Tolsaplazmozes.Jei kas zinot,apsvieskit mane.Aciu.
QUOTE(monyte @ 2006 06 25, 11:57)
As irgi kol kas uz nieka nemokejau,o ir genetinis tyrimas cia nemokamas.O kas cia per tyrimas? Tolsaplazmozes.Jei kas zinot,apsvieskit mane.Aciu.
Sveikos mamytes norejau paklausti kokie tyrimai turi buti padaryti kol negime lialius,kad jis negimtu su kokia bacila?na zinau kad 36 sav,daromas kazkoks tyrimas bet konkreciai nezinau koks:hm tai kas jau esate pagimdziusios ar dar ne,bet zinote tai parasykite.
ACIU