Sveikos
Nemokėjau už tyrimus, echo apžiūra ir t.t., išskyrus už streptokoko tyrimą - jis privalomas ir mokamas.
QUOTE(Dainulia @ 2010 04 29, 21:44)
Sveikos
Nemokėjau už tyrimus, echo apžiūra ir t.t., išskyrus už streptokoko tyrimą - jis privalomas ir mokamas.
bet kaip kvailai skamba privalomas ir mokamas... jei privaloma, ar neturetu buti nemokama? cia siaip pasvarstymui
del streptokoko tyrimo dar vertetu pasidomet, bent jau kai laukiausi pirmos dukros nereikejo uz ji moketi
O man idomu, ar kainuoja Prisca tyrimas, jei turi siuntima Gal susiduret kas nors?
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 28, 20:46)
O man idomu, ar kainuoja Prisca tyrimas, jei turi siuntima Gal susiduret kas nors?
SORPO kainuoja 40 lt. Tik kokia prasmė daryti, jei nematuoja kaklo raukšlės?
Papildyta:
QUOTE(zorzet @ 2010 05 31, 07:05)
O blogai parašiau - 140 LT
QUOTE(zorzet @ 2010 05 31, 07:19)
Papildyta:
Papildyta:
Cia su siuntimu?
Sveiki, gal kas yra yra Klaipedos Navicko klinikoje? man idomu kaip ten viskas su ginekologemis nestumo metu. Kai buvau paprastai pasitikrinti, uz echoskopija mokejau 50 LT. Nejau taip uz viskas ir reiks moketi, ar imanoma kitaip?
as moku tik uz echoskopija( 45lt)
Aš tai einu i pusiau privačią polikliniką, už echoskopą reikia mokėti, akušerė pasakė, kad kitaip neišeina, visos, kurios darosi echoskopu turi mokėti, o šiaip visi kiti tyrimai nemokami, bet man negaila tu pinigėlių, nes atlikta kokybė echoskopu tikrai džiugina, padaro net po 4 nuotraukytes iš įvairių pusių, daktarė apšneka viską, ką leliukas daro, na suprantama, reikia ir jiems kažkaip gyventi matyt kitaip neiseina
As uzsiregistravau i pusiau privacia klinika, visi valstybes kompensuojami tyrimai ir yra nemokami, o kiti mokami, uz echo moku ir konsultacija
Toksoplazmozes ir citomegao tyrimai patys pigiausi Vilniuje yra AIDS centre (jei reikia 4 tyrimu tai kainuos apie 95 lt). Jei darytis SORPO laboratorijoje, kainuos apie 150 lt, o ENDEMIKe - apie 120 lt. Tiek info suradau internete.
Kiek as supratau, tai dirbancioms nestukems sie tyrimai mokami.
O gal kas zino laboratorija kur galima butu pigiau pasidaryti siuos tyrimus?
QUOTE(Mamusik @ 2010 06 28, 14:28)
Toksoplazmozes ir citomegao tyrimai patys pigiausi Vilniuje yra AIDS centre (jei reikia 4 tyrimu tai kainuos apie 95 lt). Jei darytis SORPO laboratorijoje, kainuos apie 150 lt, o ENDEMIKe - apie 120 lt. Tiek info suradau internete.
Mane irgi domintu
Sorpo, tai tikrai 150 Lt
mergaitės, kur rasti temą apie poliklinikoje teikiamas privalomas nėštukėms paslaugas?nes su pirmu lankiausi privačiai ir mokėdama visada gaudavau ir echo kada tik norėdavau tai kaip ten poliklinikoj?esu užsiregistravusi šeimos klinikoje-tai mane nusiųs pas kokį norėsiu ginekologą, bet kaip išsirinkti įstaigą, kur su soc, draudimu tyrimai ir visa kita būtų nemokama, o ne dalinai arba išvis mokama?