Įkraunama...
Įkraunama...

Kurie tyrimai nėštukėms NEMOKAMI?

sveikutes. as kai laukiausi savo maziulio nemazai skaiciau tai tikrai turetu buti visi tyrimai nemokami ir + 3 nemokami echo, taciau mano ginkl. man padare tik viena echo, tad as eidavau darytis kelis kartus pas kita gidytoja mokamai, taciau is draugiu is kitu miestu girdejau kad tik vienas ir tepriklauso. zodziu labai neaiskus tie tyrimai. tad ir del to pasies stafilokoko, vienas tiria kitu ne, man pasake kad tai neprivaloma, net kiso popierius skaityti kad nekvarsinciau galvos "durnais klausimais".
Atsakyti
labuka
norejau pasiteirauti kaip nestukems del skiepijimosi?
na turiu omeny dabar kai tokia situacija, (kiauliu gripas) visus skatina skiepintis.
nezinau ka daryti?ar nepakenks skiepai vaikeliui? gal kas gali patarti?
aciu. doh.gif
Atsakyti
šiaip nelabai ką žinau apie skiepus jų poveikį nėštumui, bet manau kad neverta rizikuoti vaikučio sveikata, nes juk įmanoma saugotis... gerti daug arbatos su citrina. O šiaip tai reiktų pasikonsultuoti su gydytoju tada jis pasakytų savo nuomonę g.gif

Nors man neleido gerti net vaistų nuo skrandžio skausmo, buvau peršalus bet išsigydžiau be jokių vaistų tik su dideliais kiekiais arbatos thumbup.gif

Atsakyti
Busimos MAMYTĖS, gal kuri iš jusu žino koki tyrimą daro apie 36 neštumo sav? Man Antakalnio poliklinikoje pasakė atsinešti apie 25lt, sako darys tyrimą, tik va nepaklausiau kas tas per tyrimas, o pažistamos prigazdino kad durs adatą į pilvą, tai dabar nerimstu. Šiaip iki to man visi tyrimai buvo nemokami, o va už reikės sumokėti, tai įdomu kas tas per dalykas. Labai suktas pavadinimas, tai neisiminiau. Pasidalinkyte jei žinote verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 11, 12:34)
Sveikos  4u.gif
Norejau paklausti: pas mane Rh-, tecio +. Kada reikia darytis krauja patikrai del antikuniu? g.gif Su pirmu vaikuciu isvis nieko nedare,nieko neleido, gerai,kad gime su mano grupe. Antras nestumas 8,5 sav. persileidimas, sake  jokio imunoglobulino nereikia,nes ne abrazija.
Dekoju is anksto 4u.gif

man uzrase testa del antikuniu 18-19 savaite darytis. leis antiglobulina(sorry jei netiksliai parasiau) ~20 savaite sake.
Pirma turejau nesivystanti nuo 6 sav, tai kai dare abrazija (jau buvo kokia 10 sav), tai man leido iskart po to ta antiglobulina. del savaiminio tai nzn ar reik..
Atsakyti
o vat as noreciau suzinoti kokius tikslei tyrimus nemokamai daro nestukem nestuke.gif seip norisi eiti issitirti profilaktiskai blush2.gif tai idomu kokius tyrimus galiu darytis uz o lt thumbup.gif
Papildyta:
tongue.gif blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
buvau sia savaite seimos sveikatos centre,tai uz nieka nemokejau,kaip bus toliau matysim.Dare kraujo,ziv,gliukoze,slapima.
Atsakyti
QUOTE(Irishecka @ 2009 11 17, 19:13)
Busimos MAMYTĖS, gal kuri iš jusu žino koki tyrimą daro apie 36 neštumo sav? Man Antakalnio poliklinikoje pasakė atsinešti apie 25lt, sako darys tyrimą, tik va nepaklausiau kas tas per tyrimas, o pažistamos prigazdino kad durs adatą į pilvą, tai dabar nerimstu. Šiaip iki to man visi tyrimai buvo nemokami, o va už reikės sumokėti, tai įdomu kas tas per dalykas. Labai suktas pavadinimas, tai neisiminiau. Pasidalinkyte jei žinote verysad.gif

36-37 savaite streptokoka tiria
Atsakyti
as taip pat dariausi klaipedoje pirmas echoskopas nekainavo tik uz antra reikejo moketi
Atsakyti
man kolkas visi tyrimai nemokami nestuke.gif paziuresim kaip toliau bus...
Atsakyti
nera baisus tas tyrimas kur daro 36 savaite,tai tik tepinelis
Atsakyti
Sveikutes! gal kuri darėt genetinį tyrimą? Jam duoda nukreipimą ar ne ir jis mokamas ar ne? Jei mokamas, tai gal zinot kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +777+: 07 gruodžio 2009 - 16:26