QUOTE(brukse @ 2009 07 20, 19:30)
Kaip tik siandien buvau darytis tyrima del antikuniu (mano neigiamas rezus). Visi tyrimai (kraujo, slapimo, taip pat ir echoskopija 2 kartus), kurie man yra daryti, buvo nemokami. Uz tyrima del antikuniu sumokejau 61,1 Lt.
Bet kas keisciausia, kad niekas is poliklinikoje dirbancio personalo taip ir nepaaiskino, kodel sitas tyrimas buvo mokamas.
Situacija supainiojo aplinkybe, kad as vaziavau su siuntimu tyrimui i kita poliklinika (sutartis tarp polikliniku sudaryta), kurioje po apsilankymo taip ir liko neaisku, ar sumokejau uz tyrima, nes tikrai taip reikia ir mano atveju nefinansuojama, ar tiesiog ...
Bet kas keisciausia, kad niekas is poliklinikoje dirbancio personalo taip ir nepaaiskino, kodel sitas tyrimas buvo mokamas.
Situacija supainiojo aplinkybe, kad as vaziavau su siuntimu tyrimui i kita poliklinika (sutartis tarp polikliniku sudaryta), kurioje po apsilankymo taip ir liko neaisku, ar sumokejau uz tyrima, nes tikrai taip reikia ir mano atveju nefinansuojama, ar tiesiog ...
Na, man vakar antra karta paeme kraujo del antikuniu ir moketi nereikejo. Siaip dar nei uz viena tyrima (kraujo, slapimo, echoskopijos) nereikejo moketi. Kartais turbut reikia nepabijoti ir pasiaiskinti, niekas per galva neduos, o gal ir kokia kapeikele sutaupysi