Įkraunama...
Įkraunama...

Kurie tyrimai nėštukėms NEMOKAMI?

QUOTE(brukse @ 2009 07 20, 19:30)
Kaip tik siandien buvau darytis tyrima del antikuniu (mano neigiamas rezus). Visi tyrimai (kraujo, slapimo, taip pat ir echoskopija 2 kartus), kurie man yra daryti, buvo nemokami. Uz tyrima del antikuniu sumokejau 61,1 Lt.
Bet kas keisciausia, kad niekas is poliklinikoje dirbancio personalo taip ir nepaaiskino, kodel sitas tyrimas buvo mokamas.
Situacija supainiojo aplinkybe, kad as vaziavau su siuntimu tyrimui i kita poliklinika (sutartis tarp polikliniku sudaryta), kurioje po apsilankymo taip ir liko neaisku, ar sumokejau uz tyrima, nes tikrai taip reikia ir mano atveju nefinansuojama, ar tiesiog ...

Na, man vakar antra karta paeme kraujo del antikuniu ir moketi nereikejo. Siaip dar nei uz viena tyrima (kraujo, slapimo, echoskopijos) nereikejo moketi. Kartais turbut reikia nepabijoti ir pasiaiskinti, niekas per galva neduos, o gal ir kokia kapeikele sutaupysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(betoox @ 2009 06 11, 15:05)
dariausi tyrimus Vilniaus raj. centrinėje poliklinikoje. prieš dvi dienas.
Mokėjau 19 litų už toksoplazmozę (ar kaip ten ją), bet sakė galiu nesidaryti jei tik noriu, nes nebūtina. Šlapimo ir kiti 5 kraujo mėginiai(bendras kraujo, kraujo grupė, cukrus kraujyje, ir nebeatsimenu) ir jų ištyrimas nemokamas. Gine tepinėli ėmė- taip pat nemokėjau. darė echoskopiją- nemokamai.

kol kas tiek tyrinėjimų  4u.gif

kaip ir tavo visus isvardintus tyrimus dare nemokamai,
o as uz toksoplazmozes tyrima mokejau 87 lt blink.gif doh.gif antakalnio poliklinikoj, man rodos net AIDS centre butu buve pigiau g.gif
Atsakyti
As kai dariausi tyrimus -uz visus teko meketi. Veliau bendra kraujo tyrima teko daryt ir pakartot slapimo tyrima - uz juos nebereikejo moket. Tai taip ir nesupratau kada reikia moket kada ne g.gif
Atsakyti
Aš dariausi šlapimo ir kraujo tyrimus. Nieko nemokėjau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! Noriu jusu klausti, gal kuri daretes tyrimus Santariskese (Vilniuje)? Gal galite pasakyti, kur ten ieskoti tos laboratorijos, ar ten reikia registruotis is anksto? ir bendrai, kokia ten tvarka? Aciu jums is anksto!
Atsakyti
Sveikosmerginos siandien nuejau pas gydytoja, paeme kraujo ir slapimo tyrimus, moketi niekonereikejo, po savaites paskyre echo, man dabar 10 sav, pasake ir gimdymoir dekretolaika.
QUOTE(Robertaa @ 2009 06 11, 15:53)
man taip pat neliepe gerti jokiu vitaminu, nezinau dabar ar savivaliauti ar ne, stengiuos valgyti daug vaisiu ir darzoviu, bent tiek... bet siuo metu ir tie vaisiai kazin ar naudos turi  g.gif  O foline rugsti sake nebegerti nuo 14 savaites...

kaip tik siandien klausiau del vitaminu, sakenereikia, dabar pilna vaisiu, uogu, nes nuo sintetniu paskui vaikutis gali buti alergiskas, ypac rekomendavo juoduosius serbentus vartoti, net ziemai prisisaldyti.
O del folio rugsties tai man ir pasake kad greit nebereikes gerti.
Atsakyti
QUOTE(Dievaite @ 2009 05 11, 20:47)
Sveikos mergaites  4u.gif 
as pas gine pirma karta apsilankiau, kai tik pamaciau dvi juosteles teste smile.gif mum buvo 4-5 savaites, jau pati pirma karta prirase siuntimu bendram kraujo, kraujo grupes ir Rh faktoriui, ZIV, sifiliui, gliukozei kraujyjy ir slapimo tyrimams, ir iskart padare echo ir iskart dave nuotraukele - joje dar tik maza juoda demele, bet vis tiek  wub.gif . Po to po dvieju savaiteliu nuejau dar karteli - visi tyrimai LIUX  thumbup.gif  sekanti karta eisiu geguzes 26 (bus praejusios dar 3 sav) kai lankiausi paskutini karta tik dar karta pakartojo ka reiketu valgyti, o ko vengti ir pan., kazkaip daugiau norejosi suzinot - pvz., nestumo prieziuros planeli, kas dabar darosi maziukui ir pan, nus brt gal kita kart daugiau ka pasakys. uz nieko nieko nemokejau, lankausi moteru konsultacijoje kaune. Laukiam pirmo lialiaus tai klausimu milijonai kiekviena diena biggrin.gif
o gal zinot kada vel turetu daryt echo? kaip daznai ji turetu daryt ir pan.

Gal galiu paklausti, kur cia taip maloniai apziuri ir padaro Kaune? 4u.gif Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2009 07 27, 13:13)
kaip ir tavo visus isvardintus tyrimus dare nemokamai,
o as uz toksoplazmozes tyrima mokejau 87 lt blink.gif  doh.gif antakalnio poliklinikoj, man rodos net AIDS centre butu buve pigiau g.gif

niu bliam tai nesuprantu, nuo ko priklauso mokami tyrimai ar ne g.gif pati esu nedirbanti (anksciau taip pat nedirbau, na nebent vertimai pagal autorines sutartis skaitosi.. juk visi tie soc yra isskaiciuojami g.gif ) bet siuo metu neakivaizdziai studijuoju VU magistra.. tai kazi reiks moket? planuoju registruotis antakalnio poliklinikoj... jau ryt noreciau...idomu g.gif
Atsakyti
man irgi prirase poliklinikoj 6 lapus tyrimu,ir liepe susimoket 72lt ir kazkiek ct,tai ir nesupratau kodel?juk kaip tik manau turetu nemokamai but,o cia laukies ir dar pinigus bando isplest...baisu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute2007 @ 2009 08 18, 17:53)
man irgi prirase poliklinikoj 6 lapus tyrimu,ir liepe susimoket 72lt ir kazkiek ct,tai ir nesupratau kodel?juk kaip tik manau turetu nemokamai but,o cia laukies ir dar pinigus bando isplest...baisu g.gif

va kaip cia. niu man kitu kartu israsys reikiamus tyrimus, ale dauguma nemokami isskyrus toksaplazmoze mokama..kazi, ar tiek vien uz sita tau paskaiciavo? o gal dar koks mokamas g.gif kur cia suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
buvo ir toksaplazmozes tyrimas,blogai susakiau doh.gif ,su slapimu turejau 9 lapus tyrimu,du mokami,beje man ir ziv poliklinikoj dare
Papildyta:
o santariskese ta laboratorija randasi poliklinikos 3 aukste,ten reikia praeit per toki ilga kolidoriu ir po desine puse paciam kampe bus stiklines durys,tai ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikute2007: 19 rugpjūčio 2009 - 09:18
man poliklinikoj nieko nedare, tik kraujo paprastus tyrimus. Aids nedare, o toksaplasmoze dare tik su antru, su pirmuoju turbut gyd pamirso, mo as nepaprasiau ax.gif
Atsakyti