Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

manekenka taure, maladiec kad turi valios zmogus ir tikrai medali kabint uz toki pasiryzima, kaip susipazinau su taure tikrai apvalute buvo,o dabar blink.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole tikrai taip ir toliau, svarbu laiku susiimt i rankas ir sustot, o dabar viskas super, taure ar tu uz mane zemesne, man rodos kazkur numetei 2 cm tikrai nesi zemesne uz mane mirksiukas.gif as 170 mirksiukas.gif 4u.gif O sveriam jau panasiai as gal 50-53kg kazkas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif o del plauku pagerk vitaminu kokiu ir viskas, nieko baisaus man rodos, gal tiesiog vitaminu trukumas organizmui vistik smarkiai pasikeite viskas, paciam organizmui siok toks "sokas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2010 01 12, 03:58)
...o del plauku pagerk vitaminu kokiu ir viskas, nieko baisaus man rodos, gal tiesiog vitaminu trukumas organizmui vistik smarkiai pasikeite viskas, paciam organizmui siok toks "sokas"  smile.gif

dėl vitaminų tai drąsiai galiu parekomenduoti PANTOGAR - jau geras 1,5 mėnesio geriam su MB (ir tai po vieną kapsulę per dieną, o norint greitesnio poveikio tai rekomenduotina 3 per dieną) ir labai patenkinti - plaukai žymiai mažiau slenka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aišku, šie vitaminai turi savo kainą, bet to tikrai verta thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 11, 03:54)

Taure, tai jau geru emociju doze gavai, jauciu nerialus jausmas, kai kelnes senas uzsidedi ir jos nukrenta  lotuliukas.gif
As tai kai numetus buvau, man krutine nesumazejo, na tik po ja apimtis, o siaip visi apvalumai issaugomi, matyt genai pas mane tokie 

Oj kaip dziaugiuos kad radau sia temele  thumbup.gif  cia paskaitineju ir ne minties nebuna apie apsirijima, o i Taures extremalius pasikeitimus paziurejus tai toki stimula pagaunu. 
Beja, Taure, nebemanau, kad tau reikia tuos 2-3 mest, paskui turesi bedu, kad rubu nerasi, reiks vaikisku prekiu parduotuvese ieskot  lotuliukas.gif

Emocijų buvo pilni namai, vaikai vartėsi iš juoko doh.gif Tikrai reikia dar 3 kg.

QUOTE(*PM* @ 2010 01 11, 20:58)
manekenka taure, maladiec kad turi valios zmogus ir tikrai medali kabint uz toki pasiryzima, kaip susipazinau su taure tikrai apvalute buvo,o dabar  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  saunuole tikrai taip ir toliau, svarbu laiku susiimt i rankas ir sustot, o dabar viskas super, taure ar tu uz mane zemesne, man rodos kazkur numetei 2 cm tikrai nesi zemesne uz mane  mirksiukas.gif  as 170  mirksiukas.gif  4u.gif O sveriam jau panasiai as gal 50-53kg kazkas  4u.gif o del plauku pagerk vitaminu kokiu ir viskas, nieko baisaus man rodos, gal tiesiog vitaminu trukumas organizmui vistik smarkiai pasikeite viskas, paciam organizmui siok toks "sokas"  smile.gif

blush2.gif
Mano ūgis 168cm.
Man dar yra ką veikti iki tavęs doh.gif
QUOTE(irmulia @ 2010 01 12, 06:33)
dėl vitaminų tai drąsiai galiu parekomenduoti PANTOGAR - jau geras 1,5 mėnesio geriam su MB (ir tai po vieną kapsulę per dieną, o norint greitesnio poveikio tai rekomenduotina 3 per dieną) ir labai patenkinti - plaukai žymiai mažiau slenka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  aišku, šie vitaminai turi savo kainą, bet to tikrai verta  thumbup.gif

user posted image

Gėriau amway vitaminus plaukams. Sustojo slinkimas, dabar laukiu prieaugio g.gif
Atsakyti
to taure:
Sveiki 4u.gif pamaciau jusu nuotrauka ir taip uzpavydejau blush2.gif Mano ugis 1,71,sveriu 57kg,bet atrodau zymiai stambesne negu jus savo naujausioj foto. Kaip taip gali but? g.gif gal visas reikalas tame kad as visai krutines neturiu,tai visas svoris ir nusedo ties uzpakaliu ir pilvu.. Netgi mano treneris nustebo,pamane kad tikrai kokius 62-65kg sveriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 01 12, 15:08)
Gėriau amway vitaminus plaukams. Sustojo slinkimas, dabar laukiu prieaugio  g.gif

oi, nuo šitų pantogar tai net nauji plaukai paaugę jau matosi , toks kaip ežiukas biggrin.gif o apie amway nesu girdėjusi g.gif
Atsakyti
Man vienu metu plaukai kuokstais krito (mat panele dietos laikes) net vonia uzsikisus buvo nuo plauku doh.gif gerai, kad ju daug pas mane, o tai nuplikus buciau, tai man kirpeja patare galva masazuoti, na kad skatintu kraujotaka, tikrai padejo, po to taip juokingai buvo, kaip eziukas pradejo augt tie plaukai, net kirpciukus reikejo nusikirpt, kad nesimatytu tiek tu is sonu 2 cm ilgio plauku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 01 12, 08:10)
to taure:
Sveiki 4u.gif pamaciau jusu nuotrauka ir taip uzpavydejau blush2.gif  Mano ugis 1,71,sveriu 57kg,bet atrodau zymiai stambesne negu jus savo naujausioj foto. Kaip taip gali but? g.gif  gal visas reikalas tame kad as visai krutines neturiu,tai visas svoris ir nusedo ties uzpakaliu ir pilvu.. Netgi mano treneris nustebo,pamane kad tikrai kokius 62-65kg sveriu doh.gif

3 cm ūgio skirtumo daug ką reiškia. Dar priedo jūsų gal kaulai stambūs. Mano smulkus "rėmas", todėl ir smulkiau atrodau įtariu. Riešai kaip degtukai mano dabar, pačiai keista labai. Venos išvirto ant rankų, kaip pas diedą lotuliukas.gif
Ir aš sportavau daug, raumenukų turiu nemažai, o jie sunkūs. Sportuojant apimtys gali mažėti, o svoris ne. Todėl aš manau jei būčiau tokių pat apimčių kaip dabar, bet nesportas, sverčiau mažiau.

QUOTE(irmulia @ 2010 01 12, 08:12)
oi, nuo šitų pantogar tai net nauji plaukai paaugę jau matosi , toks kaip ežiukas   biggrin.gif o apie amway nesu girdėjusi  g.gif

Auga ir man. Ir sakyčiau net ne ten kur reikia lotuliukas.gif Ant kojų tokia vilna sužėlo, net spalva patamsėjo blink.gif

QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 12, 09:39)
Man vienu metu plaukai kuokstais krito (mat panele dietos laikes) net vonia uzsikisus buvo nuo plauku doh.gif gerai, kad ju daug pas mane, o tai nuplikus buciau, tai man kirpeja patare galva masazuoti, na kad skatintu kraujotaka, tikrai padejo, po to taip juokingai buvo, kaip eziukas pradejo augt tie plaukai, net kirpciukus reikejo nusikirpt, kad nesimatytu tiek tu is sonu 2 cm ilgio plauku  lotuliukas.gif

Plikau kosminiu greičiu. Teko nusikirpti ilgus plaukus. Dabar " bizelę" nešioju, bet ataugs. Greit pas mane ilgėja plaukai, tik bile ne 3 doh.gif
Papildyta:
Šiandien valgiau cepeliną. Mano skrandžiui šokas. Suvalgiau ir užmigau ant sofos. Dar į treniruotes nevaikštau, kas gi čia bus finale su manim ???

Gerai, kad bent namų pakavimas vyksta sparčiai, nors tiek pajudu. Po to dar streso prisidės, gal nesustorėsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 01 13, 07:46)
Auga ir man. Ir sakyčiau net ne ten kur reikia  lotuliukas.gif  Ant kojų tokia vilna sužėlo, net spalva patamsėjo  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tauriuk, jei ir priaugsi pora kg, nieko tokio gi, istosi i savo ritma ir vel numesi, ne problema gi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Oj, mergaites, man vakar buvo pirma diena sporte, spekit, kaip siandiena vaikstau lotuliukas.gif
Tik va, vakar ir su maistu biski nekaip gavosi, kzko vis gunde tas keliukas i virtuve, reiks kliuciu pridet, gal ant saldytuvo savo pusnoges foto uzkabint g.gif
Atsakyti
[quote=Taurė,2010 01 13, 08:46]
3 cm ūgio skirtumo daug ką reiškia. Dar priedo jūsų gal kaulai stambūs. Mano smulkus "rėmas", todėl ir smulkiau atrodau įtariu. Riešai kaip degtukai mano dabar, pačiai keista labai. Venos išvirto ant rankų, kaip pas diedą lotuliukas.gif
Ir aš sportavau daug, raumenukų turiu nemažai, o jie sunkūs. Sportuojant apimtys gali mažėti, o svoris ne. Todėl aš manau jei būčiau tokių pat apimčių kaip dabar, bet nesportas, sverčiau mažiau.

Niu gal cia viskas nuo sudejimo priklauso g.gif Nes as jau 2 men.sportuoju kiekviena diena(viena diena einu i aerobika,kita i treniruoklius) po kiekvienos treniruotes darau 40min.kardio. Numeciau 4kg ir db svoris stovi. Tikiuosi dar numest iki 53kg blush2.gif Mityba suderinau:pirmaja dienos dali suvartoju pakankamai angliavandeniu,kad tureciau energijos visa diena,po treniruotes butinai baltymu raumenukams(kiek ju bebutu) biggrin.gif Stengiuos nebevalgyt po 7val.,bet vakar netycia popkorno prie filmo pakramsnojau blush2.gif
Paskaiciau jusu pasakojima ir man toks stimulas atsirado 4u.gif Db zutbut iki vasaros svorio numesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Raganiukas86
Tai kad as panasiai padariau biggrin.gif uzklijavau adrianos limos nuotrauka su maudymuku,o salia savo,tai db pries atidarant saldytuva gerai pagalvoju. Tik beda ta,kad pas mane skanestu ne tik saldytuve uzslepta doh.gif Reiks ugdyt valia smile.gif
Atsakyti
Man siandien, kazkodel tokia nemeile sau, atrodo, kad gyvenime nepasieksiu as savo to tikslo doh.gif busiu visad, kaip "kiaule" verysad.gif
Nu aisku, dabar kai liudna, neinu 3 kotletu valgyt, uzteko puses apelsino, bet vistiek... unsure.gif
O nei viena nesate bandziusios jogos, as dabar susimasciau, kad visas tas nepasitenkinimas isvaizda, tai ne tik issores problema, bet ir vidaus, o joga turetu subalansuoti viska, gal reiktu karta i sav pamegint nueit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 13, 06:21)
Man siandien, kazkodel tokia nemeile sau, atrodo, kad  gyvenime nepasieksiu as savo to tikslo  doh.gif  busiu visad, kaip "kiaule"  verysad.gif
Nu aisku, dabar kai liudna, neinu 3 kotletu valgyt, uzteko puses apelsino, bet vistiek... unsure.gif
O nei viena nesate bandziusios jogos, as dabar susimasciau, kad visas tas nepasitenkinimas isvaizda, tai ne tik issores problema, bet ir vidaus, o joga turetu subalansuoti viska, gal reiktu karta i sav pamegint nueit  g.gif

Buvau kelis kartus, bet man nelabai. Mėgstu aktyvias klases, o per jogą miegoti norisi doh.gif
Atsakyti