Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

Na nezinau as kai sportuodavau tai nuo takelio ir nuo dviracio nulipdavau tokia, kad rubai tiesiogine to zodzio prasme budavo greziami g.gif Mano programa budavo tokia: 10 min apsilimas ant takelio ar dviratuko, tada eina visi pratimai virsutiniai kuno daliai ir presui presui, o paskui jau vel kaloriju deginimas,kita treniruote analogiska, tik vietoj pratimu virsutiniai kuno daliai darau apatiniai. Kaip mano treneris sakydavo, jei nori mesti svori tai tiems kardio turi skirti maziausiai 30 min. ir ne siaip ten pasivaikscioti ant takelio, o kad tikrai jaustum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 08, 12:08)
Na nezinau as kai sportuodavau tai nuo takelio ir nuo dviracio nulipdavau tokia, kad rubai tiesiogine to zodzio prasme budavo greziami  g.gif Mano programa budavo tokia: 10 min apsilimas ant takelio ar dviratuko, tada eina visi pratimai virsutiniai kuno daliai ir presui presui, o paskui jau vel kaloriju deginimas,kita treniruote analogiska, tik vietoj pratimu virsutiniai kuno daliai darau apatiniai. Kaip mano treneris sakydavo, jei nori mesti svori tai tiems kardio turi skirti maziausiai 30 min. ir ne siaip ten pasivaikscioti ant takelio, o kad tikrai jaustum smile.gif

na tai va...pas mane kambaryje stovi tos vadinamos slides, bet jau baigia voratinkliais apaugti doh.gif kaip MB nupirko tai variau koki menesi laiko...po 30min tai irgi nulipdavau šlapia, bet paskui priprato matyt organizmas ir tie 30kaip nieko.. doh.gif o ilgiau as ten tingiu slidinet biggrin.gif va kas labiausiai man patinka tai begiojimas...parkeli...ir susyli ir visas kunas juda..na man vienas is megstamiausiu sportu..tik va dabar neimanoma pabegiot...o tikrai begiociau
Atsakyti
QUOTE(muniukas27 @ 2010 01 08, 03:43)
Na zinok,nzn... g.gif  pirma, tai as jei sportuosiu tai aerobika, nes klube as net nesuprakaituoju..tad manau naudos 0, o aerobika mano vadinasi "teo box" ten ir su rankom daug dirbam..bet kas ir svarbiausia kad man jau atsibodo tie patys pratimai ir judesiai doh.gif  galvoju gal tą kvepavimo sportą pabandyt...nu iki pirmadienio apsigalvosiu ok  mirksiukas.gif

Bet juk prakaitas nieko nereiškia g.gif Ir be aerobikų dar yra gerų klasių kurias verta lankyti.
Aš asmeniškai kol buvau labai sunki, prakaitavau kaip paršelis, dabar net rankšluostėlio neimu į klasę, nes nebėra reikalo, bet krūvis tai nepalengvėjo klasėje, juk einu į 4 lygio klases. Prakaito kiekis tikrai nerodiklis 4u.gif
Labai rekomenduoju klases, kuriose nešokama, o daroma tikra, sunki mankšta. Tada išjudinami visi raumenukai, iškedenami visi riebaliukai 4u.gif Mes naudojam minimumą priedų per tokias klases. Dažniausiai svareliai, kartais metaliniai strypai, kartais kamuoliai. Bet pagrindas yra kilimėlis ir svareliai. Pusė klases dirbama pratimai su svareliais, kita pusė pratimai ant kilimėlio.

Aplamai gerai mankštai nieko gudraus nereikia. Užtenka kilimuko, didelio kamuolio ir poros svarelių 4u.gif
Atsakyti
Taure, prie visos sios amunicijos reikia ir NORO SPORTUOT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 09, 08:09)
Taure, prie visos sios amunicijos reikia ir NORO SPORTUOT  ax.gif

Bet noras neatsiranda iki tol, kol pajauti kažkokį progresą. Po to kaip tik stimulas auga bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai jau dabar yra tas noras, nors startas tik pirmadieni. Jau seniai isitikinau, kad sportuodama labai pailsi psichologiskai, dvasiskai blush2.gif o man dabar to labai reikia. O figuros grazinimas, tai dar viena paskata.
Na rytoj zadu uzsirioglinti ant svarstykliu, kazin ka jos man parodys g.gif Valgiau, o ne edziau siaip ax.gif
Kaip tau Taure, be sporto "lomkes" neprasidejo? g.gif
Atsakyti
Na ka, per savaitele -1,2 kg ax.gif planas "needu" veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 10, 10:52)
Na ka, per savaitele -1,2 kg  ax.gif planas "needu" veikia  biggrin.gif

na labai dziugu, kad tai veikia thumbup.gif tau priklauso 4u.gif
as tai visą savaitę galiu dietintis neest, bet tik kaip ateina savaitgalis viskas nueina velniop...nzn kodel taip.,,
turbūt kad vaziuojam į kaimuką o ten visokių gardumynų saldumynų atsispirti neina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 09, 14:37)
Man tai jau dabar yra tas noras, nors startas tik pirmadieni. Jau seniai isitikinau, kad sportuodama labai pailsi psichologiskai, dvasiskai  blush2.gif  o man dabar to labai reikia. O figuros grazinimas, tai dar viena paskata.
Na rytoj zadu uzsirioglinti ant svarstykliu, kazin ka jos man parodys  g.gif Valgiau, o ne edziau siaip ax.gif
Kaip tau Taure, be sporto "lomkes" neprasidejo?  g.gif

Man ne tik lomkės, bet ir panika prasideda. Kažkokia tuštuma jaučiasi. Sekmadienį nepavyko nueiti, teko į svarbų susitikimą žygiuoti.
Atkenčiu ateinančią savaitę pakavimosi, penktadienį persikeliu į naują vietą ir viskas, gana tinginiauti doh.gif

Šiandien matavausi savo ex rūbus prieš išmesdama. Užsimoviau džinsus, kol daėjau iki mb pasirodyti, nukrito užsegti lotuliukas.gif Vaikai spygavo iš juoko doh.gif
Geriausias vaizdas užsidėjus ex liemenuką doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 10, 02:52)
Na ka, per savaitele -1,2 kg  ax.gif planas "needu" veikia  biggrin.gif

thumbup.gif
Aš jau ilgai stoviu vietoje, o norėtusi dar 2-3 kg numesti unsure.gif
Atsakyti
muniukas27- cia manau visoms tokia beda nutinka, ir man sunku atsispirt, vakar kazkiek daugiau sau leidau blush2.gif bet tai matai man ir per visa savaite tu pagundu n buna, nes dabar tokia situacija, kad pas tevus gyvenu, mama skaniai gamina, o ir pati labai megstu ax.gif taigi manau sekmadieniais galima kazkiek ir daugiau leist smile.gif nepergyvenk, imk balioncika 4u.gif

Taure, tai jau geru emociju doze gavai, jauciu nerialus jausmas, kai kelnes senas uzsidedi ir jos nukrenta lotuliukas.gif
As tai kai numetus buvau, man krutine nesumazejo, na tik po ja apimtis, o siaip visi apvalumai issaugomi, matyt genai pas mane tokie blush2.gif

Oj kaip dziaugiuos kad radau sia temele thumbup.gif cia paskaitineju ir ne minties nebuna apie apsirijima, o i Taures extremalius pasikeitimus paziurejus tai toki stimula pagaunu. bigsmile.gif
Beja, Taure, nebemanau, kad tau reikia tuos 2-3 mest, paskui turesi bedu, kad rubu nerasi, reiks vaikisku prekiu parduotuvese ieskot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 11, 11:54)
muniukas27- cia manau  visoms tokia beda nutinka, ir man sunku atsispirt, vakar kazkiek daugiau sau leidau  blush2.gif bet tai matai man ir per visa savaite tu pagundu n buna, nes dabar tokia situacija, kad pas tevus gyvenu, mama skaniai gamina, o ir pati labai megstu  ax.gif taigi manau sekmadieniais galima kazkiek ir daugiau leist smile.gif nepergyvenk, imk balioncika  4u.gif

Taure, tai jau geru emociju doze gavai, jauciu nerialus jausmas, kai kelnes senas uzsidedi ir jos nukrenta  lotuliukas.gif
As tai kai numetus buvau, man krutine nesumazejo, na tik po ja apimtis, o siaip visi apvalumai issaugomi, matyt genai pas mane tokie  blush2.gif

Oj kaip dziaugiuos kad radau sia temele  thumbup.gif  cia paskaitineju ir ne minties nebuna apie apsirijima, o i Taures extremalius pasikeitimus paziurejus tai toki stimula pagaunu.  bigsmile.gif
Beja, Taure, nebemanau, kad tau reikia tuos 2-3 mest, paskui turesi bedu, kad rubu nerasi, reiks vaikisku prekiu parduotuvese ieskot  lotuliukas.gif

ACIŪŪŪŪŪ...dabar balionelius valgysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 01 07, 07:12)
Sėkmės, lauksiu rezultatų  4u.gif
Vasarį bus metai kaip visa tai pradėjau.

Štai nuotraukėlė mano dabartinė, įdedu trumpam   4u.gif

user posted image

Mano storos fotkė yra 2 temos psl.  4u.gif

oioioioi koks lieknumas wub.gif wub.gif wub.gif ir tau taip tinka wub.gif ech... kad man taip.... blink.gif šaunuole, Taure, pasiekusi tokių rezultatų paprasčiausiu būdu - taip ir toliau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti