Na nezinau as kai sportuodavau tai nuo takelio ir nuo dviracio nulipdavau tokia, kad rubai tiesiogine to zodzio prasme budavo greziami Mano programa budavo tokia: 10 min apsilimas ant takelio ar dviratuko, tada eina visi pratimai virsutiniai kuno daliai ir presui presui, o paskui jau vel kaloriju deginimas,kita treniruote analogiska, tik vietoj pratimu virsutiniai kuno daliai darau apatiniai. Kaip mano treneris sakydavo, jei nori mesti svori tai tiems kardio turi skirti maziausiai 30 min. ir ne siaip ten pasivaikscioti ant takelio, o kad tikrai jaustum
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 08, 12:08)
Na nezinau as kai sportuodavau tai nuo takelio ir nuo dviracio nulipdavau tokia, kad rubai tiesiogine to zodzio prasme budavo greziami Mano programa budavo tokia: 10 min apsilimas ant takelio ar dviratuko, tada eina visi pratimai virsutiniai kuno daliai ir presui presui, o paskui jau vel kaloriju deginimas,kita treniruote analogiska, tik vietoj pratimu virsutiniai kuno daliai darau apatiniai. Kaip mano treneris sakydavo, jei nori mesti svori tai tiems kardio turi skirti maziausiai 30 min. ir ne siaip ten pasivaikscioti ant takelio, o kad tikrai jaustum
na tai va...pas mane kambaryje stovi tos vadinamos slides, bet jau baigia voratinkliais apaugti kaip MB nupirko tai variau koki menesi laiko...po 30min tai irgi nulipdavau šlapia, bet paskui priprato matyt organizmas ir tie 30kaip nieko.. o ilgiau as ten tingiu slidinet va kas labiausiai man patinka tai begiojimas...parkeli...ir susyli ir visas kunas juda..na man vienas is megstamiausiu sportu..tik va dabar neimanoma pabegiot...o tikrai begiociau
QUOTE(muniukas27 @ 2010 01 08, 03:43)
Na zinok,nzn... pirma, tai as jei sportuosiu tai aerobika, nes klube as net nesuprakaituoju..tad manau naudos 0, o aerobika mano vadinasi "teo box" ten ir su rankom daug dirbam..bet kas ir svarbiausia kad man jau atsibodo tie patys pratimai ir judesiai galvoju gal tą kvepavimo sportą pabandyt...nu iki pirmadienio apsigalvosiu ok
Bet juk prakaitas nieko nereiškia Ir be aerobikų dar yra gerų klasių kurias verta lankyti.
Aš asmeniškai kol buvau labai sunki, prakaitavau kaip paršelis, dabar net rankšluostėlio neimu į klasę, nes nebėra reikalo, bet krūvis tai nepalengvėjo klasėje, juk einu į 4 lygio klases. Prakaito kiekis tikrai nerodiklis
Labai rekomenduoju klases, kuriose nešokama, o daroma tikra, sunki mankšta. Tada išjudinami visi raumenukai, iškedenami visi riebaliukai Mes naudojam minimumą priedų per tokias klases. Dažniausiai svareliai, kartais metaliniai strypai, kartais kamuoliai. Bet pagrindas yra kilimėlis ir svareliai. Pusė klases dirbama pratimai su svareliais, kita pusė pratimai ant kilimėlio.
Aplamai gerai mankštai nieko gudraus nereikia. Užtenka kilimuko, didelio kamuolio ir poros svarelių
Taure, prie visos sios amunicijos reikia ir NORO SPORTUOT
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 09, 08:09)
Taure, prie visos sios amunicijos reikia ir NORO SPORTUOT
Bet noras neatsiranda iki tol, kol pajauti kažkokį progresą. Po to kaip tik stimulas auga
Man tai jau dabar yra tas noras, nors startas tik pirmadieni. Jau seniai isitikinau, kad sportuodama labai pailsi psichologiskai, dvasiskai o man dabar to labai reikia. O figuros grazinimas, tai dar viena paskata.
Na rytoj zadu uzsirioglinti ant svarstykliu, kazin ka jos man parodys Valgiau, o ne edziau siaip
Kaip tau Taure, be sporto "lomkes" neprasidejo?
Na rytoj zadu uzsirioglinti ant svarstykliu, kazin ka jos man parodys Valgiau, o ne edziau siaip
Na ka, per savaitele -1,2 kg planas "needu" veikia
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 10, 10:52)
na labai dziugu, kad tai veikia tau priklauso
as tai visą savaitę galiu dietintis neest, bet tik kaip ateina savaitgalis viskas nueina velniop...nzn kodel taip.,,
turbūt kad vaziuojam į kaimuką o ten visokių gardumynų saldumynų atsispirti neina
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 09, 14:37)
Man tai jau dabar yra tas noras, nors startas tik pirmadieni. Jau seniai isitikinau, kad sportuodama labai pailsi psichologiskai, dvasiskai o man dabar to labai reikia. O figuros grazinimas, tai dar viena paskata.
Man ne tik lomkės, bet ir panika prasideda. Kažkokia tuštuma jaučiasi. Sekmadienį nepavyko nueiti, teko į svarbų susitikimą žygiuoti.
Atkenčiu ateinančią savaitę pakavimosi, penktadienį persikeliu į naują vietą ir viskas, gana tinginiauti
Šiandien matavausi savo ex rūbus prieš išmesdama. Užsimoviau džinsus, kol daėjau iki mb pasirodyti, nukrito užsegti Vaikai spygavo iš juoko
Geriausias vaizdas užsidėjus ex liemenuką
Papildyta:
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 10, 02:52)
Aš jau ilgai stoviu vietoje, o norėtusi dar 2-3 kg numesti
muniukas27- cia manau visoms tokia beda nutinka, ir man sunku atsispirt, vakar kazkiek daugiau sau leidau bet tai matai man ir per visa savaite tu pagundu n buna, nes dabar tokia situacija, kad pas tevus gyvenu, mama skaniai gamina, o ir pati labai megstu taigi manau sekmadieniais galima kazkiek ir daugiau leist nepergyvenk, imk balioncika
Taure, tai jau geru emociju doze gavai, jauciu nerialus jausmas, kai kelnes senas uzsidedi ir jos nukrenta
As tai kai numetus buvau, man krutine nesumazejo, na tik po ja apimtis, o siaip visi apvalumai issaugomi, matyt genai pas mane tokie
Oj kaip dziaugiuos kad radau sia temele cia paskaitineju ir ne minties nebuna apie apsirijima, o i Taures extremalius pasikeitimus paziurejus tai toki stimula pagaunu.
Beja, Taure, nebemanau, kad tau reikia tuos 2-3 mest, paskui turesi bedu, kad rubu nerasi, reiks vaikisku prekiu parduotuvese ieskot
Taure, tai jau geru emociju doze gavai, jauciu nerialus jausmas, kai kelnes senas uzsidedi ir jos nukrenta
As tai kai numetus buvau, man krutine nesumazejo, na tik po ja apimtis, o siaip visi apvalumai issaugomi, matyt genai pas mane tokie
Oj kaip dziaugiuos kad radau sia temele cia paskaitineju ir ne minties nebuna apie apsirijima, o i Taures extremalius pasikeitimus paziurejus tai toki stimula pagaunu.
Beja, Taure, nebemanau, kad tau reikia tuos 2-3 mest, paskui turesi bedu, kad rubu nerasi, reiks vaikisku prekiu parduotuvese ieskot
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 11, 11:54)
muniukas27- cia manau visoms tokia beda nutinka, ir man sunku atsispirt, vakar kazkiek daugiau sau leidau bet tai matai man ir per visa savaite tu pagundu n buna, nes dabar tokia situacija, kad pas tevus gyvenu, mama skaniai gamina, o ir pati labai megstu taigi manau sekmadieniais galima kazkiek ir daugiau leist nepergyvenk, imk balioncika
ACIŪŪŪŪŪ...dabar balionelius valgysiu
QUOTE(Taurė @ 2010 01 07, 07:12)
Sėkmės, lauksiu rezultatų
Vasarį bus metai kaip visa tai pradėjau.
Štai nuotraukėlė mano dabartinė, įdedu trumpam
Mano storos fotkė yra 2 temos psl.
Vasarį bus metai kaip visa tai pradėjau.
Štai nuotraukėlė mano dabartinė, įdedu trumpam
Mano storos fotkė yra 2 temos psl.
oioioioi koks lieknumas ir tau taip tinka ech... kad man taip.... šaunuole, Taure, pasiekusi tokių rezultatų paprasčiausiu būdu - taip ir toliau