Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(Arletė @ 2009 12 23, 05:53)
1. o gal turi patarimų kaip nugalėti valgyma kaip kyla nerimas ,liūdesys na tada nusiraminu valgydam  ?
2. Kaip su skysčiais? Ar daug vandens geri ? arbatų ? kokių ?kavos?

Net nežinau, nes niekad neskandinau liūdesio lėkštėje unsure.gif Gal geriau pasportuoti eik kai liūdna. Prasiblaškysi, užsimirši ir nauda tuo pačiu.

Geriu daug visko. Arbata, kava, vanduo, vanduo maišytas su sultim. Tiesa, pienukas gerai alkį malšina, pvz prieš miegą smile.gif
Atsakyti
Labai suzavejo mane jusu istorija, na ka as bandau kazka pasiekti thumbup.gif tikiuosi geru rezultatu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikavaida: 05 sausio 2010 - 20:31
Na perskaičius šitą temelę susidariau nuomonę, kad autorė "sportą aria juodai:....jei 5treniruotes per sav tai jau yra žiauruma....3 po 1val pats tas...bet čia perskaičius susidare nuomonė, kad svori taip sėkmingai ir meti vien del sporto + aisku porcijų mazinimas. Bet kas bus kai atsibos sportas??? g.gif kg min. 10į viršų..iš patirties zinau...labai faina ir pavydziu tau, jei tu eini į sportą kaip į sventę, nes man taip nėra...sportas - lazas...tik zinai kad reikia kad privalai tą valandą atidirbti...toks sportas manau rezultatų duoda 0. schmoll.gif
tad koks lieknėjimo receptas be sporto??? a va mazint porcijas ir nevalgyt pio 18val...bet tai tikrai nenumesi 10-15kg. Todėl kaip bebūtų liūdna sporto reikia, tik mano nuomonė jo turi būti su saiku, nes abejoju ar priprates organizmas prie tokio krūvio dar meta kg g.gif nors jei tu sakai, kad neisikirtus į vienos rūšies sporto šaka tai gal ir meti svori, nes jei sportuosi tuo pat krūviu tą pačią sporto šaka rezultatai bus 0, ta patvirtino ir mano aerobikos trenere. Reikia duoti organizmui ir kitokio šoko tada kg laaabai lengvai kris.
Sekmės tau sportukį ir tikiuosi jis tau niekada neatsibos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muniukas27 @ 2010 01 06, 14:16)
Na perskaičius šitą temelę susidariau nuomonę, kad autorė "sportą aria juodai:....jei 5treniruotes per sav tai jau yra žiauruma....3 po 1val pats tas...bet čia perskaičius susidare nuomonė, kad svori taip sėkmingai ir meti vien del sporto + aisku porcijų mazinimas. Bet kas bus kai atsibos sportas??? g.gif kg min. 10į viršų..iš patirties zinau...labai faina ir pavydziu tau, jei tu eini į sportą kaip į sventę, nes man taip nėra...sportas - lazas...tik zinai kad reikia kad privalai tą valandą atidirbti...toks sportas manau rezultatų duoda 0. schmoll.gif 
tad koks lieknėjimo receptas be sporto??? a va mazint porcijas ir nevalgyt pio 18val...bet tai tikrai nenumesi 10-15kg. Todėl kaip bebūtų liūdna sporto reikia, tik mano nuomonė jo turi būti su saiku, nes abejoju ar priprates organizmas prie tokio krūvio dar meta kg  g.gif nors jei tu sakai, kad neisikirtus į vienos rūšies sporto šaka tai gal ir meti svori, nes jei sportuosi tuo pat krūviu tą pačią sporto šaka rezultatai bus 0, ta patvirtino ir mano aerobikos trenere. Reikia duoti organizmui ir kitokio šoko tada kg laaabai lengvai kris.
Sekmės tau sportukį ir tikiuosi jis tau niekada neatsibos  4u.gif

Gerai sake jusu aerobikos trenere, prie to pacio kruvio organizmas greitai pripranta, butent todel as meciau aerobika ir einu i treniruoklius 4u.gif O kas del valgymo, tiek nevalgymas vakarais, tiek porciju mazinimas pades numesti svori ir paskui negris, nes organizmas pripras nenori valgyti vakarais bei pasisotins mazesne porcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2010 01 05, 13:31)
Labai suzavejo mane jusu istorija, na ka as bandau kazka pasiekti  thumbup.gif   tikiuosi geru rezultatu  blush2.gif

Sėkmės, lauksiu rezultatų 4u.gif

QUOTE(muniukas27 @ 2010 01 06, 07:16)
tad koks lieknėjimo receptas be sporto??? a va mazint porcijas ir nevalgyt pio 18val...bet tai tikrai nenumesi 10-15kg. Todėl kaip bebūtų liūdna sporto reikia, tik mano nuomonė jo turi būti su saiku, nes abejoju ar priprates organizmas prie tokio krūvio dar meta kg  g.gif nors jei tu sakai, kad neisikirtus į vienos rūšies sporto šaka tai gal ir meti svori, nes jei sportuosi tuo pat krūviu tą pačią sporto šaka rezultatai bus 0, ta patvirtino ir mano aerobikos trenere. Reikia duoti organizmui ir kitokio šoko tada kg laaabai lengvai kris.
Sekmės tau sportukį ir tikiuosi jis tau niekada neatsibos  4u.gif

Vasarį bus metai kaip visa tai pradėjau.
Šiuo metu svoris stabilus jau porą mėnesių (57-59kg, šiuo momentu 58kg ). Paskutinius 2 mėnesius lankausi labai nereguliariai, nes neturiu galimybių kolkas eiti kaip seniau.
Sportas man patinka. Bet mano treniruotės labai įvairios. Į aerobiką išvis seniai neinu. Lankau šokius 1-2 kart per savaitę, po jų būtinai padarau sunkių pratimų ( pilvo presui, kojoms, užpakaliui, rankoms), total body workout 2 kartai per savaitę. Palaikyti stabiliam svoriui to pakanka. Per šventes truputuką padauginau bandelių visokių, tai užsimetė kilogramas, bet jau ir nutirpo 4u.gif
Šokas organizmui būtinas. Kai sportavau labai daug, pastoviai sunkinau krūvį. Dabar taip nebeariu, bet kai tik pajaučiu, kad jau sunkiau darosi padaryti kažką, tada vėl padirbėju. Žodžiu neturiu jokių taisyklių. Elgiuosi taip, kaip jaučiu, kad reikia.
Ir pavalgau per balius vakare, bet po balių vėl viskas grįžta į savas vėžias 4u.gif
Buvo užėjęs žiaurus noras šokolado. Kaip tik vakaras, aš negaliu nesuvalgyti šokolado. Ir valgiau, nekankinau savęs. Prisivalgiau, praėjo noras thumbup.gif

O ariau kaip arklys pirmus 6 mėnesius tam, kad nusimesti tuos nelemtus 25 kg. Neariant tai būtų neįmanoma. Bet man ir smagu būti stipriai, turėti gražius raumenukus ir šiaip jaustis sveikai ir išvermingai. Užsigrūdinau aš taip.

Štai nuotraukėlė mano dabartinė 4u.gif

user posted image

Mano storos fotkė yra 2 temos psl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 01 07, 07:12)
Štai nuotraukėlė mano dabartinė, įdedu trumpam  4u.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Na ziurint i fotkes ka galiu pasakyti...tiesiog super thumbup.gif labai pavydziu tau, kad megsti sportuoti..o va man uzplaukia tarpais.. doh.gif nieko kito tau nereikia tik medalio 4u.gif tokių rezultatų pasiekti sugeba ne visi, tikrai 4u.gif
net pavydziu blush2.gif o kad man nors 8numetus ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na perskaiciau istorija ir kaip daugelis is jusu labai susizavejau. bigsmile.gif tiesiog super, va ka reiskia uzsibrezto tikslo siekimas, o svarbiausia, kad tai ne trumpalaikis efektas, o jau tapes gyvenimo budu.
Taigi papasakosiu ir as apie save, pati dabar ketinu keisti gyvenima, padaryti ji grazesni, sveikesni, malonesni ir visoki kitoki -esni smile.gif

Taigi po kaledu uzlipau ant svarstykliu ir ka gi REKORDAS 74,2 kg.(ugis 172) Na nepuoliau verkti ir isterikuoti, tiesiog suvokiau, kad toliau gyventi sitaip negalima, juk kenkiu paciai sau, o save myleti reikia, ir ne lepinti save riebiais pyragais, picomis ir pan... Nenoriu as laikytis jokios dietos, nes jos tik trumpalaikis efektas, taigi pradejau nuo to, kad kolkas tiesiog maziau valgau, neuzkandziauju. ir stai jau 70,9 kg. skaicius vis dar baisus, bet juk einu i minusa blush2.gif nuo pirmadienio eisiu i sporto kluba, o ten jau visas neigiamas emocijas liesiu ant kardio treniruokliu, o ne sededama prie teliko su kokiais saldainiais.
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 07, 15:39)
Sveikos smile.gif
Na perskaiciau istorija ir kaip daugelis is jusu labai susizavejau. bigsmile.gif tiesiog super, va ka reiskia uzsibrezto tikslo siekimas, o svarbiausia, kad tai ne trumpalaikis efektas, o jau tapes gyvenimo budu.
Taigi papasakosiu ir as apie save, pati dabar ketinu keisti gyvenima, padaryti ji grazesni, sveikesni, malonesni ir visoki kitoki -esni smile.gif

Taigi po kaledu uzlipau ant svarstykliu ir ka gi REKORDAS 74,2 kg.(ugis 172) Na nepuoliau verkti ir isterikuoti, tiesiog suvokiau, kad toliau gyventi sitaip negalima, juk kenkiu paciai sau, o save myleti reikia, ir ne lepinti save riebiais pyragais, picomis ir pan... Nenoriu as laikytis jokios dietos, nes jos tik trumpalaikis efektas, taigi pradejau nuo to, kad kolkas tiesiog maziau valgau, neuzkandziauju. ir stai jau 70,9 kg. skaicius vis dar baisus, bet juk einu i minusa blush2.gif nuo pirmadienio eisiu i sporto kluba, o ten jau visas neigiamas emocijas liesiu ant kardio treniruokliu, o ne sededama prie teliko su kokiais saldainiais.

Malačius thumbup.gif Pasirinkai patį paprasčiausią būdą smile.gif

Aš kadangi sportuoti ir toliau negaliu tiek kiek norėčiau kolkas, tai maistuką liesesnį renkuosi dėl viso pikto ( dažniau žuvis, jokių miltų, bulvių, nieko saldaus).
Kitą savaitę kraustysimės, tai mb praleidžia visus vakarus naujoje vietoje, tvarkosi truputuką. Lauke žiaurūs šalčiai, tai būt peršalta tempti vaikus naktį į klubą ir atgal, nes aš nevairuoju, reikia autobusu verysad.gif Jei ne namo remontas, tai mes su dukrom nulekiam i sportą, o mb pasiima mus apie 8 vakare, arba aplamai viena sulakstau ten ir atgal. O dabar autobuso laukti šaltyje su vaikais 30 minučių nieko gero. Graužiuosi labai sėdėdama vakarais namie vietoje sporto, sąžinė mane sugrauš negyvai doh.gif Greičiau persikelti ir grįžti į senas vėžias.
Ir dar pastebėjau. Kai tik nustojau daug sportuoti, nukrito ūpas dirbti. Atrodo namie daugiau būnu, juk kaip tik turėčiau daugiau padaryti, o čia atvirkščiai ...

Žodžiu aš liūdesio apimta, nes susivėlė mano visas rėžimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 01 08, 01:02)
Malačius  thumbup.gif  Pasirinkai patį paprasčiausią būdą  smile.gif

Aš kadangi sportuoti ir toliau negaliu tiek kiek norėčiau kolkas, tai maistuką liesesnį renkuosi dėl viso pikto ( dažniau žuvis, jokių miltų, bulvių, nieko saldaus).
Kitą savaitę kraustysimės, tai mb praleidžia visus vakarus naujoje vietoje, tvarkosi truputuką. Lauke žiaurūs šalčiai, tai būt peršalta tempti vaikus naktį į klubą ir atgal, nes aš nevairuoju, reikia autobusu  verysad.gif  Jei ne namo remontas, tai mes su dukrom nulekiam i sportą, o mb pasiima mus apie 8 vakare, arba aplamai viena sulakstau ten ir atgal. O dabar autobuso laukti šaltyje su vaikais 30 minučių nieko gero. Graužiuosi labai sėdėdama vakarais namie vietoje sporto, sąžinė mane sugrauš negyvai  doh.gif  Greičiau persikelti ir grįžti į senas vėžias.
Ir dar pastebėjau. Kai tik nustojau daug sportuoti, nukrito ūpas dirbti. Atrodo namie daugiau būnu, juk kaip tik turėčiau daugiau padaryti, o čia atvirkščiai ...

Žodžiu aš liūdesio apimta, nes susivėlė mano visas rėžimas unsure.gif

Taure, o tu paziurek i visa sita reikala is kitos prizmes puses,persikelsi i naujaja vieta, ar gali isivaizduot, kiek visuokiu pritupimu, nuejimu ir pan pratimu padarysi, kol viska sudeliosi i vietas biggrin.gif
as tai masiniuko irgi neturiu, bet kai pagalvoju, kad dabar per sniegus su kablukais reikia klampoti, tai irgi visai nieko, pareini visa nusilusi ax.gif
Siaip tas mano poziuris i toki lengviausia ir paprasciausia buda susiformavo daug skaitant populiariosios psichologijos blush2.gif is kiekvienos knygos pritaikai kazka sau. Seniau buvau dietu ase ir prie ko tai priveda prie 74 kg, visi efektai buna trumpalaikiai, na kiek ilgai gali traukti suvartodamas ten po 700 cal. menesi, na gerai du, bet ne ilgiau, o po to jau atsigriebi.
Vakar ir as sau leidau perdaug, su broliu privalgem sausu vafliuku, nors jie ten be jokiu pertepimu ir pan, bet varge, varksas mano skrandukas, gurge, urzge, pyko ant manes. doh.gif MIELOSIOS, MYLEKIME SAVE. Na pagalvokim, pacios vakarop jau gryztame po darbu, mokslu pavargusios ir norime tik kojas istiesti, o tai kodel turime versti pvz savo skrandi dirbti dviem etatais mirksiukas.gif
Kaip rase Allen Carr: " Nedarykime meskos paslaugos".
Grazios dienos JUMS. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(muniukas27 @ 2010 01 07, 10:21)
Na ziurint i fotkes ka galiu pasakyti...tiesiog super  thumbup.gif  labai pavydziu tau, kad megsti sportuoti..o va man uzplaukia tarpais.. doh.gif nieko kito tau nereikia tik medalio  4u.gif  tokių rezultatų pasiekti sugeba ne visi, tikrai  4u.gif
net pavydziu  blush2.gif o kad man nors 8numetus  ax.gif

Muminuk, na tai ka pradedam abi mylet sporta. As pamenu, kai sportavau tai zinok super jauciausi, pripratus buvau ir jei nenueidavau, kaip kelmas jausdavausi doh.gif (deja del sveikatos bedu teko sporto atsisakyt) bet dabar esu vel pasirengusi gryzti i sale po biskuti... Zinok jau 5adienis, vadinasi greit ir 1adienis lotuliukas.gif tai galim abi pradet i sporto sale zygiuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 01 08, 11:34)
Taure, o tu paziurek i visa sita reikala is kitos prizmes puses,persikelsi i naujaja vieta, ar gali isivaizduot, kiek visuokiu pritupimu, nuejimu ir pan pratimu padarysi, kol viska sudeliosi i vietas  biggrin.gif
as tai masiniuko irgi neturiu, bet kai pagalvoju, kad dabar per sniegus su kablukais reikia klampoti, tai irgi visai nieko, pareini visa nusilusi  ax.gif
Siaip tas mano poziuris i toki lengviausia ir paprasciausia buda susiformavo daug skaitant populiariosios psichologijos  blush2.gif is kiekvienos knygos pritaikai kazka sau. Seniau buvau dietu ase ir prie ko tai priveda prie 74 kg, visi efektai buna trumpalaikiai, na kiek ilgai gali traukti suvartodamas ten po 700 cal. menesi, na gerai du, bet ne ilgiau, o po to jau atsigriebi.
Vakar ir as sau leidau perdaug, su broliu privalgem sausu vafliuku, nors jie ten be jokiu pertepimu ir pan, bet varge, varksas mano skrandukas, gurge, urzge, pyko ant manes.  doh.gif MIELOSIOS, MYLEKIME SAVE. Na pagalvokim, pacios vakarop jau gryztame po darbu, mokslu pavargusios ir norime tik kojas istiesti, o tai kodel turime versti pvz savo skrandi dirbti dviem etatais  mirksiukas.gif
Kaip rase Allen Carr: " Nedarykime meskos paslaugos".
Grazios dienos JUMS.  4u.gif
Papildyta:
Muminuk, na tai ka pradedam abi mylet sporta. As pamenu, kai sportavau tai zinok super jauciausi, pripratus buvau ir jei nenueidavau, kaip kelmas jausdavausi  doh.gif (deja del sveikatos bedu teko sporto atsisakyt) bet dabar esu vel pasirengusi gryzti i sale po biskuti... Zinok jau 5adienis, vadinasi greit ir 1adienis  lotuliukas.gif tai galim abi pradet i sporto sale zygiuot bigsmile.gif

Na zinok,nzn... g.gif pirma, tai as jei sportuosiu tai aerobika, nes klube as net nesuprakaituoju..tad manau naudos 0, o aerobika mano vadinasi "teo box" ten ir su rankom daug dirbam..bet kas ir svarbiausia kad man jau atsibodo tie patys pratimai ir judesiai doh.gif galvoju gal tą kvepavimo sportą pabandyt...nu iki pirmadienio apsigalvosiu ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muniukas27 @ 2010 01 08, 10:43)
Na zinok,nzn... g.gif  pirma, tai as jei sportuosiu tai aerobika, nes klube as net nesuprakaituoju..tad manau naudos 0, o aerobika mano vadinasi "teo box" ten ir su rankom daug dirbam..bet kas ir svarbiausia kad man jau atsibodo tie patys pratimai ir judesiai doh.gif  galvoju gal tą kvepavimo sportą pabandyt...nu iki pirmadienio apsigalvosiu ok  mirksiukas.gif

Ko gero blogas treneris, jei ant treniruokliu neleidzia suprakaituoti net smile.gif Plius treniruokliuose kaitaliojami pratimai, keiciami svoriai, todel nauda tikrai yra, net jei ir nesuprakaituojat mirksiukas.gif
Atsakyti