QUOTE(Taurė @ 2010 01 08, 01:02)
Malačius
Pasirinkai patį paprasčiausią būdą
Aš kadangi sportuoti ir toliau negaliu tiek kiek norėčiau kolkas, tai maistuką liesesnį renkuosi dėl viso pikto ( dažniau žuvis, jokių miltų, bulvių, nieko saldaus).
Kitą savaitę kraustysimės, tai mb praleidžia visus vakarus naujoje vietoje, tvarkosi truputuką. Lauke žiaurūs šalčiai, tai būt peršalta tempti vaikus naktį į klubą ir atgal, nes aš nevairuoju, reikia autobusu
Jei ne namo remontas, tai mes su dukrom nulekiam i sportą, o mb pasiima mus apie 8 vakare, arba aplamai viena sulakstau ten ir atgal. O dabar autobuso laukti šaltyje su vaikais 30 minučių nieko gero. Graužiuosi labai sėdėdama vakarais namie vietoje sporto, sąžinė mane sugrauš negyvai
Greičiau persikelti ir grįžti į senas vėžias.
Ir dar pastebėjau. Kai tik nustojau daug sportuoti, nukrito ūpas dirbti. Atrodo namie daugiau būnu, juk kaip tik turėčiau daugiau padaryti, o čia atvirkščiai ...
Žodžiu aš liūdesio apimta, nes susivėlė mano visas rėžimas
Taure, o tu paziurek i visa sita reikala is kitos prizmes puses,persikelsi i naujaja vieta, ar gali isivaizduot, kiek visuokiu pritupimu, nuejimu ir pan pratimu padarysi, kol viska sudeliosi i vietas
as tai masiniuko irgi neturiu, bet kai pagalvoju, kad dabar per sniegus su kablukais reikia klampoti, tai irgi visai nieko, pareini visa nusilusi
Siaip tas mano poziuris i toki lengviausia ir paprasciausia buda susiformavo daug skaitant populiariosios psichologijos
is kiekvienos knygos pritaikai kazka sau. Seniau buvau dietu ase ir prie ko tai priveda prie 74 kg, visi efektai buna trumpalaikiai, na kiek ilgai gali traukti suvartodamas ten po 700 cal. menesi, na gerai du, bet ne ilgiau, o po to jau atsigriebi.
Vakar ir as sau leidau perdaug, su broliu privalgem sausu vafliuku, nors jie ten be jokiu pertepimu ir pan, bet varge, varksas mano skrandukas, gurge, urzge, pyko ant manes.
MIELOSIOS, MYLEKIME SAVE. Na pagalvokim, pacios vakarop jau gryztame po darbu, mokslu pavargusios ir norime tik kojas istiesti, o tai kodel turime versti pvz savo skrandi dirbti dviem etatais
Kaip rase Allen Carr: " Nedarykime meskos paslaugos".
Grazios dienos JUMS.
Papildyta:
QUOTE(muniukas27 @ 2010 01 07, 10:21)
Na ziurint i fotkes ka galiu pasakyti...tiesiog super
labai pavydziu tau, kad megsti sportuoti..o va man uzplaukia tarpais..
nieko kito tau nereikia tik medalio
tokių rezultatų pasiekti sugeba ne visi, tikrai
net pavydziu
o kad man nors 8numetus
Muminuk, na tai ka pradedam abi mylet sporta. As pamenu, kai sportavau tai zinok super jauciausi, pripratus buvau ir jei nenueidavau, kaip kelmas jausdavausi
(deja del sveikatos bedu teko sporto atsisakyt) bet dabar esu vel pasirengusi gryzti i sale po biskuti... Zinok jau 5adienis, vadinasi greit ir 1adienis
tai galim abi pradet i sporto sale zygiuot