dar norejau paklausti ar kas darote iskrovos diena karta per savaite, bent man treneris patare, tipo gerti vandeni valgyti vaisius ir darzoves, bet po to ikrovos praktiskai nieks nenukrenta itariu perdaug suvalgau
QUOTE(Taurė @ 2011 12 17, 10:14)
Daugiau kiaulienos nevalgysiu nė už ką
O tau nebuvo taip, kad tiek laiko nevalgius kiaulienos, jos skonis toks kaip sh...? Nes as pati jau pora metu jos nevalgau, bet keleta kartu bandziau ragaut, nu tokia slykstyne... Kaip zarnu skonio.... Feeee.....
QUOTE(zydrune85 @ 2011 12 17, 03:40)
Taure, labai jums aciu , jusu istorija mano gyvenime padejo labai dideli taska. Jau gera savaite kai nevalgau po 18 val, sumazinau porcijas, pradejau daryti atsilenkimus, minu treniruokli(kuris iki siol buvo kaip rubu kabykla). Siandien vaziuosiu nusipirksiu svarstykles, kuriu gyvenime neturejau . Kai pasidaro sunku, ateinu ir paskaitau jusu istorija, vel is naujo pasikraunu ir valios atsiranda daugiau . Kai norisi uzkandziauti atsigeriu 2 stiklines vandens ir noras praeina greitai. Po dvieju vaiku lb save apleidau. Dar karta aciu jums Taure . Mano tikslas irgi numesti apie 25 kg, jei ne daugiau
Nėr už ką, kad ti padėtų
QUOTE(evuxiene @ 2011 12 17, 13:31)
dar norejau paklausti ar kas darote iskrovos diena karta per savaite, bent man treneris patare, tipo gerti vandeni valgyti vaisius ir darzoves, bet po to ikrovos praktiskai nieks nenukrenta itariu perdaug suvalgau
Man natūraliai išeina bent viena diena kai beveik nieko nevalgau. Stresuojant nevalgau, o darbe streso per akis Specialių iškrovos dienų nedarydavau.
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 17, 16:10)
O tau nebuvo taip, kad tiek laiko nevalgius kiaulienos, jos skonis toks kaip sh...? Nes as pati jau pora metu jos nevalgau, bet keleta kartu bandziau ragaut, nu tokia slykstyne... Kaip zarnu skonio.... Feeee.....
Būna. Tąso nuo žalios kiaulienos ir jautienos kvapo. O jei dar virti tokią mėsą puode pradėtų, išvis neišlaikyčiau.
Jautieną valgau tik keptą ant griliaus steiką, bet pati jautienos neliečiu rankom ir neturiu jokių reikalų su žalia.
Kiaulienos seniai labai negaminu namie. Restorane labai retai pavalgydavome jauno paršiuko šonkaulių. Mes čia su mb pradėjom labai gaminti greitpuodžiuse maistą. nusižiūrėjom youtube receptą. Pagamino jis tuos šonkaulius. Skanu buvo, nu bet taip sunku po to ir kas keisčiausia ... Skaniai pavalgėm, bet po to ir savijauta šuniška ir pykino prisiminus
Aš visgi mėgėja žuvies ir paukštienos Kitą savaitę planuoji misti vien žuvimi ir kitomis jūros gėrybėmis. Labai dažnai savaitę, ar daugiau mėsos neragauju. Po to vėl valgau. Visaip gaunasi, bet geriausia jaučiuosi misdama žuvimi, kruopomis ir daržovėmis.
Dabar labai gaminu greipuodžiuose. Taip patiko ir labai skanu, o svarbiausiai juodai greitai. Buvom persimetę beveik kasdien užsisakinėti maistą, nes darbo metu neturėjau kada gaminti visiškai. Aišku dažnai valgant restoraninį maistą svoris šokteli. Radau išeitį su greitpuodžiais. Net dienotvarkė pasikeitė, laiko knygai paskaityti radau, ne tik gaminti
Seniau vaikai pareina iš mokyklų, alkani, zyzia, aš tik tada pradedu panikuoti kuo čia pamaitinti. Dabar vaikai nespėja pareiti, mama jau dviejų kursų pietus ant stalo krauna
Mergytės, kas neturite laiko sveikai maitintis, pradėkite gaminti greitpuodyje. Paprasta daržovių su vištiena sriuba išverda per 6-10 minučių. Pupelių sriuba per 20 Antri patiekalai irgi labai greit.
QUOTE(Taurė @ 2011 12 17, 11:14)
.... Išsikepėm su mb mažo paršiuko šonkaulius. buvo labai skanu, bet abu po to vos gyvi vaikščiojom. Kaip akmenų pilvan prisigrūdom Visa medžiagų apykaitą susivėlė. Dar šiandien pilvas kaip akmuo Jokių kiaulienų daugiau ...
...
Daugiau kiaulienos nevalgysiu nė už ką
...
Daugiau kiaulienos nevalgysiu nė už ką
aha nuo kiaulienos iš ties nieko gero, tik apsunksti ir klaiki savijauta mes irgi su MB kiaulienos jau senokai nebevalgome
o ir apskritai be mėsos galima išgyventi
pamenu, pas MB tėvus viešint suvalgiau orkaitėje keptą vištą ( be jokių odelių ) - tokią buvau labai senai bevalgiusi - niu tada labai skanu buvo... bet vėliau - tiesiog klaikuma... (višta vis bandė lipti į viršų... , burnoje vien riebalų skonis...) mano skrandis tiesiog jau atpratęs nuo riebios keptos mėsos , ir , gavęs dozę tokio maisto, iš karto pradeda streikuoti todėl kada vėl valgysiu taip ruoštą vištieną - vargu ar greitai
štai jūros gėrybės - tikras gėris žuvis - rečiau ant stalo pasirodo. ir tai kuo liesesnė, nes pvz. nuo kokios lašišos- negerai būna - ji man tiesiog per riebi.
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2011 12 18, 09:16)
Mergytės, kas neturite laiko sveikai maitintis, pradėkite gaminti greitpuodyje. Paprasta daržovių su vištiena sriuba išverda per 6-10 minučių. Pupelių sriuba per 20 Antri patiekalai irgi labai greit.
puiki išeitis greitpuodis ir garpuodis
irmulia tai kada isvis tada valgai?
QUOTE(evuxiene @ 2011 12 18, 15:03)
irmulia tai kada isvis tada valgai?
kada valgau?
maitinuosi 5-6 kartus per dieną
pusryčiai : 7-8 val.
priešpiečiai : 10-11 val.
pietūs : 12-13 val.
pavakariai : 16 val.
vakarienė: 18-19 val.
jei turėjai omenyje mėsos valgymo, tai mėsa (dažniausiai virta garuose arba sausai kepta orkaitėje) per savaitę kartais būna vos vieną kartą arba kokius du- max tris (ir tai ne kiekvieną savaitę) ir tai dažniausiai paukštiena
Raudonos mėsos beveik nebevalgau - nebeliko poreikio na, nebent tai būna labai gerai paruoštas steikas - tai tikrai neatsisakau
QUOTE(Taurė @ 2011 12 18, 08:16)
Mergytės, kas neturite laiko sveikai maitintis, pradėkite gaminti greitpuodyje. Paprasta daržovių su vištiena sriuba išverda per 6-10 minučių. Pupelių sriuba per 20 Antri patiekalai irgi labai greit.
Rodyk, koki ten turi
QUOTE(irmulia @ 2011 12 18, 10:11)
o ir apskritai be mėsos galima išgyventi
As anksciau irgi galvojau, kad jau be kiaulienos mirsiu, nes esu "mesine", tiesiog galedavau mesa valgyt kasdien, o dabar zuvi dazniau valgau ar kokius blynelius salotas, net paciai keista
Sureja, matai, man ir seniau nebuvo didelio poreikio kasdien mėsą valgyti pradėjus gyventi su MB, gal kiek daugiau jos atsirado meniukuose ( ruošiant maistą abiems) , o dabar, grįžus į doros mitybos kelią ( o tiksliau pradėjus domėtis maisto derinimo principais) mes abu su MB drąsiai ir be kasdieninių mėsos patiekalų gyvename Visiško fanatiško vegetarizmo tikrai nepropaguojame, bet daržovės meniukuose tikrai karaliauja
QUOTE(irmulia @ 2011 12 19, 11:37)
Sureja, matai, man ir seniau nebuvo didelio poreikio kasdien mėsą valgyti pradėjus gyventi su MB, gal kiek daugiau jos atsirado meniukuose ( ruošiant maistą abiems) , o dabar, grįžus į doros mitybos kelią ( o tiksliau pradėjus domėtis maisto derinimo principais) mes abu su MB drąsiai ir be kasdieninių mėsos patiekalų gyvename Visiško fanatiško vegetarizmo tikrai nepropaguojame, bet daržovės meniukuose tikrai karaliauja
A, na tau kitaip tada, nes as tai buvau gryna mesine Ir visad sakydavau, kad ko ko, bet jau kiaules niekad gyvenime neatsisakysiu, o karbonadus isvis kasdien galedavau valgyt Negaliu pati savim atsistebet
Na o aš tai valgau kiaulieną, nieko man blogo nesidaro, aišku labai nedidelį kiekį (daugiau daržovių). Aš apskritai labai stipriai meniu nepakeičiau, tik kad porcijas sumažinau, na ir vakare stengiuosi lengvesnio maisto daugiau. Gal bulvių mažiau vartoju. Na ir žuvies aš nelabai mėgstu, tai ji retai pas mus
Beje, po kokio baliaus, tai sunkumas jaučiasi, nesinori daug prikišt tada.
Na aš jau praeitą savaitę kelis rytus mačiau skaičius ant svarstyklių, kurie tenkina (54,7-55
0), taigi dabar belieka tik, kad nusistovėtų situacija ir tikslas pasiektas
Už įkvėpimą
Beje, po kokio baliaus, tai sunkumas jaučiasi, nesinori daug prikišt tada.
Na aš jau praeitą savaitę kelis rytus mačiau skaičius ant svarstyklių, kurie tenkina (54,7-55
0), taigi dabar belieka tik, kad nusistovėtų situacija ir tikslas pasiektas
Už įkvėpimą