Šaunuole Taure ,
Tikrai įkvepianti istorija (labai ieškojaus sau įkvepimo, panašu, kad radau ).
Gal gali parašyt, ką valgai pusryčiams ir užkandžiui?
QUOTE(vavava @ 2009 11 10, 04:55)
Taure,
dabar tik perskaičiau tavo istorija - tikrai tokia įkvėpianti
Aš tai norėčiau sverti 68 bet kad svoris niekaip nejuda dabar.. sveriu 80kg - ir tai kilogramas į vieną pusę, tai į kitą...
Bet kai pagalvojus, kai svėriau 95kg .
Gaila, kad pas mane nėra galimybės lankyti sporto klubą
dabar tik perskaičiau tavo istorija - tikrai tokia įkvėpianti
Aš tai norėčiau sverti 68 bet kad svoris niekaip nejuda dabar.. sveriu 80kg - ir tai kilogramas į vieną pusę, tai į kitą...
Bet kai pagalvojus, kai svėriau 95kg .
Gaila, kad pas mane nėra galimybės lankyti sporto klubą
O kodėl negali sportuoti ?
Jei neturi galimybės eiti į klases, pamėgink nusipirkti klasių įrašą. Mačiau būna gerų klasių įrašytų, tik klausimas ar užtektų noro kasdien pagal įrašą sportuoti
Aš namuose turiu didelį kamuolį. Atsisėdu ant jo ir žiūrėdama filmą padarau kelis šimtus atsilenkimų, gėris pilvukui, ir ne tik pilvukui. Nuo atsilenkimų kaklas gražus pasidaro labai.
QUOTE(irmulia @ 2009 11 10, 07:06)
kažkada bandžiau iki 18 val. valgyti, bet labai sunkiai gavosi . O 20 val. kaip tik, nes miegoti einu ~ 24 val. ( lieka 4 val. iki miego viskam suvirškinti)
Papildyta:
Papildyta:
Labai įmanoma, užsiimk kažkuo kitų, nesisuk aplink šaldytuvą. Mal labai padėjo greifruktus valgyti vakarais. Su jais daug darbo, o ir nuslopina alkį gerai. Paskui atsivalgiau, nebegalėjau žiūrėti.
QUOTE(obssesion @ 2009 11 10, 07:14)
As nuo vakar vel susiemiau Kazkada seniai pries gerus 4 metus sveriau apie 82-84kg (ugis 172). Kai pamaciau nuotraukose kaip atrodau susiemiau ir per gera pusemti pavyko pasiekt 70kg labai gerai jauciausi, bet dabar ziuriu svarstykles vel rodo 72-73kg Dabar vel imsiuosi priemoniu pasiekt 63-65kg riba ir tokia islaikyt tikiuosi pavyks
P.S Taure saunuole
P.S Taure saunuole
Neleisk kilti, susiimk
QUOTE(evelinka @ 2009 11 10, 14:38)
Šaunuole Taure ,
Pusryčiams dažniausiai kiaušiniai kepti, arba mažas karštas sumištinukas. Man svarbu, kad būtų labai skanu, tada dūšia laiminga
Dieną beveik neužkandžiauju, nėr laiko net pagalvoti. Jei pasitaiko, tai jogurtas dažniausiai.
Kadangi dirbu naktimis iki minimum 3 nakties, kažkur apie 12 nakties jaučiu alkį. Tada įkertu obuolį, ar 2 obuolius. Mano pietūs būna apie 17 valandą, tai sunkoka kartais dirbant iki 3-4 nakties išverti nevalgius, bet obuoliai pilnai patenkina
Gaila man neišeina nuotraukų įdėti gražiai, galėčiau parodyti pusryčių ir pietų kiekį
Na greifruktus tai labai mėgstu bandysim
o dėl pusryčių ir pietų kiekio foto, tai dėk, būtinai įdėk susigaudysim
o dėl pusryčių ir pietų kiekio foto, tai dėk, būtinai įdėk susigaudysim
Šyrit pramiegojau pusryčius. Vietoje jų suvalgiau bananą su apelsinų sunltim. Užkandžiui vėliau pyrago gabaliukas, kurį pati kepiau.
Pietums vištienos karbonadas, su keptom daržovėm kuriose yra sūrio, bei žirnelių salotos. Skanuu
Ryt treniruotė sunki.
Pietums vištienos karbonadas, su keptom daržovėm kuriose yra sūrio, bei žirnelių salotos. Skanuu
Ryt treniruotė sunki.
Sveikinu!
Labai įkvepianti istorijac Papasakojai ją vyrui, tai tą patį vakarą nulekė į sporto klubą
Aš kol kas negaliu sportuoti, bandau sureguliuoti mitybą. Kaip bebūtų keista, sunkiausia prisiversti pavalgyti. Ta prasme, iš ryto nieko nesinori valgyti, per pietus dar užtenka jėgų vaidinti gražią-lieką ir suvalgau kokių salotų, o jau vakare stogą rauna ir prisikemšu
Aš kol kas negaliu sportuoti, bandau sureguliuoti mitybą. Kaip bebūtų keista, sunkiausia prisiversti pavalgyti. Ta prasme, iš ryto nieko nesinori valgyti, per pietus dar užtenka jėgų vaidinti gražią-lieką ir suvalgau kokių salotų, o jau vakare stogą rauna ir prisikemšu
QUOTE(Katrix @ 2009 11 20, 06:56)
Labai įkvepianti istorijac Papasakojai ją vyrui, tai tą patį vakarą nulekė į sporto klubą
Būtent tokią klaidą ir aš dariau daug metų. Vis tikėjau, kad valgau mažai, juk visą dieną nieko nevalgau, tik vakare užkertu ar dar geriau naktį
Bet realiai reikia valgyti pusryčius skanius, užkandėlį nedidelį vidurdienį, skanius pietus link vakaro, nevėliau nei 18,00. Tada būsi ir soti ir morališkai patenkinta. O kūnas tuo metu spės sunaudoti kalorijas judėjimui, o ne augins lašinukus kai miegosi
Būtinai vakarui turėk mėgstamų vaisių, jie padeda užėjus " visko noriu" momentu
Taure: istorija.As tikiuosi,kad tie kg niekada nesugrys.Nes as irgi buvau numetus 15-20kg bet per 4 metus ataugo+liko kg po gimdymo Bet kaip baigsiu maitinti MP ,vel pradesiu svorio metima.O gal turi minciu-bemaitinant MP kazkaip subalansuoti mityba? Dekoju is karto
QUOTE(zance @ 2009 11 23, 05:49)
Taure: istorija.As tikiuosi,kad tie kg niekada nesugrys.Nes as irgi buvau numetus 15-20kg bet per 4 metus ataugo+liko kg po gimdymo Bet kaip baigsiu maitinti MP ,vel pradesiu svorio metima.O gal turi minciu-bemaitinant MP kazkaip subalansuoti mityba? Dekoju is karto
Nieko gudraus, nepersivalgyti, nevalgyti naktim, ir sportuoti Maitinanti juk niekuo nesiskiria nuo nemaitinančios, tik sportas gal turputį lengvesnis reikalingas
QUOTE(neringusikas @ 2009 11 25, 09:17)
Nu fantastiska.. As ir be proto noriu atsikratyt tu nereikalingu kg , minimum 5, bet iki pilnos laimes noreciau kokiu 15 ale nekrenta tas svoris, nors tu ka .. o dar maitinu, ir kartais bijau , kad pienelis nedingtu ..
QUOTE(neringusikas @ 2009 11 25, 09:33)
Kazi o gali svoris nekristi vien del vakariniu uzkandziavimu? Nes jauciu kad pagal kaloriju kieki tikrai netureciau labai virsyti, ale pagrinde visas maistas buna suvartotas vakarais ... ir svoris stovi vietoj ;(
Būtent dėl vakarinio valgymo ir nekrenta. Mano pricipas paprastas. Viską kas kaloringa suvalgyti nevėliau kaip 17 valanda.
Ir dar pagalvokite, ar gyvenate pakankamai judrų gyvenimo būdą ? Jei laikas leidžiamas daugiau namie prie kompo, tada tikrai reikia sporto. Aš dirbu namie prie kompiiuterio. Tai idealios sąlygos augintis padangas, todėl einu į sporto klubą.