Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

irmulia, gogra, šaunuolės jūs wub.gif
Atsakyti
saunuole Taure.as kazkada irgi buvai stora.per du metus numeciau apie 20 kg, neuzilgo pastojau,nes del savo svorio 17 metu negalejau pastoti.pastojus stengiausi daug irgi neryti,bet kaupesi skyciai,priaugau 18 kg,bet po nestumo labai greitai viskas tirpo,bet paskui truputeli apsileidau ,maziukui dabar beveik 8 men. noriu vasarai buti vel grazi.tai turputi velokai susiemiau,zinau tik viena nebenoriu sverti 90 kg.dabar sveriu 73,manau koki 10 numesti butu pasaka.
Atsakyti
Saunuole Taure! As apakus smile.gif
As kai stengiuosi valgyti mazesnemis porcijomis, tai labai greitai isalkstu ir bunu pikta visa diena. KAip toki dalyka isspresti?
Ir vaisiai man vakarais nepadeda, nes suvalgius tarkim obuoli, po pusvalandzio vel noriu valgyt, gurgia pilvas. Ne taip paprasta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(simapop @ 2011 05 03, 08:52)
Saunuole Taure! As apakus smile.gif
As kai stengiuosi valgyti mazesnemis porcijomis, tai labai greitai isalkstu ir bunu pikta visa diena. KAip toki dalyka isspresti?
Ir vaisiai man vakarais nepadeda, nes suvalgius tarkim obuoli, po pusvalandzio vel noriu valgyt, gurgia pilvas. Ne taip paprasta  smile.gif

Sunku iš pradžių. Reikia prisiversti ištverti kažkurį laiką. Po to kai pradeda matytis rezultatai jau ir versti savęs nebereikia, o dar po kurio laiko jau savaime viskas vyksta.
Pačioje pradžioje, kai skrandis būdavo kaip maišas, apgaudavau kokteiliais kur suteikia sotumo jausmą, bet turi tik 200 kalorijų. Arba kai baisiai norėjosi persivalgyti, susimesdavau kelis apelsinus ar bananus. Po to praeina įprotis persivalgyti, tik reikia pralaukti sunkiausią laiką.
Pietų likučius slėpkite į šaldytuvą kai tik baigiasi pietūs. Nebus noro nugriebti kažką praeinant pro šalį.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif Senokai čia pas jus buvau, vis kitur sukinėjuos...Sėkmės visoms lieknėjant ir laimingėjant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ŠAUNUOLĖS!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Kokios šaunuolės! Smagu girdėti tokias istorijas. :-)
Atsakyti
As tai didvyriska svorio metimo istorija pasigirti negaliu,nes buvau priaugus vos kelis 5 papildomus kg.bet jeigu kam pades,tai man labai gelbejo nevalgymas po 18val.Iki tol niekas nepadejo,nei sportas(po jo budavo zveriskas apetitas),nei baltymu dieta ir t.t.O jei kas susigundys badavimais,tai isvis nesamone,nes jeigu prakentedavau visa diena,tai vakare uz visa diena pavalgydavau. lotuliukas.gif Kol persilauziau vakarais nebevalgyt,tai teko pasikankinti koki menesiuka,bet paskui pripratau,tai tapo iprociu ir...pradejo kristi tiek kg.,o dabar jau ir vakarais pavalgau kartais,bet taip labai su saiku ir nieko tokio,nes kg nebedaugeja.Tai tokia kukli mano istorija.Gal kam pades. mirksiukas.gif O siaip tai visu organizmai skirtingi,reikia bandyti viska,kas labiausiai tinka butent tau.Sekmes buti lieknoms ir grazioms!Jau vien tai,kad stengiates yra labai daug. 4u.gif
Atsakyti
Taure, ačiū už tavo papasakotą sėkmingą svorio metimo istoriją, tikiuosi, kad tavo patarimai ir man padės numesti antsvorį. smile.gif

Šį mėnesį pradėjau lankytis sporto klube ir net nustebau, kad man patinka sportuoti. fitness3.gif fitness4.gif Deja, nevisada galiu mažylę MB palikti, kitaip važiuočiau į sporto klubą kasdien. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 18 birželio 2011 - 14:18
QUOTE(Taurė @ 2010 09 05, 02:07)
...
Gaila neįmanoma nupasakoti kaip daryti atsilenkimus stovint ant kojų. Tada dirba ir šlaunys ir presas, žodžiu visas raumenš žiedas aplink stuburą  unsure.gif

Tauryt, gal yra koks filmukas kur tai pavaizduota? 4u.gif

esu labai patenkinta savo rezultatais - pasiektais ne taip jau lengvai, bet pasiektais thumbup.gif lašinukų beveik nebelikę - tik mažas kalniukas ant pilvo , šonai beveik sudoroti biggrin.gif toliau dailinu šlaunis ir užpakaliuko formą bigsmile.gif
mityba beveik susireguliavo : sveikas maistas, daug daržovių, mėsa: retai , bet gera thumbup.gif vaisiai, vanduo ir retkarčiais pasilepinimais netokiais sveikais maistais - kartais prie jų patraukia, bet kuo toliua tuo mažiau jų norisi bigsmile.gif

Ir visai pradžiai dar kartą dėkoju Taurei už jos puikią istoriją thumbup.gif
Atsakyti
galima ir be sporto suleknieti pati numeciau 10kg
Atsakyti
QUOTE(sirdute2 @ 2011 06 26, 16:14)
galima ir be sporto suleknieti  pati numeciau 10kg

viskas galima, tik koks bus vaizdas, a? tongue.gif sportas kūnui suteikia formą ir stangrumą mirksiukas.gif o būti kūdai, bet sudribusiais raumenimis ir /ar kabančiomis odomis - nei čia labai gražu , nei estetiška, nei seksualu cool.gif

taip, kad sportas valdo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti