Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(Taurė @ 2011 03 17, 21:12)
pusryčiai 8-11 ryto, priklauso kaip atsikeliu ir ar aplamai nusiteikus pusryčiauti., Dažnai užtenka jogurto ar banano ryte.

Užkandis lengvas, pvz vaisius, ar mažas sumušiakas apie 12-13 dienos.

Pietūs 15-17 valandą.

Kadangi dirbu iki paryčių, tai naktį pažiaumoju vaisių.

Valgyti reikia tik tiek, kad jaustumeisi soti, bet nejaustum tempimo skrandyje  4u.gif

Man tai labai jau čia mažai atrodo blink.gif Mano organizmas dar reikalauja daugiau...

Mano pusryčiai 8-9 val. dažniausiai grudėtos varskės indelis arba sumuštinukas su namine duona. Savaitgaliais kiaušinukas su riekele skrudintos bulkos.
Pietūs apie 12 val - mesyte su darzovėm ar salotom, savaitgaliais žuvis arba sriubos lėkštė
Vakarienė pas mane jau gaunasi dažniausiai po 18 val, nes nespėju kitaip grįžti iš darbo, tai dažniausiai apie 18:30, bet jau kazkas lengvesnio - tik salotos, arba vaisių salotos su jogurtu.
Dar tarpuose po obuolį ar bananą dažniausiai suvalgau, bet nevisada, jeigu tik norisi.

Bet vakare tai dar žiauriai norisi - kenčiu lotuliukas.gif Svoris kol kas sustojo, bet džiaugiuosi, kad bent jau laikosi toks pat - apie 60 kg. Matau, kad mažoka sporto, taigi laukiu, kol truputį balas sutrauks, bėgsiu palakstyt.

O Taurei dar prie visos šios sveikos gyvensenos reiktų cizas išmesti cool.gif
Atsakyti
Saunus pavizdys 4u.gif
Atsakyti
man bėda su vakariniu maistu... doh.gif
per pietus dažniausiai nebūna galimybės normaliai pavalgyti.. (kartais sriubos lėkštė, kartais koks sumuštinis, o kartais sauja riešutų doh.gif ).. namo grįžtu dažniausiai vėlai (apie 19, 20h, retai - 18h) tad normalu, kad valgyti norisi..ir tenka doh.gif miegoti tenka eiti vėlai..
bet dedu viltis į vasarą thumbup.gif turėčiau turėt normalesnį dienos rėžimą (darbo atžvilgiu) ir vėl sportuot galėsiu 4u.gif gal pavyks... unsure.gif

o istorija labai super bigsmile.gif gaila, kad ne LT doh.gif tai ir aš norėčiau geros trenerės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2011 03 18, 01:40)
Man tai labai jau čia mažai atrodo  blink.gif Mano organizmas dar reikalauja daugiau...

Mano pusryčiai 8-9 val. dažniausiai grudėtos varskės indelis arba sumuštinukas su namine duona. Savaitgaliais kiaušinukas su riekele skrudintos bulkos.
Pietūs apie 12 val - mesyte su darzovėm ar salotom, savaitgaliais žuvis arba sriubos lėkštė
Vakarienė pas mane jau gaunasi dažniausiai po 18 val, nes nespėju kitaip grįžti iš darbo, tai dažniausiai apie 18:30, bet jau kazkas lengvesnio - tik salotos, arba vaisių salotos su jogurtu.
Dar tarpuose po obuolį ar bananą dažniausiai suvalgau, bet nevisada, jeigu tik norisi.

Bet vakare tai dar žiauriai norisi - kenčiu lotuliukas.gif Svoris kol kas sustojo, bet džiaugiuosi, kad bent jau laikosi toks pat - apie 60 kg. Matau, kad mažoka sporto, taigi laukiu, kol truputį balas sutrauks, bėgsiu palakstyt.

Kolkas deja nepavyksta mesti cizu unsure.gif
Valgyti normaliai, nemažai, tik reikia priprasti.
Aš irgi mažai sportuoju kolkas. Šiandien paskutinis pasislidinėjimas ir jau reikės pradėti rimtai eiti i s klubą.

QUOTE(saulyteee @ 2011 03 19, 15:14)
man bėda su vakariniu maistu... doh.gif 
per pietus dažniausiai nebūna galimybės normaliai pavalgyti.. (kartais sriubos lėkštė, kartais koks sumuštinis, o kartais sauja riešutų doh.gif ).. namo grįžtu dažniausiai vėlai (apie 19, 20h, retai - 18h) tad normalu, kad valgyti norisi..ir tenka doh.gif  miegoti tenka eiti vėlai..
bet dedu viltis į vasarą thumbup.gif  turėčiau turėt normalesnį dienos rėžimą (darbo atžvilgiu) ir vėl sportuot galėsiu  4u.gif  gal pavyks... unsure.gif 

o istorija labai super bigsmile.gif  gaila, kad ne LT  doh.gif  tai ir aš norėčiau geros trenerės bigsmile.gif

Trenerę ir LT galima susirasti. Aš tai stebėjau kaip jos dirba su kitom panom, taip lengviau išsirinkti. Maniškė buvo popiliariausia ir kaip personali ir klasės jos sausakimšos. Tik brangus malonumas, bet iš pradžių daug ko atsisakiau, kad tik galėčiau su ja užsiiminėti, o dabar kaina gerokai mažesnė, nes užsiimu namuose ir šiaip seniai sportuoju su ja, tai nuolaidžiauja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2011 03 18, 07:40)
Man tai labai jau čia mažai atrodo  blink.gif Mano organizmas dar reikalauja daugiau...

Gogra, o koks tavo ugis ir svoris? as irgi stengiuosi panasiai maitintis, tik svaitgaliais dazniausiai neatsilaikau ir nusidedu... as ryte dazniausiai aviziniu dribsniu koses bliuduka suvalgau, pietums normaliai kazko, priklauso koturiu ir noriu, o vakare, apie 5 vaisius ar jogurto su varske smile.gif ar cia ne per daug? kaip manot? taip matainuosi jau pora svaiciu, savaitgaliais tik su nukrypimais.. bet nukrito tai tik koks kilogramas.. o gal maziau.. svyruoja labai... tiesa. norejau paklausti, o jus geriat daug vandens? isgeriat 1.5 l kaip priklauso? ax.gif
Papildyta:
Taure, norejau paklausti, o geriau pratimus daryti atskiroms kuno dalims ar geriau kardio? norint numesti lasiakus ax.gif turiu as eliptini treniruokli, slides, paminu 30 min. kas antra diena kazkur, bet sunkiai sekasi atsikratyti tu nelemtu kg... gal turi kokiu patarimu? mirksiukas.gif
Atsakyti
be zodziu-super!!!!grazu ziureti i toki koordinalu pasikeitima ax.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2011 04 09, 15:22)
Gogra, o koks tavo ugis ir svoris? as irgi stengiuosi panasiai maitintis, tik svaitgaliais dazniausiai neatsilaikau ir nusidedu... as ryte dazniausiai aviziniu dribsniu koses bliuduka suvalgau, pietums normaliai kazko, priklauso koturiu ir noriu, o vakare, apie 5 vaisius ar jogurto su varske smile.gif ar cia ne per daug? kaip manot? taip matainuosi jau pora svaiciu, savaitgaliais tik su nukrypimais.. bet nukrito tai tik koks kilogramas.. o gal maziau.. svyruoja labai... tiesa. norejau paklausti, o jus geriat daug vandens? isgeriat 1.5 l kaip priklauso?  ax.gif

ūgis 165 cm, svoris dabar svyruoja tarp 59,5-60. Per kovo mėnesį sunkiai krito (apie 0,5 kg), nors irgi dar dažnokai nusidedu doh.gif Bet kol krenta, kad ir po labai mažai, tai didesnių pastangų ir nededu cool.gif Dar bėgiot neprisiruošiau, nes tokie vėjai buvo, kad ojojoj, galvoju, kad jau šią savaitę pradėsiu.
O dėl to maisto kiekio tai sunku pasakyti (mano akim tai normalus tas jūsų kiekis, nes mano organizmui Taures tai per mažas atrodo, man galva suktųsi), drastiškų veiksmų manau iš karto nereikia imtis, ypač kai rezultatai gerėja, nors ir po truputį. Reikia ir savijautą įvertinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gogra: 12 balandžio 2011 - 09:39
4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu is laidos Nuo Iki... pastaruosius kelerius metus internetas ir turgavietes uztvindytos ivairiausiomis neaiskiomis piliulemis, rutuliukais, kokteiliais ir visokia kita velniava tam kad butume grazios ir lieknos. Rengiame laida apie pavojus tykancius vartojant tokius preparatus... Kreipiuosi ir klausiu nuosirdziai: gal yra nukentejusiu merginu, moteru nuo ivairiausiu preparatu siekiant greit numesti svorio? Padarytumete dideli darba informuodamos ir apsaugodamos kitas...Rasykite arba skambinkite 86 86 58 487
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2011 04 09, 08:22)

Taure, norejau paklausti, o geriau pratimus daryti atskiroms kuno dalims ar geriau kardio? norint numesti lasiakus  ax.gif  turiu as eliptini treniruokli, slides, paminu 30 min. kas antra diena kazkur, bet sunkiai sekasi atsikratyti tu nelemtu kg... gal turi kokiu patarimu?  mirksiukas.gif

Aš ėjau kasdien kardio + treniruotės atskirom kūno dalim ( total body workout). Gaudavosi 2h per diena. Jei pajėgdavau, dar į pilates nueidavau.
Norint mesti, reikia prakaituoti iš dūšios.

QUOTE(swiesele @ 2011 04 13, 08:28)
Sveikos merginos, esu is laidos Nuo Iki... pastaruosius kelerius metus internetas ir turgavietes uztvindytos ivairiausiomis neaiskiomis piliulemis, rutuliukais, kokteiliais ir visokia kita velniava tam kad butume grazios ir lieknos. Rengiame laida apie pavojus tykancius vartojant tokius preparatus... Kreipiuosi ir klausiu nuosirdziai: gal yra nukentejusiu merginu, moteru nuo ivairiausiu preparatu siekiant greit numesti svorio? Padarytumete dideli darba informuodamos ir apsaugodamos kitas...Rasykite arba skambinkite 86 86 58 487

mes čia jokių piliulių negeriam ir negersim.
Papildyta:
Prisiduodu. Sportuoju toliau su trenere. Teks kuriam laikui nutraukti, nes gegužes 12 laukia operacija. Jams guzą iš kaklo lauk. Operacija nėra sunki, tai manau ilgai netruksiu vėl sportuoti.

Maisto kiekis gal ir mažas, jei iškart nuo didelių prie tokio pereitumėte, bet palaipsniui pratinantis visai normalu. Be to, savaitgaliais daugiau pavalgau. Man labai priklauso nuo nuotaikos. Darbo dienomis nėra laiko net galvoti apie maistą. Kažkaip nesinori man ir nėra laiko. Savaitgaliais viskas kitaip. Tada norisi kažko skanaus, daugiau demesio skiriu maistui ir tt. Bet net ir persistengus savaitgalį svoris neauga, kadangi ateina vėl darbo dienos, man vėl nieko nesinori doh.gif
Atsakyti
Tauryt, super thumbup.gif thumbup.gif aš pati jau kasdien prakaituoju , daug mažiau, bet kaip kūnas ir dūšia atsigauna thumbup.gif wub.gif

kol kas namie sportuoju, bet jau norisi kokią jogą palankyti ar pan. rolleyes.gif

niu dar pradėsim su MB lauko tenisą žaisti - iš vis bus smagu bigsmile.gif

svoris - pilnai pasiektas wub.gif (dabar toks kaip kad būdavo mokyklos laikais ) , apimtis beveik idealios man wub.gif 34 dydis - kaip tik hihihi.gif belieka toliau intensyviai sportuoti ir saikingai, sveikai maitintis , labai negriešyti ( jap, tikslą pasiekus, iš ties sudėtinga atsilaikyti prieš pagundas doh.gif o tai reiškia, kad dar nepilnai pasikeitę mitybos įpročiai rolleyes.gif )

dėl operacijos , laikysim už tave kumštelius friends.gif 4u.gif

o tabletės - iš vis yra blogis ,didelis blogis, tad kas geria jas , lai geria ( jei negaila piniginės tuštinti ir gadinti sveikatą) o mes natūraliu būdu sieksim tobulumo wub.gif
Atsakyti
Smagu dėl visų wub.gif Tai dar labiau įkvepia smile.gif

Prisiduodu ir aš - per balandį apie 1 kg nukrito, šįryt buvo 58,5 kg...
su drabužiais sunkoka, viskas pradėjo tabaluoti, Pereinu prie 36 dydžio (nuo 38), nors va į vieną sijoną jau 34 dydžio įtilpau tongue.gif Nu smagu. Pradėjau lakstyti po 2-3 km kas antra diena maždaug. Ir šiaip dabar daugiau lauke, tai mažiau tas šaldytuvas po akim būna tongue.gif

Sėkmės visoms, įkvėpėjai sėkmingos operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti