QUOTE(rasssyte @ 2011 03 14, 13:08)
Mergyckos, klausykit, o kuria valanda jus mazdaug pusryciaujate, pietaujate ir vakarieniaujate?
kaip jums toks mano rezimas:
7.30 kava/arbata
8.30 - 9val. obuolys
11.30val. pietus
14.30 val. vaisius arba tik kava ar arbata
17.30 - 18 val vakariene
Ka manot?
pusryčiai 8-11 ryto, priklauso kaip atsikeliu ir ar aplamai nusiteikus pusryčiauti., Dažnai užtenka jogurto ar banano ryte.
Užkandis lengvas, pvz vaisius, ar mažas sumušiakas apie 12-13 dienos.
Pietūs 15-17 valandą.
Kadangi dirbu iki paryčių, tai naktį pažiaumoju vaisių.
Papildyta:
QUOTE(aureka @ 2011 03 11, 16:12)
Atradau
temute! Pradejau skaityt kelis paskutinius puslapius, bet taip suintrigavo ir pradejau nuo pradziu.Nuo kokios 7 val pradejau iki dabar
Man tai kokia 25kg reiktu numest, bet pradziai ir 5-10 butu labai smagu
Nu, bet tas nevalgymas nuo 18val man skaudziai skamba.Miegot einam apie 1-2 nakties, tai su vyru dar apie 23val prasikepam ir picukiu ir alucio ir t.t
Siaip megstu labai gamint ir visko prigalvoju.Ir bulviu dabar beveik nenaudoju.Pietus sveikai pavalgau, pusryciam irgi megstu sulciu ar vaisiu, bet likusia dienos dali dar ir nesveiku dalyku pasitaiko.Kas blogiausia, kad vakare
Na,bet istorija sauni ir ikvepianti.NUo 7 kai pradejau skaityt jau nieko nebevalgiau
Gal ir uzsikresiu
aš miegoti einu 2-4 ryto kasdien. Kaip sakiau, naktį graužiu obuolius. Kartais jogurtą sukapoju jei labai reikia, bet dažniausiai nereikia.
Va dabar, 15:08 pas mane. Pirmas mano maistas, kramtau bananą ir 2 puodas kavos. Bet ir kėliausi vėlai, apie 12 dienos, nes gult nuėjau 4 ryto. Tuoj pareis vaikas, papietausime 15-16 val.
Nenoriu valgyti, bet reikia bent bananą sužiaumot, nes negerai viena kava ir cigarietai
Pietums valgysiu lešių sriubą su namine kepta duonyte ( maža riekute). Antras bus troškinys gamintas greitpuodyje (vištiena su bulvytėm, bet aš valgysiu vištieną su salotom).
Valgyti reikia tik tiek, kad jaustumeisi soti, bet nejaustum tempimo skrandyje