Mane irgi įkvėpė Taurės istorija, dėkinga jai
Paskui dar prisidėjo ir Irmulia su savo įkvepiančia istorija
Va jau mėnesiukas, kaip stengiuosi keisti mitybą ir sakyčiau visai neblogai sekasi. Drąstiškų priemonių nesiimu, suvalgau ir saldainį, ir pyrago gabaliuką, bet pas mane didelio viršsvorio ir nėra. Tik tiek, kad tuos paskutinius kg ir sunkiausia numesti.
Šiek tiek apie save: Ūgis 165.
Mokyklos laikais visada sverdavau apie 50, bet ten būdavo labai daug sporto. Atvažiavau studijuoti su 52 kg. Aišku, čia sporto žymiai apmažėjo, dar stengiausi savaitgaliais kažkiek į sporto salę nueiti, kiek galimybės leido, bet ryškiai mažiau. Maistą valgiau visokį ir daug, problemų tada dėl to nebuvo.
O paskui po truputį, po truputį, po 1 kg ir nejučiom jau 58 sveriau. Tada pastojau, po gimdymo (3-4 mėn) grįžau praktikšai į 58-59 kg. Tada pamečiui antrą vaikelį pagimdžiau. Kadangi per antrąjį nėštumą priaugau apie 20 kg, tai va jau su jais ir sunku buvo susidoroti. Po pusmečio svėriau 67-68 kg. Niekas man neveikė, nei kad maitinau, nei kad pametinukai vaikai, žodžiu visai lengvai aš su jais tvarkiausi, ir svoris dėl visai nekrito.
Taip metus laiko ir pravaikščiojau su 67, vis sakydama, kad va jau susiimsiu, nes baigiau maitinti. Tiesa, šiek tiek susiėmiau, laikiausi grikių dietos, numečiau 5 kg per 10 dienų. Emociškai atsigavau. Bet daugiau svoris ir nekrito, vis laikėsi apie 62-63 kg.
Tai va nuo šių skaičių ir pradėjau vasarį. Persiskaičiau visą šią temą ir taip įkvėpė, kad tikrai patikėjau, kad galiu.
Pirmiausia sumažinau porcijas, ir vakare stengiausi nevalgyti, arba jeigu jau neištverdavau, tai bent jau kažko nekenksmingo - vaisiaus ar jogurto. Pradėjau atsilenkimus daryti namie, šiek tiek pratimų užpakaliui, šlaunims. Vieną kartą į savaitę intensyviai pasportuoju žaisdama krepšinį 1,5 val.
Kovo 1 dienai svėriau 60 kg. Lengvumo pojūtis atsirado, ir kas svarbiausia - pasitenkinimo savim, aplinkiniai pradėjo pastebėti. Vakar pirmą kartą pamačiau pirmą skaičiuką 5 (59,9
). Stengisuosi ir toliau, laukiu pavasario, kad galėčiau išbėgti palakstyti. Tikslas - 55 kg, tikiuosi, kad iki vasaros vidurio kokios aš juos pasieksiu
Dar kartą dėkui įkvėpėjoms
Aš su jumis