Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(Taurė @ 2011 03 01, 17:50)
ateis uz 10 minuciu, bijau  lotuliukas.gif

Nuuuuuuu ir kaip? bigsmile.gif

Cia ji pas tave i namus atejus buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 01, 15:40)
Nuuuuuuu ir kaip?  bigsmile.gif

Cia ji pas tave i namus atejus buvo?  g.gif

Gyva, bet liūdna. Reikės daug pastangu grįžti į senas vėžias doh.gif
Atėjo į namus, nes gyvena šalia ir neturi kolkas kur treniruoti, o man tik dar geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 03 02, 08:22)
Gyva, bet liūdna. Reikės daug pastangu grįžti į senas vėžias  doh.gif
Atėjo į namus, nes gyvena šalia ir neturi kolkas kur treniruoti, o man tik dar geriau  bigsmile.gif

O kaip faina namie sportinti thumbup.gif

Nieko, kokia savaite ar dvi ir vel grisi i senas vezes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 02, 03:46)
O kaip faina namie sportinti  thumbup.gif

Nieko, kokia savaite ar dvi ir vel grisi i senas vezes  mirksiukas.gif

Gerai išklibino kaulus vakar, šiandien vos iš lovos išlipau doh.gif Vakare turiu eiti į sportą, kitaip ryt visai neatsikelsiu lotuliukas.gif

Bet koks mielas senas lengvumo jausmas atsiranda. Verta ir skausmus prakentėti ir paprakaituoti bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 03 02, 19:13)
Bet koks mielas senas lengvumo jausmas atsiranda. Verta ir skausmus prakentėti ir paprakaituoti  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mane irgi įkvėpė Taurės istorija, dėkinga jai 4u.gif
Paskui dar prisidėjo ir Irmulia su savo įkvepiančia istorija 4u.gif
Va jau mėnesiukas, kaip stengiuosi keisti mitybą ir sakyčiau visai neblogai sekasi. Drąstiškų priemonių nesiimu, suvalgau ir saldainį, ir pyrago gabaliuką, bet pas mane didelio viršsvorio ir nėra. Tik tiek, kad tuos paskutinius kg ir sunkiausia numesti.

Šiek tiek apie save: Ūgis 165.
Mokyklos laikais visada sverdavau apie 50, bet ten būdavo labai daug sporto. Atvažiavau studijuoti su 52 kg. Aišku, čia sporto žymiai apmažėjo, dar stengiausi savaitgaliais kažkiek į sporto salę nueiti, kiek galimybės leido, bet ryškiai mažiau. Maistą valgiau visokį ir daug, problemų tada dėl to nebuvo.
O paskui po truputį, po truputį, po 1 kg ir nejučiom jau 58 sveriau. Tada pastojau, po gimdymo (3-4 mėn) grįžau praktikšai į 58-59 kg. Tada pamečiui antrą vaikelį pagimdžiau. Kadangi per antrąjį nėštumą priaugau apie 20 kg, tai va jau su jais ir sunku buvo susidoroti. Po pusmečio svėriau 67-68 kg. Niekas man neveikė, nei kad maitinau, nei kad pametinukai vaikai, žodžiu visai lengvai aš su jais tvarkiausi, ir svoris dėl visai nekrito.
Taip metus laiko ir pravaikščiojau su 67, vis sakydama, kad va jau susiimsiu, nes baigiau maitinti. Tiesa, šiek tiek susiėmiau, laikiausi grikių dietos, numečiau 5 kg per 10 dienų. Emociškai atsigavau. Bet daugiau svoris ir nekrito, vis laikėsi apie 62-63 kg.
Tai va nuo šių skaičių ir pradėjau vasarį. Persiskaičiau visą šią temą ir taip įkvėpė, kad tikrai patikėjau, kad galiu.
Pirmiausia sumažinau porcijas, ir vakare stengiausi nevalgyti, arba jeigu jau neištverdavau, tai bent jau kažko nekenksmingo - vaisiaus ar jogurto. Pradėjau atsilenkimus daryti namie, šiek tiek pratimų užpakaliui, šlaunims. Vieną kartą į savaitę intensyviai pasportuoju žaisdama krepšinį 1,5 val.

Kovo 1 dienai svėriau 60 kg. Lengvumo pojūtis atsirado, ir kas svarbiausia - pasitenkinimo savim, aplinkiniai pradėjo pastebėti. Vakar pirmą kartą pamačiau pirmą skaičiuką 5 (59,9 lotuliukas.gif ). Stengisuosi ir toliau, laukiu pavasario, kad galėčiau išbėgti palakstyti. Tikslas - 55 kg, tikiuosi, kad iki vasaros vidurio kokios aš juos pasieksiu ax.gif

Dar kartą dėkui įkvėpėjoms 4u.gif Aš su jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2011 03 03, 11:42)

Kaip gera skaityti tokias istorijas wub.gif

Sekmes jums! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2011 03 03, 04:42)
Mane irgi įkvėpė Taurės istorija, dėkinga jai 4u.gif

Dar kartą dėkui įkvėpėjoms 4u.gif Aš su jumis drinks_cheers.gif

Labai smagu, kad kažkam padeda 4u.gif Laikykis. Aš irgi šiuo metu užsibrėžus nusikratyti paskutinius nereikalingus kg. Vasara ant nosies, reikia pasistengti smile.gif

Vėl buvom slidinėti. Tik čia praitą savaitgalį, o vakar nepasiėmėm fotiko doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Taure, super bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

gogra jūsų istorija kažkiek panaši į mano smile.gif.. ir ūgiai mūsų tokie pat smile.gif.. ir buvau užstrigus ties 60 kg svoriu gan ilgai.. ir per metus, kai pradėjau su elipsiniu treniruotis namie, nukrapščiau dar 5kg smile.gif .. šiuomet sveriu 55kg ( buvau iki 53,8 nukritus smile.gif) tiek svėriau turbūt 8 klasėj smile.gif .. taigi pirmyn iki tikslo smile.gif.. kaip dviejų vaikų mama, kuri per paskutinį nėštumą važiavo su 100 kg svoriu gimdyt, galiu pasakyt, kad viskas įmanoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 06 kovo 2011 - 22:22
Toliau sportuoju. Raumenys nebeskauda, jaučiu jėgų antplūdį bigsmile.gif -1kg
Atsakyti
labai sveikinus pasiekus siu rezultatu, taciau idomu kada daryta nuotrauka, kur buvo pries pradedant lankyti treniruotes?man kazkaip vaizdas atrodo 10m senesne, kur nukrites svoris...is veido..toks pavarges..bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(santine @ 2011 03 10, 11:54)
labai sveikinus pasiekus siu rezultatu, taciau idomu kada daryta nuotrauka, kur buvo pries pradedant lankyti treniruotes?man kazkaip vaizdas atrodo 10m senesne, kur nukrites svoris...is veido..toks pavarges..bet cia tik mano nuomone

Ta nuotrauka kur esu visame riebuma su 2 moteriskem, daryta 2008 liepos 11 vasara. Sportuoti pradejau 2009 Vasario 21. Ten kur jau sukudus, kur stoviu su trenere, ten 2010 sausis.
Kad veidas paseno, tai faktas. Juk oda sukrito. Mano galva neitiketinai sumazejo, kaklas sumazejo, tai ner ko noreti, kad atrodyciau kaip paaugle. Dabar truputi pagerejo veido oda, jau nebe tiek rauksliu, manau susitrauke.
Riebaliukai tempia oda ir jaunina, bet as jau geriau atrodysiu senesne, bet busiu normalaus svorio 4u.gif
Atsakyti