Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(sindirela @ 2011 02 24, 10:33)
cha nieko panasaus po gimdymo galima netekti nu max max 10kg, as iki siol maitinu ir ka svoris nekrenta ne velnio,cia nuo daug ko priklauso ax.gif

Na tas irgi individualu, vienom krenta maitinant, kitom auga rolleyes.gif Bet bet kokiu atveju jai nereiks mesti nuo 80 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 02 24, 11:33)
cha nieko panasaus po gimdymo galima netekti nu max max 10kg, as iki siol maitinu ir ka svoris nekrenta ne velnio,cia nuo daug ko priklauso ax.gif

nereikia taip kategoriskai, man po gimdymo is karto nukrito apie 14 kg smile.gif
Atsakyti
tai va, as buvu isitikinus kad jei maitini tai krenta svoris, nu cia taip girdejus buvau smile.gif o kai pasiskaiciau tai visko buna ir daznai priesingai, dar i pliusa soka, dasimeta koki 10 kg, tai biski baisoka pasidare blush2.gif
o as dar zinau save, jei uzsidepresuosiu, tai saldytuvas taps geriausiu draugu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(yffa @ 2011 02 24, 13:38)
tai va, as buvu isitikinus kad jei maitini tai krenta svoris, nu cia taip girdejus buvau smile.gif o kai pasiskaiciau tai visko buna ir daznai priesingai, dar i pliusa soka, dasimeta koki 10 kg, tai biski baisoka pasidare  blush2.gif
o as dar zinau save, jei uzsidepresuosiu, tai saldytuvas taps geriausiu draugu  blink.gif

svoris auga ne nuo maitinimo, o nuo kvailo isitikinimo,kad maitinant reikia valgyti uz du ir pageidautina pagerinant maista grietinele ir pan.
Atsakyti
nu as sito valgymo uz du tai nesuprantu smile.gif ir dabar stengiuosi prisiziuret ka ir kiek valgau ir va jau plius 14 kg kazkur yra, o jei valgyciau uz 2 tai butu plius 30 kg smile.gif
nu ziuresiu kaip cia gausis kai gims leliukas, ar atrasiu as savyje valios vel is naujo siekt kas jau buvo pasiekta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 02 24, 12:52)
svoris auga ne nuo maitinimo, o nuo kvailo isitikinimo,kad maitinant reikia valgyti uz du  ir pageidautina pagerinant maista grietinele ir pan.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(yffa @ 2011 02 24, 13:58)
nu as sito valgymo uz du tai nesuprantu smile.gif ir dabar stengiuosi prisiziuret ka ir kiek valgau ir va jau plius 14 kg kazkur yra, o jei valgyciau uz 2 tai butu plius 30 kg smile.gif
nu ziuresiu kaip cia gausis kai gims leliukas, ar atrasiu as savyje valios vel is naujo siekt kas jau buvo pasiekta  rolleyes.gif

na kiekvienam skirtingai siuo gyvenimo periodu: man su pirmu priaugo 15 kg, su antru 12. Bet dabar sveriu maziau nei pries pirma nestuma smile.gif Jus kol kas maziau galvokit apie svorio metima, turesit kitu rupesciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 02 24, 14:25)
na kiekvienam skirtingai siuo gyvenimo periodu: man su pirmu priaugo 15 kg, su antru 12. Bet dabar sveriu maziau nei pries pirma nestuma  smile.gif  Jus kol kas maziau galvokit apie svorio metima, turesit kitu rupesciu  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .. per abu nėštumus priaugau po virš 30 ! ir dabar sveriu mažiau nei iki nėštumų... bet viskas savo laiku.. plaukai šiaušiasi paskaičius, kad besilaukiant jau galvoja apie svorio metimą unsure.gif
Atsakyti
man ir paciai baisu, kad lenda tokios mintys del to svorio, bet jau cia man liga turbut, kai 10 metu skaiciuoji kasnius, ziuri ka kada ir kiek valgai, tai jau iaugo i krauja blush2.gif unsure.gif nu tikiuosi gal isauksiu dar blush2.gif atsiras lelyte, bus kitu rupesciu ir pamirsiu as savo ta svori tikiuosi, o dabar is neturejimo ka veikt prisimastau blush2.gif blink.gif
Atsakyti
Šiandien pirma, rimta treniruotė po žiauriai ilgos pertraukos, Kaži ar atlaikysiu blink.gif
Laikas šonus lyginti, greit striukes nusimetinėti teks, nebebus kas rinkes slepia doh.gif Su ta mintim žadu atlaikyti 60 minučių su personalia trenere. Optimistė doh.gif
Atsakyti
Šaunuolė, kad tiek numetei 4u.gif , manau tikrai atlaikysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyrgute @ 2011 03 01, 10:30)
Šaunuolė, kad tiek numetei  4u.gif , manau tikrai atlaikysi  thumbup.gif

ateis uz 10 minuciu, bijau lotuliukas.gif
Atsakyti